Onecoin üzlet? Vélemények, tapasztalatok?
Kedves 40# !
Ha rám hallgatsz,.. akkor azt csinálsz amit akarsz :D A többiek helyett viszont ne nyilatkozz, mindenki eldönti majd mit vesz komolyan és mit nem :) Bár.. mindig lesznek kétkedők.. most is vannak akik szentül hiszik hogy a Föld lapos, de ezt most ne keverjük ide..
Visszatérnék eredeti kijelentésemhez: Ezek alapján azt csinálsz amit akarsz :)
Üdv újra, egy kis helyzetjelentés.
Mit is mondhatnék.. azon kívül, hogy MÉG MINDIG működik (kedves 1., 2. 3.,.. oldali kétkedők és megmondók :D ), a vizsgálatok sorra zárulnak le és azóta is szépen halad a projekt.
Na meg hogy a kínai bejelentés miatt a bitcoin mélyrepülést hajtott végre az elmúlt időben miszerint egyik állam sem kér anonim pénzt, az EKB pedig beismerte hogy tehetetlen a kriptovaluták térhódításával szemben. Rossz lehet azoknak akik magasan szálltak be a BTC-be és a Stopjukat ehhez igazították...
Túl sok cikket már nem találunk arról hogyan fikázzák a Onecoint mióta Pierre Arens felszámolta jogi úton ezen oldalak nagyrészét. Egy friss cikk vele:
Amíg minden más kriptovaluta kiszámíthatatlanul ugrál össze vissza, a Onecoin rezzenéstelenül 15,95 euró. Már több mint 3250000 felhasználó és több mint 45500 elfogadóhely.
Valamint a legfontosabb hír: nyilvánosan is kereskedhetővé válik, tehát kikerül a tőzsdére 2018. október 8-án. Addig viszont továbbra is szabadon elkölthető :)
Sajnálom hogy az ilyen tudatlan emberek képekesek kihasználni mások jóhíszeműségét, akik a hírekből, 1-1 cikkből táplálkoznak.
Amiben benne van a coin szó az biztos jó, az világmegváltó.
De az hogy ennek a techologiának (blockchain) pont ez a lényege, hogy ne mesterségesen generált árfolyamú "coin" legyen a piacon, azt nem érti meg 325.000 ember.
Mint régen is elmondtam nem működőképes a rendszer.
A befizetésekből fedezik a kiadásokat, magyarul ha 2 marha csatlakozik, befizet 150.000-150.000 ft-ot, azt szépen kifizetik egy másik marhának, aki azt hiszi hogy duplázódott a 30-40k amit betett. Kivesz 100K-t, persze ahogy tapasztaltam ha engedik, aztán szépen majd visszateszi, mert ez hatalmas biznisz.
Akkora bukta lesz, hogy öröm lesz nézni.
Mert egyébként kb 4 hónapja betettem 50k-t. Azóta "emelkedett az árfolyam", és egyáltalán nem tudom kivenni a pénezemet, minden féle bagatel marhaságra hivatkozva. Így már én is megjártam, csatlakoztam a feljelentők népes táborához.
Orfeus, a Te tudatlanságod még elnézem, de a szponzorodét - már ha tényleg csatlakoztál - nem. De azt nehezen tudom elképzelni, hogy ne tájékoztatott volna a következőkről, ezért tartom valószínűnek, hogy csatlakozásod csak kitalált:
- a pénzedért szolgáltatást kapsz, mégpedig pénzügyi oktatást. Ha tudsz a pdf-ből bárhonnan 2 mondatot idézni, szólj :D De innentől fogva ez mlm és nem piramis ahol a később jövőkből finanszírozzák a korábbi belépőket.
- kötve hiszem, hogy nem magyarázták el, hogy rosszabb esetben kb 3 hónap, legjobb esetben 1-2 hét mire elindíthatod a bányászást.
- nem tudom azt sem elképzelni, hogy nem mondták el, hogy ahhoz, hogy el tudd költeni a coinod a dealshaker oldalon, kyc-t kell beállítani aminek az ellenőrzése 1 hónap is lehet a sok ember miatt.
- azt is nehezen fogadnám el, hogy nem mondták, hogy abban a pillanatban hogy megjelenik a coinod a belső számládon a cég 40 napra zárolja. Abba nem megyek bele milyen közgazdaságtani oka van ennek mert már tudom hogy úgy sem értenéd meg.
- számomra a megfogalmazásod is érdekes, mert ide nem betenni kell pénzt, hanem ha érdekel a pénzügy és szeretnéd mélyíteni a tudásod, akkor megveszel egy oktatást és mellesleg ha és amennyiben akarsz hozzájuthatsz coinokhoz.. Szóval a "betettem 50k-t" kifejezés nem állja meg a helyét. Persze, lehet hogy Téged az oktatás és a tudás nem érdekel, de ezt nem a gazdagok szokták mondani :D
- a legdurvább amit nem értek, hogy ha nem mondta el, hogy a Onecoin-t közvetlenül pénzre jövő év októberéig nem válthatod csupán elkölteni tudod, akkor nagy marha volt az illető.
1. eset: sajnálom hogy ilyen rossz szponzorod van aki nem tájékoztatott mindezekről, mert ezek nem titkok hanem az üzletpolitika részei.
2. eset: sajnálom hogy csak kitaláltad az egészet és megpróbáltad újfent lejáratni. Olyan vagy mint azok a vallások akik mindig mondják hogy figyeld meg majd most eljön a világvége és a jókat elragadják.. uu most hétvégén elmaradt de várjál mert az új időpont a kövektező hónap második péntekje..
Igen, kíváncsian várjuk :D
Ja és nem 325ezer ember.. 3 millió 250ezer ember akik nagyon is jól értik miért fontos egy stabil megbízható árfolyam :) De igazad lehet, a BTC ami 2500 és 4000 euró között ugrál egyik napról a másikra biztos sokkal jobb :D
20 ezer finnt vertek át a piramisjátékkal, ami még mindig szedi áldozatait Magyarországon
Mindig vannak komplett hülyék, akik bróker marcsikáknak, meg egyéb kétes cégeknek/embereknek adják a pénzüket, mert azt hiszik, az majd csak úgy megfial. Mert nagyon hihetően megígérik.
#45: ... és még mindig van aki a portfoliot szajkózza :D Szegény Ádámot leváltották, már más viszi el helyette a balhét a lejáratásban :D Igen, tudom azóta megint írtak egy cikket :D És majd fognak megint,.. meg megint,.. hogy átverés.. hogy nem működik.. hogy mittomén.. unalmas..
Épp a napokban hozták haza az első vadiúj autókat Lengyelországból amiket Onecoinért vettek.. Az egyik pont az én városomba érkezett. Megtapogattam, olyan igazinak tűnt.. Sebaj.. van aki mondja és van aki csinálja :D
Ja hogy most már nem csak a onemillionshop árul Onecoinért kocsikat hanem márkakereskedés is?
Akkor főleg én kérek elnézést :D
Hol is van ez.. oh vmi német nyelvnek tűnik ahol állítólag be van tiltva.. hm.. nem értem akkor, átverés de közben meg autót vehetek rajta? :D
Aprócska fejlemények...
2017. 10. 15-től elindult a Onecoin a tőzsde felé, azaz elindult az ICO. Ezt a folyamatot egy független tanácsadói cég fogja koordinálni. Mit is jelent ez? Nagy cégeknél bevett szokás tőzsdére lépés előtt a tőke bevonás, vagyis innentől fogva nem csak a kis emberek juthatnak coinokhoz, hanem a nagy cégek is. Ezt a lépést követi nemsokára az IPO is, ugyanis nem csak a coin maga fog tőzsdére kerülni, hanem a cég is! A Onecoin mint fizetőeszköz a tőzsdén, akarom mondani tőzsdéken ONE néven kerül majd jegyzésre 2018. 10. 08-án.
Van akinek ismerős lehet ez az oldal: [link]
Ez az az oldal ahol különböző termékeket, szolgáltatásokat eddig Bitcoinnal vagy Ethereummal vásárolhattál meg. És most Onecoinnal is ;) Szóval most már nem csak a Dealshaker vagy Onemillionshop oldalán.. érdekes :) A vicc az, hogy a bitcoinos ethereumos szolgáltatásokat napi szinten újra kell árazni az árfolyamingadozások miatt.. a One esetében nincs ilyenre szükség.
Egyszer már volt egy áremelés az oktatási csomagoknál. Október 15-től viszont nem az ár változott, hanem a tokenek száma amit a csomagok mellé kaphatunk, 20%-al csökkent. Tehát ugyanannyi pénzért ugyanúgy megkapjuk az adott pénzügyi oktatást, de már jóval kevesebb coinhoz juthatunk hozzá, már ha egyáltalán valaki szeretne hozzájutni. Persze.. még mindig több mintha "csak" az oktatást vennénk meg anélkül hogy lehetőségünk lenne coinokhoz jutni általuk ;)
Hamarosan kiderül, melyek azok a nagy cégek, boltok, üzletek, amik már szerződést kötöttek, hogy szintén Onecoin elfogadóhelyek legyenek, de Ausztriában egy Spar már fent van a Dealshaker-en.
Ez a vonat kb 10-11 hónapon belül elmegy, ugyanis még a tőzsdére lépés előtt megszünteti a cég az oktatási csomagok értékesítését. Aki addig kihasználta az kihasználta, aki nem,.. annak marad a 300-400 ezer forintos videókártyák vásárolgatása ha mégis bányászgatni akarna hogy ne pénzváltóban kelljen majd valamilyen cryptovalutát vásárolnia ha élni akarna továbbra is :D na meg a jószerencse, hogy amit bányászgat az érjen is majd valamit :DDD
Mekkora cég ez valójában? 1 milliárd dolláros bevételhez ennyi időre volt szükségük a következő cégeknek:
Microsoft - 9 év
Apple - 8 év
eBay - 7 év
Facebook - 6 év (pedig ingyenes a reg!! :D )
Google - 5 év
Amazon - 4 év
OneCoin - 11...hónap! +3 hónappal később 2 milliárdnál tartott. Azóta eltelt még 18 hónap.. lehet számolni.
... jöhetnek a "nem működik"; "átverés"; "piramis"; "elkölthetetlen"; "lehúzás"; "nem is cryptovaluta"; "nincs is blokklánca"; "de a portfolio ezt meg azt írta" stb ellenérvek, de kérdésekre is nyitott vagyok ;)
Addig is.. régóta elérhető ki mennyit keres MLM cégeknél. Mióta a Onecoin létezik kicsit átrendeződött a sakktábla. Ajánlom az oldal alján a top10-et ;) [link]
Mindegy mit mondok, 8 általánossal nem fogod felfogni azt, amiről közgáz diplomával próbálok lemagyarázni. Ez olyan mint amikor egy vallásossal próbálsz meg beszélni, hogy miért van, miért nincs Isten.
Érdekes, nagyon sok indokot felsorol miért van, de ugyan úgy semmitmondó és vicc kategória, amiket leírsz.
Csak egy mai napi idézet:
Gabler Gergely, az MNB Speciális kompetencia igazgatóság igazgatója a kriptopénzekben rejlő lehetőségekre és kockázatokra hívta fel a figyelmet előadásában:
- Felhívja a figyelmet arra, hogy a kriptovaluták a csalásnak is nagy teret engednek, példaként említi itt az előadó a onecoint. Veszélyt jelent tovább a kriptovaluták piacának nem központosított volna, szerteágazóan működnek a világban, így pedig nehéz ezeket felügyelni vagy követni. Kiemeli ugyanakkor, hogy a bitcoin mögött lévő algoritmus garantálja, hogy a bitcoin nem csalás, miközben a onecoint egyértelműen annak lehet tekinteni.
De nem gond, kapálózni lehet, aztán amikor süllyed a hajó akkor koppan az összes tag. De csak remélni tudom hogy a hazai képviselőkre is rárohad a műanyag lakat.
Orfeus, sajnálom hogy személyeskedéssel igyekszel visszavágni. Inkább azt írd amit mondtam neked.. idézz a tananyagból ami a csomagodhoz járt vagy akkor kiderülne hogy szándékosan rossz információt adsz át ezen az oldalon? :) Reméled hogy koppan az összes tag? Nem úgy volt hogy Te is az vagy már? Saját magadnak akarsz rosszat? Saját magadnak mondasz ellen? Most akkor mivan? :DDDDDD
Csak közgáz diploma? Ez mind amit fel tudsz hozni mentségedre? :) Hány olyan ember is rohangál a világon diplomával aki full retardált? Oh, ja hogy nem csak én találkozom diplomás hozzánemértőkkel :D Értem :)
Azt is megmutatnád ahol az MNB még az összes kriptovalutát fokozottan veszélyesnek mondja? :D
Értem én hogy más érdekeltséged van. De kérlek, menj már fel a Dealshaker oldalra, a DealCoin oldalára, a Onemmillionshop oldalára és nézz szét, hogy mi mindent lehet már kapni ezért a nagy átverős fizetőeszközért :)
Aztán arról is számolj be kérlek, hogy amíg megszerezted a diplomád, hányszor tanították a kryptovalutákat, a blokkláncot? :D Akkor ugyanannyit ér az én közgáz diplomám mint a tiéd a kryptovaluta témában: semmit. Csak én ezt fel is merem vállalni és ezért képzem magam :)
Nade miért is kívánod a rosszat a OneLife tagoknak? Mi nyereséged származna abból? Vagy csak személyes sérelem az oka? Mi a hasznod belőle? A kárörvendés? Az igen keserédes öröm lehet :)
Jó vita partner voltál amíg rá nem jöttem hogy ki is vagy :)
Én továbbra is megosztom majd a fejlődést amin a cég, a Onecoin halad, az új híreket, te meg majd jól írhatod rá továbbra is hogy csalás, átverés, nem működik ;) Így ok, megegyeztünk? :D
Az MNB is fontolgatja a digitális jegybankpénz bevezetését:
Bartha Lajos, az MNB igazgatója beszélt arról, hogy a digitális jegybankpénz bevezetéséhez, kezeléséhez több megoldásban lehet gondolkodni:
"Szó esett a bitcoin mögött álló technológia, a megosztott főkönyv alapú rendszer bevezetéséről is, azonban szerinte ha ez is lesz a megoldás, akkor is nagy különbség lenne, hogy nem egy nyitott, hanem egy szabályozott zárt rendszeren keresztül lehetne megvalósítható."
Na várjunk csak.. nem nyitott hanem zárt rendszer kellene? Hmm? :D
Bitcoin : nyitott
Bitcoin cash : nyitott
Ethereum : nyitott
Lite, Dash, Ripple, stb stb stb : nyitott
OneCoin: zárt a kezdetektől fogva.
Nos? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!