Onecoin üzlet? Vélemények, tapasztalatok?
Úgy néz ki a onecoin erősen dögledezik. Ruja asszonság hónapok óta nem mutatkozik, egy hónappal ezelőtt Pierre Arens nem jelent meg egy vankojn konferencián, majd bejelentette, hogy lelép.
Talán van, aki még emlékszik a makaói nagy vankojnos világkonferenciára, ahol a white paper bemutatását igérték, aztán csak hadoválás lett belőle. Az Arens előtti elnök, Munoz egyszerűen nem ment el.
No mindegy, a lényeg, hogy állítólag Ruja egy német börtönben ül, de ez sem biztos. Ami biztos, hogy nem tudni, hol van, nem jelentkezik. Ki tudja, hogy él-e még. A fészbúkján semmi, a onelife fészbúkján némi ködösítés, de ott sincs semmi lényeges.
Nem tudom miért került törlésre a válaszom, lehet szemet szúr az igazság.
Szeretem az ilyen állítólagos cikkeket :) Már vártam mikor kerül elő valaki aki erre hivatkozik.
Nos akkor két nem akármilyen cikk cáfolatnak az "állítólag, talán, azt hallottam, börtönben van, stb" érvekre :D
Ez az oldal talán a legelismertebb oldal, ami nem csak a Onecoin-nal, de az összes MLM céggel és a velük kapcsolatos fejleményekkel foglalkozik:
Eljárás indult azellen a szerencsétlen ellen, aki cikkben terjesztette hogy Dr. Ruja-t elfogták:
Egyéb kérdés?
Mittudomain:
Akkora baromságokat írsz, hogy az valami félelmetes..
A Onecoin megbukott, a vezető hónapok óta eltűnt, rengeteg hivatalos figyelmeztetés, nyomozás indult..
Az általad említett 45000 elfogadóhely meg sírva röhögős. Ezeréves szar mobiltelefonokat 600(!!!!) dollárért árulnak.. de gyakorlatilag minden dupla-tripla áron van és még pluszba onecoinnal is kell fizetni (igaz, van ami csak onecoinnal is lehet, de az is csillagos áron)
Szóval persze, elküldheted duplájáért a pénzedet, ha elég hülye vagy, hogy ebbe beleszállj.
Messziről kerülendő!
User 0001:
A 45 ezer elfogadóhely elavult.. azóta nagyjából 10ezerrel több.
Az hogy fingod sincs mi mennyi is tükrözi azt amiket írsz :) Szerinted tényleg, komolyan, aki oktatást vesz és lesz belőle coinja azért az árfolyamért jut hozzá mint amennyi a hivatalos? Vagy sokkal kedvezőbb árfolyamon :)
Kereslet kínálat törvénye megvan? Na akkor ne foglalkozz azzal mi mennyi mert valamiért mégis működik ;) Javaslom vedd meg az alap tanfolyamot ;)
Készülj fel jobban, addig meg ülj le egyes :)
Kedves mittudomain!
Nem érdekel mibe "fektettél" bele de user0001 et megkell védenem :-D. Kereslet kínálatrol beszélsz? Na lássuk! [link] remélem tudod értelmezni a linket. A magyar jofogast 13x annyian nézik mint a dealshakert ahol tobb országból mindösszesen 53 000(?) kereskedő van 300 000 felhasználóval szemben a magyar lakosságal aki néha megnezi a jofogast XD hol a kereslet?
Lássuk csak.. mikor is ünnepelte a bitcoin az első 1000 elfogadóhelyét? Segíts már ki.. 5..6..7 évvel később hogy elindult? :D Onecoinnál ez 1 év alatt több mint 55 ezer :)
Apropó kereslet kínálat.. hány elfogadóhelye is van a bitcoinnak? :D Na menj vissza az iskolapadba ;)
Piac kapitalizációról fogadjunk nem is hallottál :) Segítek.. árfolyam szorozva kibányászott érmék számával.
Onecoin:
árfolyam: 20,75 euró
kibányászott érmék száma: 31 351 000 000 darab
Az annyi mint.. összesen 671 283 250 000 euró
Az összes nyílt piacon lévő kriptovaluta piaci kapitalizációja, vagyis értéke bitconostul 668 350 000 000 euró.
Szerintem a Onecoin önmagában lekörözte az összeset együtt :)
Oo mi közötok a bitcoinhoz? XD arra nem válaszoltál amit írtam de ha én is beletoltam volna anyuci pénzét akkor én is ragaszkodnék az igazamhoz láttam másik topicba is osztod
:-D egyet kérek akkor is írj vissza ha... Tudod mit hagyjad ha a onecoin adna ki állásfoglalást hogy kamuztunk, a tvbe látnád hogy viszik el bilincsbe Ruja-t aztse hinnéd el. "Lejárató kampány" de már mindenki bevan perelve. Fakescamownnews.com tessék utána nézni feketén fehéren xD
A mi volt a kereslet kérdésen kívül, pontosan mi is a kérdésed? :D
A bitcoinhoz hála az égnek semmi közünk, nincs kedvünk olyan üzletben részt venni ami támogatja az alvilági, terror stb ügyleteket.. de te sem válaszoltál ha már kereslet-kínálat, hogy a bitcoin mikor érte el az első 1000 elfogadóhelyét, vagy hogy egyáltalán most mennyi van, mennyien használják és hány helyen fogadják el ;) Na ezt jelenti a kereslet kínálat mielőtt még széles vigyorral hátradőlnél hogy jól megmondtad a semmit :D
Szeretem az ilyen nem ismerjük a másikat de mivel nincs jobb érvünk inkább személyeskedjünk. Szóval meghagylak a saját gondolataidban :)
Lehet itt győzködni, aki nincs benne az vagy irigy mert nem tudom egyébként milyen érdeke fűződne a lejáratáshoz, vagy szimplán tudatlan és nem is hajlandó jobban utánanézni annak amit kritizál.. mert háttértudás nélkül ez a legegyszerűbb. Ha valami nem megy, akkor annak előbb utóbb vége lesz.
A Onecoin, Onelife meg nem hogy leáldozóban lenne de még inkább bővül folyamatosan. Aki nem hiszi, nyugodtan bemehet mint ahogy tettem én is Szófia belvárosában a több emeletes irodájukba, ahol hús vér embereket fog látni dolgozni :) Érdekes módon, a hatóság sem senki más nem zavarja őket a munkában :) Én se örülnék neki ha legális munka közben állandóan megzavarnának :)
Szóval ha netán mégis összejönne és kikerül a nyílt piacra, akkor elvárom hogy mindenki más aki tépte a száját hogy átverés írja meg hogy bakker tévedtem :) Ha mégsem jönne össze és 1 év múlva megszűnne mindenestül a Onecoin, akkor ne aggódj én írom majd le ugyanezt ;)
Addig meg nyugodtan lehet dobálni a trutyit. Fel kell menni a honlapjukra, a Dealshaker oldalára, és ha azt látjuk hogy még mindig lehet oktatási csomagokat venni, még mindig vele fizetni, akkor lehet gondolkodni :)
Jobb egy kriptovaluta ami nincs kint a piacon de lehet vele fizetni, mint egy olyan ami ugyan kint van a piacon de alkalmatlan a fizetőeszköz funkciójának betöltésére :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!