Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Onecoin üzlet? Vélemények,...

Onecoin üzlet? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
onecoin

2016. jún. 7. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 anonim válasza:
16%

Kedves VariGyapi!

Nem szeretnélek megbántani, de azt állítottad, hogy utánanéztél a Onecoin-nak. Ezzel szemben amiket leírtál, ennek pont az ellenkezőjét mutatják. Itt a pénz megduplázódására gondolok. Szerintem a te ismerőseid a split-re gondoltak amikor azt állították, hogy megduplázódik a pénzed, de mivel halvány fogalmad sem volt az egészről ezért inkább elhitetted magaddal, hogy ez átverés.

Az "Oké, akkor majd hivj fel akkor ha a bankszámládon van."-ra pedig csak annyit reagálnék, hogy láttam a saját szememmel az ismerősöm Webirodáját, megmutatta, hogy hogyan utalja ki a pénzt a számlájára, és képzeld, csoda történt. Megérkezett a pénze a számlájára. Az a pénze amit nem a továbbértékesítésből(MLM) keresett, hanem az a pénze amit abból kapott, hogy eladta a Onecoinjait más Onecoin tagoknak.

Itt egy szemléltető példa arra, hogy hogyan lesz Onecoin-ból pénz:

1. Veszel egy 110 Eurós csomagot(legkisebb csomag).

2. Kapsz érte 1000 tokent, nem csinálsz semmit, megvárod a splitet(ami pár havonta van), lesz 2000 tokened.

3. Beteszed a tokeneket a bányába, és kb 1 hónap alatt lesz belőle kb 25 Onecoinod.

4. Ezt eladod a belső értékesítési felületen a jelenlegi 7.85-ös árfolyamon, és lesz 196 Euród, amit kiküldhetsz a számládra.

EZ AZ A PÉlDA AMIT AZ ISMERŐSÖM MUTATOTT MEG ÉS A SAJÁT SZEMEMMEL LÁTTAM!

Szóval pár hónap alatt megduplázhatod a pénzed, és gondolj bele, hogy az MLM részéből még nem is kerestél pénzt.

A listán amit pedig linkeltél azért nincs rajta a Onecoin, mert jelenleg hivatalosan nem lehet vele kereskedni, csak a Onecoin belső felületén.

Orfeus, szerintem te sem néztél utána jól a dolgoknak.

U.i.:Egy 24 éves diplomás pályakezdő vagyok, aki a Budapesten diplomázott közgazdászként, és nem vagyok Onecoin tag.

Végképp csak annyit, hogy tanulmányoztam a kriptovalutákat, és egy biztos: a jövő fizetőeszköze.

(Ez egyrészt a személyes véleményem is, de a világ nagy üzletemberei is ezen a véleményen vannak)

Emlékszem még kölyök voltam, mikor a bitcoin kijött anno és nagyon menő lett. Mindenki váltig állította, hogy ja persze kamu, aztán most nézzük csak meg az árfolyamokat.

2016. dec. 3. 18:21
 12/81 Orfeus ***** válasza:
50%

Elhiszem hogy te láttál ilyet, de nem tudom hogy hol végezhettél közgazdászként, ha nem látod át a rendszert... Írd le nekem légyszíves, hogy mitől kapok én valakitől kétszer annyi pénzt. Nem az eladásra vagyok kíváncsi, ki veszi meg. Mi mozgatja az átfolyamot? Egy zárt rendszertben, amin nincs fedezet.

A bitcoinról ne beszéljük, az fekete-pénz ként van használva világszerte. És addig úgy sem fognak nyugodni a nagyhatalmak amíg nem lehet utánanézni hogy ki, mit hol stb. Most még nem tudnak beazonosítani ha olyan oldalon regizel, és veszed a coint. De ez nem sokáig lesz így.

Kereslet-kínálat. MLM-ben pont ezt csinálják, ezt hozzák létre, egy zárt rendszeren belül. A sok madárnak kelleni fog, persze hogy megveszi. Látja a bitcoin példáját és azt mondja hűha, ezaz.

Magyarázd el hogy működik a rendszer közgazdasági szempontból. És veszek én is!

2016. dec. 4. 06:28
 13/81 anonim válasza:
0%

Oldalakat tudnék írni, de most megpróbálom összefoglalni röviden:

Valaminek az értékét mindig a kereslet és a kínálat határozza meg.

A Onecoin-t nem befolyásolja az infláció, független politikától és kormányoktól, véges számú és hamisíthatatlan.

Ahogy az elmúlt egy-két év mutatja, VAN RÁ KERESLET, és mihelyst kibányászásra kerül az összes Coin amit a piacra szántak, be fog egy kicsit fagyni az árfolyam.

Mire az emberek észbe kapnak, már ki lesz bányászva minden, és az okosoknál ott lesz az egykoron 1-5-7 euróért vett Onecoin amit tervek szerint jövő ilyenkorra már 20 euróért adhatnak el.

Ha lenne pénzem, én csak a cég jövőképe(pl.: a tőzsdére vezetés) miatt vennék Onecoin-t. Most azt mondom, hogy nem érdekel a cég továbbajánlásos része(mlm), de arról is néztem egy pár videót, és annak is tetszik a kompenzációs terve.

Remélem tudtam segíteni.

2016. dec. 6. 11:06
 14/81 Orfeus ***** válasza:
50%

Jövő decemberbe írni fogok. És befektetek 10 millió forintot, hogy ha 20 lesz a mesterséges árfolyam. Ebből adok neked jutalékot.

Ha nem lesz 20, akkor én kapok a tiédből.

Megbeszéltük?

2016. dec. 8. 06:02
 15/81 VariGyapi válasza:
78%
Közgázt végeztem én is, kedves névtelen. Pont ezért értetlenkedem. Másfelől, van több online befektetésem is amik jól működnek. Képzem magam, évente több konferencián is részt veszek, pontosan azért hogy aktuális legyek. És azt kell, hogy mondjam, hogy ingyen nem adnak semmit sem. Gondolom a OneLife sem egy jótékonysági szervezet. Ha megszűnnek az új tagok, be fog dőlni az egész. Ez egy belső rendszer, saját maguk generálják az árfolyamot, s nincsenek elfogadóhelyek sem. Amig nincs olyan hely ahol el tudod költeni, addig nincs értéke.
2016. dec. 9. 08:27
 16/81 Orfeus ***** válasza:
77%

Kedves utolsó, teljes mértékben egyetértek veled. Ez csak kapálózás amit a névtelen kollega ír, semmit nem írt le ami miatt közgazdaságilag azt kell mondanom hogy igen, ez kell nekem.

Az hogy nem függ az inflációtól, az egy dolog. Amitől függ, az a vezetők kedve, éppen hogy keltek fel. Teszem azt van egy ilyen cégem, adok a sok madárnak 1 dollárért coint mert hogy van rá példa hogy a egy coin x dollárba kerül már, sikersztori.

Aha, érdekes, hogy arra a kérdésre hogy ki és hogyan bányássza senki nem tud magyarázatot adni, csak hebeg és habog. Az értéke pont hogy nem a kereslet-kínálat szerint alakul, mert NINCS RÁ KERESLET. A vezetők döntik el, hogy mennyit érjen, mert úgy sem tudod kivenni a pénzed. Ez egy MLM. Ha vannak jó értékesítőid uborkaszeletelőt is el tudsz adni 20.000-ért, pedig csak 200 ft-ot ér, vagy annyit sem. És erre is fel lehet építeni egy MLM-et.

Ők egy sikersztorit lovagolnak meg ezzel. A Bitcoin sikere pont abban rejlik, hogy mindenki számára elérhető, nyílt forráskódú, "megfogható" valami. De az Onecoin megfoghatatlan, sejtelmes semmi.

Mond még egy olyan lehetőséget a történelemből. Hogy zárt körűen elosztanak egy kézzel nem fogható akármit (és persze nem kapcsolatok útján, hanem kis pénzel is beszálhatsz), és mikor piacra viszik, akkor a sokszorosát éri.

Nem tudsz mondani. Mert ilyen nincs.

Olvass akányhány cikket, külföldit, magyart, sehol nem fogod olvasni hogy ez működőképes dolog, és nem azért mert a sok közgázos stb nem tudja mit mond, hanem mert életképtelen egy ilyen megoldás.

2016. dec. 12. 19:29
 17/81 anonim ***** válasza:
2017. ápr. 2. 21:19
 18/81 Mittudomain ***** válasza:
8%

2014 év vége, a Onecoin mint cég alapítása óta eltelt 2,5 év és azóta számos ország adta ki a hivatalos nyilatkozatát miszerint nem piramisjátékról van szó. Azóta folyamatosan működik, ma is. Jelenleg havi 500 millió dolláros bevételével a 2. legnagyobb MLM cég a világon.

Mindaz, aki azt mondja hogy befektetés, tuti garantált hozam, biztosan megtérülő pénz,.. az hazudik és nagyon rosszul tudja a dolgokat.

Miről van szó a Onecoin-nál és a Onelife-nál? Arról, hogy miután már nem kérdés, hogy a cryptovalutáké a jövő (számtalan cikket tudok mutatni), a Onecoin megalkotta azt a fizetőeszközt, ami globálisan integrálható a gazdaságba, mivel nem anonim. Mit jelent, hogy a többi cryptovaluta anonim? Azt, hogy névtelenül lehet velük kereskedni, ezzel teret adva illegális üzleteknek. A Onecoin ebben is különbözik a többitől, tehát nem lehet illegális üzletekre használni.

A Onecoin mint cég oktatási csomagokat árul, ez a fő terméke és nem a Onecoin mint fizetőeszköz. Megtanít arra, hogy mi a cryptovaluta, hogyan működik, miért van rá szükség, miért van rá igény, illetve hogyan tudsz bármelyik Forex tőzsdén kereskedni bármivel. Aki oktatást vesz, az a tudását gyarapítja. Ehhez a csomaghoz kapsz promóciós tokeneket, avagy bányászati jogot! Ez csak jog arra, hogy HA akarsz, kipróbálhatod milyen bányászni és ezáltal coinokhoz jutsz. De ha nem akarod akkor nem lesz coinod. Viszont ha úgy döntesz hogy akarsz coinokat, akkor immáron el is tudod költeni azokat a DealShaker oldalon ahol már több mint 25ezer bolt regisztrált mint elfogadóhely.

Ha kíváncsiak vagytok a pénz definíciójára, írjátok be wikipedian hogy pénz. A válasz meglepő: Pénz az, amit a piac annak fogad el. A modern pénz (az ősiekhez hasonlóan) lényegében egy emberek között kötött bizalmi egyezmény. Fizikai valójában nem, csak szimbolikusan bír értékkel, értéket csupán az emberek bizalma ad neki.

Ennek értelmében tehát pénz bármi lehet. A cryptovaluta másképp működik mint a rendeleti pénz (az ami most is pénztárcádban lapul és ami mögött már rég nincs fedezet). Nagy különbség például, hogy amíg a zsebedben lévő pénz inflálódik, addig a cryptovaluta sosem inflálható el. A kereslet és a kínálat határozza meg az értékét. Az számít, hogy mennyien használják az adott fizetőeszközt és hány helyen fogadják el. Ennek tükrében összesen 2 db cryptovaluta jöhet szóba, mivel a több mint 1000 létező közül 2 az, amit el is lehet költeni, a többi csak tőzsdei spekulációra alkalmas.

A Bitcoin volt az első cryptovaluta és kitaposta az utat. Viszont nem az úttörők szoktak befutni. Netscape helyett Google.. Myspace helyett Facebook.. stb stb..

1 Bitcoin a mai napon, 2017. április 13-án 1086 euró. Miért akkor mégis a Onecoin? Ezért:

Alapítás:

Bitcoin: 2008. elavult technológiának számít

Onecoin: 2015., 2016. 10. 01-én új blokklánc indítva, a legújabb technikákkal.

Árfolyam induláskor:

Bitcoin: 0,01 euró

Onecoin: 0,5 euró

Árfolyam ma (2017.04.13.):

Bitcoin: 1086 euró

Onecoin: 9,85 euró

(megjegyzést igényel, hogy a Bitcoin árfolyama naponta képes akár 50-100 eurót is ugrani le vagy fel, ami nem kedvez a kereskedőknek. A Onecoin árfolyama stabil, kb 2-3 havonta emelkedik.)

Felhasználók száma:

Bitcoin: kb 300-500ezer felhasználó

Onecoin: ma 3.055.000 tag

Elfogadóhelyek száma:

Bitcoin: kb 50-150ezer bolt, vagy szolgáltató (Magyarországon is)

Onecoin: 2017. február 16 óta több mint 25ezer bolt/szolgáltató regisztrált, pl DHL. (De Magyarországon is vannak elfogadóhelyek)

Kibányászható érmék száma:

Bitcoin: 21 millió (nem képes lefedni a világot még úgy sem, hogy 8 tizedesjegyig oszthatóak a cryptovaluták)

Onecoin: 120 milliárd - alkalmas globális fizetőeszköz szerepének betöltésére

Anonimitás:

Bitcoin: Anonim kereskedés. Soha senki nem láthatja, honnan indul a pénz és hova érkezik. Terrorizmusra tökéletes.

Onecoin: KYC a blokkláncba integrálva. Mi a KYC? Know Your Customer, azaz ismerd az ügyfeled.

A Onecoin egy legálisan működő cég. Fő terméke az oktatás. ha úgy döntesz, lehetnek coinjaid, melyeket elkölthetsz vagy bízol benne hogy ahogy eddig is, tovább nő az árfolyam.

A Onelife a Onecoin hálózatépítéssel foglalkozó része, mondhatni az MLM része. Itt nem coinokról szól a téma, hanem arról, hogy ha dolgozol és általad ruház be valaki oktatócsomagba, akkor azért jutalékot kapsz a cégtől. Mivel nem a később belépők finanszírozzák a korábban belépők jutalékait hanem a csomagok eladásából részesülsz, ezért máris nem piramisjáték.

A jutalék mértéke az általad befektetett munkával arányos. Kereshetsz kéthetente minimálbért, vagy akár 4,8 millió dollárt is havonta, ahogy Juha Parhiala is teszi a Onelife-nál.

Struktúráját tekintve minden piramis. Egy Kft is. De egy cserkész csoport is. A vallási rendszer is. Legfelül az alapító, alatta területi képviselők, stb legalul a tagok, felhasználók.

Egy piramisjátékban nincsenek valós fogyasztók.

Egy cégnél, egy MLM-nél és egy piramisjátéknál ugyanúgy lentről felfele áramlik a pénz. Egy cég és egy MLM esetében viszont fentről lefele szolgáltatás, termék, valamilyen érték (akár fizetés) jön le a felhasználóhoz. Egy piramisjátékban semmi sem jön le fentről.

Így tehát ha azon bosszankodsz, hogy anno amikor indult nem fektettél be sem a Microsoft-ba, sem az Apple-be, sem a Facebook-ba sem az Uber-be, sem a Tesla-ba,.. akkor elgondolkodnék a helyedben hogy ha van egy cég ami 2,5 év alatt a csúcsra tört és töretlenül nő azóta is, érdemes lenne esetleg foglalkozni vele.

Ha 2009-ben vettél volna 27 dollár értékben Bitcoint, akkor az 2013-ban 886ezer dollárt ért volna.

Kétkedők, okosak mindig lesznek. Feltevéseiket mi tényekkel semlegesítjük.

Ha kérdésed van, írj: funtanas@freemail.hu

Üdv mindenkinek.

2017. ápr. 13. 20:07
 19/81 Orfeus ***** válasza:
62%

[link]

Még hány cikket kell bankoknak meg mindennek kiadni hogy a sok madár rájöjjön hogy MLM, ami összeomlik és viszi mindenki pénzét?

A többi kriptopénz már nem kritizálják, mert azok teljesen máson alapulnak. Hihetetlen hogy mennyi pénzt elveszítenek a sok "2forintból 1000-et csinálok neked" biznisz miatt...

2017. ápr. 28. 12:50
 20/81 Mittudomain ***** válasza:
0%

Orfeus.. A hely ahonnan linkelgetsz.. jobb ha tudsz pár dolgot.. Mr. T. Dániel a Bitcoinban érdekelt, korábbi cikkében isteníti. Ugyanez a Dániel a Facebook profiljában 1.5 hónappal ezelőtt mocskolta a Tv2-t. 1 hónappal később benyalizta magát a Tv2-be csakhogy lejárathassa a Onecoin-t. Valótlan dolgokat állított cikkében (melyekért természetesen felelősséget nem vállal), de arról már nem írnak, hogy Mr. T. Dániel Facebook profilját publikusról megváltoztatta nem publikusra, valamint a OneCoin cég Média figyelő jogi osztálya felkereste. Ügye erről már nem ír? :)

A válaszodra reagálva. A cikk elavult, azóta már megvan Tájföld és India hivatalos tájékoztatója, miszerint a Onecoin mint cég legális MLM cég.

A 18 indiai embert pedig joggal vették elő, ne aggódj, őket a Onecoin mint cég is ki fogja hajítani a rendszerből, ha még nem tette. Ugyanis nincs szó befektetésről.. nincs szó hozamról.. nincs szó garanciáról és főleg nincs szó garantált nyereségről. Senki sem csinál neked 2 forintból 1000-et.

Dr. Ruja Ignatova, a cég alapítója nap mint nap bejár a Szófiában található irodába (több emeletes épület a központban, bárki ellátogathat oda és bemehet.) Nap mint nap elfoghatnák és letartóztathatnák, de mégsem, mert miért is? Mert legális :) Na erről ennyit.

Linkeljek én is ezt azt?

[link]

Hoppá.. Onecoin-ért British Asset Wealth részvényt? És éppen aktuális?

Mindazok, akik kívülről szemlélik, csak és kizárólag ilyen cikkekből tudnak informálódni. Mi is ezeknek a lényege? A kattintás. Az már nem érdekli őket hogy amit írnak igaz-e, csak legyen meg a kattintások száma.

Mindazok, akik részt is vesznek benne, látják a belső rendszert, tudják a miérteket is.

Érdekes.. megannyi lejárató cikk.. banki kiadvány.. közlemény.. felhívás.. és Dr. Ruja még mindig bejár dolgozni az irodájába (2,5 éve folyamatosan..), megannyiszor letartóztathatták volna, mert nem rejtőzködik.. a hálózatépítők ugyanúgy dolgoznak.. és több mint 3 millió ember élvezi, hogy már több mint 28ezer kereskedő regisztrált, hogy elfogadóhely, azokról nem is beszélve akik az erre a célra létrehozott platformon kívül fogadják el :)

2017. ápr. 28. 23:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!