Onecoin üzlet? Vélemények, tapasztalatok?
Azért illene megkülömböztetni egy ordas hülyeséget egy tényeken alapuló írástól.
Attól nem lesz igazad, hogy megemlítesz egy kamuhíres blogot.
Tudod ezt nevezik terelésnek.
Így csak magadat égeted szénné.
A nyílt előadásos baromságod is nevetséges.
A kairosnál is voltak ilyenek, nem is egy.
Erre ne alapozz, mert ez irreleváns...
Aha... de miért nem tartóztatják le az egyik ilyen előadáson? :D Ha már.. állítólag.. megy az eljárás meg a felszámolás.. akkor.. ő még mindig.. előad..? szabadlábon?.. Ki az irreveláns??
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Áh.. egye fene.. ide is bemásolom amit a másik topikba bemásoltam :D
Nos.. miután minden reakciótok abszolút kiszámítható és így nem csodálkozom azon sem ha dróton tudnak rángatni, ezért előre megírtam a választ, így most csak be kell másolnom ide :)
Amit te linkeltél, egy blog. Egy cikket mutattál, amit a Holdosok igazából csak átemeltek a Pórtfólióból. Még a link is ott van :D Nincs saját gondolatuk?.. Vicces..
Ahogy az is vicces, hogy nem tudod mi a különbség pénzügy és média között :DDDD Sajnálom hogy ezt sem az iskolában sem otthon nem sikerült elsajátítanod.
Most pedig megmutatom mennyire tudnak dróton rángatni :) Mint egy marionett bábut :) Kedves.. médiazabáló.. ... ide vmi sértőt akartam írni, de .... nem találtam annyira sértőt mint amit le akartam volna írni :D
Szereted a történelmet?.. Ne is válaszolj.. :D
Figyuzd:
2017... szeptember... 4-e.... délelőtt... 11 óra... 28 perc... A Bitcoin mit sem sejtve, az árfolyama settenkedik felfele.. 4325 $
Majd 2017.. szeptember.. 11-én.. megjelenik egy cikk.. nem is egy.. több is! Ja nem ez csak egy csak le tudták fordítani magyarra :D A JP Morgan VEZÉRIGAZGATÓJA... hopika.. állítása szerint a BTC csalás és bárki aki náluk ilyet birtokol kirúg.
Íme a cikk: [link]
A következmény? BTC árfolyam: 3692 $ Közel 1000 dollárt zuhant .. egy db BTC értéke.
2017. Szeptember 19.: kb 1 héttel az előző kijelentés után: A JP Morgan... durván bevásárolt Bitcoinból :D :D :D :D: D: :D
Íme a cikk: [link]
Következmény? Árfolyam szeptember 25-én már újra 4358 $ közel.. 1000 $ haszon.. minden egyes BTC-n. Zseniális :D
Ez öcsém.. a média.. 9 nap alatt hazudtolta meg saját magát :) Vagy mégsem? Ja hogy csak jó árfolyamon akart bevásárolni? Megértem. Csak pár emberrel szúrtak ki ezért. Felelősségre vonás? Nulla. Dehisz nem is hazudott.. előbb utóbb.. tényleg felrobbant az árfolyam :D
A média hatalma kiscsikó :) Madzagon rángatnak :) Mit írt a média amit benyelsz? Évekkel ezelőtt? :D Hogy a Onecoin csalás. A Onecoin meg.. azóta is működik és az árfolyam nő, a coin költhető, én magam is költöttem már. Hu de nagyon át lettem verve.. :D
Érzékeled a párhuzamot? :DDDDDDDD Senki sem fog elnézést kérni azért, hogy bekajáltad a médiát :D
Kérsz még történelmet? :D
2015. Onecoin.. centralizált alapú és a kezdetektől fogva KYC kellett hozzá, a cél egy pénzként funkciónáló, stabil vásárló értékkel rendelkező cryptodeviza létrehozása, mely mentes a nagy árfolyam ingadozásoktól és ami nem spekulációra való. Következmény? A nép hőzöngött.. Hát de az nem lehet crpyto deviza ami centralizált meg ami KYC mert tikosan kell, meg anonim módon, abban van a vitamin :D
2019. február.. 21...
Centralizáltság.. és KYC.. .. na meg legyen elkölthető :)
Mi ezt már 2015-ben tudtuk.. mit csinált a média 2015 óta? Lovagolt rajta :D a BTC hívők? Forrongtak.. a bankok? inkvizíció... a Onecoin túlélte :) Mi van most? Nimán.. az a jó ahogy mi csináljuk :D Defura... :DDDDDDDD
Jó étvágyat a médiához :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szegény emberek... A saját farkukat kergetik.. mint egy kutya.. vagy majom.. vagy a kettő keveréke.. ha érted :D 10 perc alatt hidd el nem írok ennyit és nem tudok linkeket keresni.. .. dehát.. ilyen ha kiszámítható vagy :D
Szerinted csak akkor csalás valami, ha letartóztatások is vannak?
Akkor a kairos, az invia, a questra, a beonpush, az emgoldex nem is voltak csalások?
Csak mert itt sem tartóztattak még le senkit.
Ebből kiindulva akkor egy folyamatban lévő betörés sem csalás, hiszen a betörő még nincs letartóztatva.
Olyan agyhalott vagy, mint a laposföldesek vagy a kemtrélhívők.
Mindent ignorálsz, ami nem támasztja alá a képzelgéseidet.
Még azt sem érted meg, hogy így nem lehet vitázni.
Neked hited van csak.
Mellesleg voltak már letartóztatások. Ruja még bújkál, de már körözik.
Majd meglesz. Brókermarcsit sem kapták el másnap.
Kíváncsi leszek akkor mit fogsz kitalálni...
"Mindent ignorálsz, ami nem támasztja alá a képzelgéseidet."
Mutasd már meg hogy amit te írsz, ..azokat hogy elkölthetetlen stb.. te hányszor támasztottad alá :D :D :D
"Neked hited van csak."
Neked mid van? :D Tudásod az nincs :D
2015 óta.. mennyi ellenőrzés? :D Minimum.. 6-7 ország? :D 4 év alatt egy sem zárult le?.. A nagy tavalyi szerverlefoglalásnak még nincs eredménye? :D Ezt a cikkben is elismerik ;) Ennyire lassúak, vagy ennyire ügyetlenek a hatóságok? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Szerinted? :DDDDDDDDDDDDDDD Mondj már vmit hogy miért működhet még mindig, miért nem mennek be megint a központba és állítanak le mindent? :D Ha körözik akkor miért nincs így? :DDDDDDDDDDDDDD LOL :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ruja-t körözik :D LOL :D Úgy mint Németországban amikor állítólag elkapták és letartóztatták? :D Kellemetlen volt az ügy főleg hogy nem volt igaz :D
Az hogy Ruja nem szerepel nyilvánosan kapóra jön és rábiggyesztik hogy körözik? :D Mi van Konstaninnal? :D Őt nem kéne? :D A laposföld beszólásomat is tőlem nyúltad.. mondom én.. ehhez értesz :D Önálló gondolat híján :D
Sajnos a hatóságok ennyire töketlenek.
A kairos esetében már induláskor lehetett tudni, hogy csalás de csak akkor kezdtek nyomozgatni amikor az bedőlt és megindultak az első feljelentések.
Az, hogy még megy az általad istenített weboldal, kb semmit sem jelent.
Ruja és bandája nem véletlenül dollárban meg euroban tartja a pénzét és nem a kamukoinodban. Ők is pontosan tudják, hogy semmit sem ér, ezért nincs csillió onecoinjuk. Ez neked fel sem tűnt?
Az azért vérciki, hogy a onecoin kiagyalója sem bízik a saját kreálmányában... :D
Szép történet :)
Mondd.. hányszor is? Hányszor linkeltetek ilyen cikkeket, hogy nah most vége, a nagy csalás, nah most elfogták? :DDDDD Áh.. úgyse válaszoltok ezekre sosem :DDD De miért nem válaszoltok ezekre? :( Ja.. most válaszoltál.. Saját magadat hazudtolod meg :D Észrevetted? :D Nem jelent semmit hogy még nem zárták be, hogy csak a cikkek vannak de még mindig megy,.. Kairos így meg úgy,.. ez a Onecoin kispajtás nem a Kairos, feltűnt? :D Tetszik ahogy párhuzamot próbálsz vonni a kettő között, egy nagy dolgot viszont elfelejtesz :D Tudod mit? Majd rájössz magadtól, addig is folytathatod a saját magad lejáratását :D Tényleg tetszik ahogy úgy próbálod bizonygatni az igazad, hogy alap tényekkel nem vagy tisztában :D Tudod mit.. ha szorgalmas vagy, a másik topikban magad is megtalálhatod hol buktad el a kinyilatkozásaidat :D Hajlandó vagy megkeresni, vagy vakon elutasítod a felkérést és inkább tudatlanul nyomod tovább? :DDDDDDDDDDDD
Alá is tudod támasztani amit mondasz? :D Jah már megint nem?.. Akkor.. megint csak a blabla megy?... Jaj nehogy túlzásba essek a lelkivilágod tiprása közben, még a végén megint fordított pszichológiával kéne bizonyítanom hogy miért kérek tőled bizonyítékot :DDDDDDDDDD Jah most jut eszembe.. eddig se voltál hajlandó bebizonyítani hogy miért nem lehet állítólag szerinted,.. ja nem .. nem szerinted.. a média szerint elkölteni :DDDDDDDDD
Tudod mit csinálsz? Mintha azt se tudnád mi az a sakk, de odamész a meccs közben a sakkmesterhez osztani az észt hogy az nem is sport :D Meg amúgy is, nem is úgy néz ki a sakktábla.. nem is úgy kell lépni a bábukkal.. :D :D :D :D :D Mert találtál olyan oldalt a neten ahol azt írták nem is úgy van :D :DDDDDDDDDDD
Én tudod mit csinálok? Sakkozom tovább ;)))))))))))))))))))))))
Nah.. házi feladat megvan.. hajlandó vagy utánajárni hol tévednek a cikkeid, vagy inkább vakon hiszel a cikkekben tovább? :DDDDD Mert a ti fajtátok ezt már nem szereti.. utánajárni.. ha már nem csak szájtépést várnak el azt már nem szeretitek :DD :D :D :D :D :D: D :D
Ez szép, szokás szerint semmitmondó válasz volt tőled, de hát már megszokhattuk.
Te ennyire vagy képes és kész.
Amit írtam arra kb. semmit sem tudtál reagálni, helyette megpróbálsz terelni a témáról.
Letartóztatások vannak, de az nem érv, hogy attól nem lehet csalás, mert a weboldal működik.
A kairos egy már bebukott csalás, de mégis működik a honlapjuk.
Ettől függővé tenni valamit, igen nagy ordas hülyeség.
Ráadásul még mindig nem tudjuk, hogy a onecoin kiagyalói miért a megvezetett birkák dollárjaikra, euroikra meg fontjaikra utaztak, miért nem jó nekik a saját onecoinjuk.
Ja, hogy azzal kb semmit sem tudnának kezdeni, mert csak játékpénz?
Hát nagyjából ennyi.
A szerencsétlen hülyék meg csereberélik egymás között, mint óvodások az üveggolyókat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!