Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Onecoin üzlet? Vélemények,...

Onecoin üzlet? Vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
onecoin

2016. jún. 7. 17:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/81 Mittudomain ***** válasza:

Amerikai dollár hogy is van, segíts már ki, állam kezében van vagy 1 ember kezében? :D Akkor miért is nem jó, ha szabályozva van, magyarázd el kérlek mert nem értem :D

Elolvastad, a HIVATALOS közleményeket, hogy csak KYC-vel működhetnek majd kryptovaluták? :D Hogy fontosabb a stabil árfolyam mint az ingadozó? :D Független oldalak közölték le :) Vagy vak vagy vagy nem akarsz tudomást venni róluk.

Tetszik a lojalitásod a Bitcoin iránt.. immáron már nem arról megy a vita hogy legális-e a Onecoin, mert amit kértél, megadtam válasznak, még magyarországi helyet is ahol elköltheted (komplett telekre, házzal), már csak azt bizonygatod miért rosszabb a Onecoin mint a Bitcoin :) De igazából Te nem válaszoltál a kérdéseimre.

Mi is a jobb? Egy decentralizált pénz ami egy délután alatt 600 dollárt esik, aztán meg felmegy, aztán megint esik és lehetetlen belőni az árakat és már csak tőzsdei felhasználásra jó meg arra hogy névtelenül lehessen pénzzel zsarolni,..

... vagy egy centralizált aminek stabil az árfolyama és biztonságos mert nem lehet illegálisan használni.. el nem tudom képzelni melyik jobb a globális mindennapi használatra :DDD

Ö.. a miért nem nyomtatunk több pénzt résszel vagy magad alatt vágod a fát, vagy tényleg nem érted közgáz diplomával miért működik a Onecoin szakértők által megalkotva úgy, ahogy. De ezért van hogy kis közgazdászokból sok van akik nagyon okosak, de zseniből csak 1-2 :D Megnyugtatlak, nekem a közgazdász 1 a 2 végzettségem közül mielőtt erre akarnál hivatkozni.

Szóval még egyszer megkérdezlek.. Egyetértesz-e azzal, hogy egy olyan pénzt védesz, aminek pont a névtelensége az ami alkalmassá teszi illegális tevékenységek fedezésére, pénzelésére? Pl: zsaroló vírusok amik kórházakat bénítanak meg (gondolom ha rokon lett volna ott más lenne a véleményed), fegyvervásárlásra, drog kifizetésére, pénzmosásra használható?

Jónak tartod-e közgazdászként az árfolyam hirtelen és kiszámíthatatlan ingadozását?

Mert akkor a Bitcoin neked való.. csak tudnám mi rejtegetni valód van ha a névtelenséget támogatod.

Szimpatikus lenne-e egy olyan pénz, ami ötvözi a kryptovaluták minden jó tulajdonságát, és azon felül eleget tesz a hivatalos szabályozásoknak, az árfolyama stabil és kiszámítható? A japánoknak és az oroszoknak nagyon is az, Vietnámban és Afrikában is, Európában meg alapból az volt. Mert ez a Onecoin. 3,2 millió felhasználó (Bitcoinnak talán 500ezer ha van?), 35ezer kereskedő 3 hónap alatt (Bitcoinnak 1000 volt világszerte 3 éves létezésénél).

Mint közgazdász kérdezlek.. akkor mi is számít? A kereslet kínálat rémlik?

www.onelife.eu - felhasználók száma, kereslet 2,5 év után

www.dealshaker.eu és www.onemillionshop.pl kereskedők száma, kínálat 3 hónap után.

Továbbá javaslom a wikipedia pénz definícióját:

„Pénz az, amit a piac annak fogad el. A modern pénz (az ősiekhez hasonlóan) lényegében egy emberek között kötött bizalmi egyezmény. Fizikai valójában nem, csak szimbolikusan bír értékkel, értéket csupán az emberek bizalma ad neki.”

Asszem nincs szó arról hogy csak állami vagy magántulajdonú lehet :D Érdekes.

A Onecoinban még mindig többen bíznak mint az összes többi kryptovalutában együtt, beleértve a Bitcoint is.

Attól életképes hogy nem lett kilökve egyből a tőzsdére hanem mire kikerül a tőzsdére már nagy tömeg fogja ismerni és használni. Ehhez irányítani kell és jó előre gondolkodni. Jelenleg a leggyorsabb és legbiztonságosabb blokklánccal büszkélkedhetünk (Onecoin átutalás 30-60 mp, Bitcoin átutalás 10 perc?..). Ezért életképes.

Meg attól hogy a hiedelemmel ellentétben nem a Onecoin a termék a hálózatban. De ezt nem értik meg sokan hogy nem Onecoint vesznek a pénzükért. Van egy kryptovaluta a világon ami szakított a régi titkolózós hagyományokkal és a nehezebbik utat választotta. Lám mi történt.. egyre nagyobb az igény erre, mint a sumákolós pénzre.

Ez nem lesz, hanem már sikertörténet. Jó szórakozást a fentebb linkelt cikkekhez amik hivatalos álláspontokat írnak le.

2017. jún. 20. 17:46
 32/81 Mittudomain ***** válasza:

Legyen mit olvasni a kétkedőknek ;)

Kaliforniában is hiteles, igazi kryptovalutának ismerték el a Onecoin-t:

[link]

Új rekord! 45 mp alatt 20 autó kelt el Onecoinért:

[link]

(Először 280 autó 20 perc alatt, aztán 60 autó 75 mp alatt, most 20 autó 45 mp alatt. Lesz még folytatás :) )

Dunakeszin, Ford szervízben Onecoint elfogadnak (időszakos lehetőség, 2017. 06. 21-től 2017. 09. 30-ig).

[link]

2017. jún. 22. 02:52
 33/81 Orfeus ***** válasza:

Ez hogy van amiért lehet fizetni vele, ez nem indok. Nem fogja sem a pizzafutár, sem a posta, sem senki elfogadni. Ez egy magánszemély, aki azt mondja h ennyi meg annyi onecoinért cserébe eladom. Ez olyan hogy nem eladom a házam 15 millióért, hanem adjatok egy új A8-ast érte, és akkor megbeszéltük. Én kocsit akarok, ő onecoint, ez egyáltalán nem tekinthető még csak lépésnek sem.

A kedves hölgy aki elm a onecointime.com-ot vezeti, rajta keresztül informálódtam. Tavaly is szeptemberben megkérdeztem mi lesz az elfogadóhelyekkel. Jaj hát októberben lesz pont több 1000 elfogadóhely MAGYARORSZÁGON, de ha érdekel akkor most is van már Katmanduban...

Most őszintén... Ha nekem kisboltom van itthon és elfogadom, leadózok utána, lelkem rajta. De ez nem a társaság érdeme. Az akkor lesz, ha látom valahol kiírva, egy normális, komoly cégnél. Addig csak magánemberek kapálóznak.

De teljesen mindegy, a kommentedből látszik hogy foglalkozol vele, vagy ebből élsz, vagy ebbe fektettél, ezért vagy ennyire lojális, és kamu cikkekkel bombázol. Persze ugye ami szerinted csak a enyém, tehát amit küldök és más, az mind az, de amit te az nem kamu.

Majd az idő igazolja a teóriát.

2017. jún. 22. 19:55
 34/81 Mittudomain ***** válasza:

Orfeus, a Ford szervíz neked mióta magánember? :D De azért el kell ismerni a Mátyásföldi ajánlat se rossz, főleg hogy nem Onecointól akar megszabadulni hanem éppen kapni szeretne :)

A Onecointime.com nem elérhető és nem tudom ki mit mondott ott neked, de gyanítom hogy nem a cég oldala volt. Azt viszont tudom hogy most pár hónap után több mint 35ezer elfogadóhelye van és nap mint nap nő ez a szám. Nem tudják ezek a kereskedők hogy átverés, nem olvassák a cikkeket..?.. De olvassák, csak pontosan tudják hogy nem átverés, sőt, pontosan tudják miért jó nekik ha elfogadóhelyek lesznek.

Öhm.. ne haragudj de hány elfogadóhelye is van a Bitcoinnak összesen és ebből mennyi van Magyarországon? :D Akkor hagyjuk a Katmandus példát :) Vagy vetted a diplomád vagy ne mondd el a tanárodnak miket mondasz, mert alapvető közgazdasági definíciokkal nem vagy tisztában.

De amúgy megint nem válaszoltál a kérdéseimre.. Már megint nem :D És ezután se fogsz ha jól sejtem. Vádolod a Onecoint miközben ugyanúgy működik, terjeszkedik, egyre több helyen fogadják el. Nehéz beismerni ha az ember téved tudom én..

Egyikünk tehát nem mond igazat. Te azt mondod kamu, én azt mondom működik. Te lejárató cikkeket mutogatsz ahol azt írják nem megy, illegális, nem működik, nem igazi kryptovaluta, sehol nem fogadják el, a cég vezetői átverős banda stb..

Én meg linkelem neked a DealShakert ahol több mint 35ezer elfogadóhely lett pár hónap alatt, a Onemillionshop-ot ahol 1-2 percen belül cserél gazdát 20-280 autó Onecoinért, éppen aktuális aktív kereskedés folyik.. hupsz, biztos nem tudják hogy nem lehet fizetni vele :D

... ééés még mindig nem látom sehol hogy lekapcsolták volna, sőt, inkább terjeszkedik. Akkor most melyik igaz? :D 2,5 éve nem kapták volna el? Az hogy lehet, akkor ezt áruld el, szerinted miért nem kapnak el és állítanak bíróság elé valakit 2,5 év után sem, miközben létező igazi irodája van ahová minden nap bejár.. Hee??? :D :D :D Mire várnak még? Hogy ne havi 500 millió USD legyen a cég bevétele szegény emberektől hanem 1 milliárd??? :D :D Vagy a hatóság is benne van? :D :D Szerinted miért? :D :D Mondj már valami használhatót is mert furdal a kíváncsiság hogy ez hogy lehetséges.

Ez a nagy kérdés, nem?? :D Hogy lehetséges, hogy a negatív cikkek ellenére még mindig működik?? :D :D Hogy a cikkek ellenére még mindig nincsenek börtönben?? :D :D Mi lehet az oka hogy nem bújkál egyik sem? :D

Akkor mindenki elgondolkodhat melyek a kamu cikkek. Persze a negatívon mindig jó csámcsogni, magyar szép szokás, a pozitív, főleg ha mással történik kit érdekel.. :D Lehet felmenni a Onecoin.eu vagy onelife.eu vagy oneacademy.eu vagy dealsheaker.eu vagy onemillionshop.pl oldalakra.. ha láttok egy lejárató cikket és ezek az oldalak még mindig aktívak, töprengjetek el ezeken a kérdéseken ;)

2017. jún. 22. 21:06
 35/81 Mittudomain ***** válasza:

Jelzem hogy még mindig működik ;)

Orfeusnak szeretettel:

Javaslom az utolsó bekezdést : [link]

"Jogosan felmerülhet a kérdés, hogy ha ez ekkora gond, akkor miért nem javítják/módosítják a szükséges kódokat. Itt ugyanaz a probléma áll elő, ami alapjaiban okozza a gondot az összes decentralizált üzleti modellnél. Nevezetesen, hogy mivel nincs centralizált felügyelet, így nem lehet egy helyen ‘javítani’ a problémát."

------> a Onecoin centralizált ;)

Miért is jó ha szabályozva van az árfolyam? Ja igen, ezért: [link]

A Onecoin árfolyama stabil és kiszámítható mikor emelkedik.

Mit is nem szeretnek a kereskedők meg a vevők? Áh meg is van.. azt amikor az árfolyam kiszámíthatatlanul ugrál:

[link]

Amíg minden más kryptopénz hullámvasutat játszik, a Onecoin továbbra is stabil.

Ha nem Onecoinra teszed a voksod akkor ezeket támogatod: [link]

Miben is kéri a legújabb (neem a WannaCry az már kiélte magát angliai kórházak megbénításával) zsarolóvírus a "váltságdíjat"? Ja igen.. NÉVTELEN, lenyomozhatatlan Bitcoinban.

Onecoin: stabil árfolyam, legbiztonságosabb blokklánc technológia, KYC azaz ismerd az ügyfeled, ami a névtelenség kiküszöböléséhez kell. Befolyásolja a Onecoin árfolyamát más akár digitális akár hagyományos pénz? Nem. Befolyásolja válság? Nem.

Kell még bármit is magyarázni?

Állok rendelkezésetekre.

2017. jún. 27. 21:45
 36/81 Helyes válasz válasza:
Hogyan adhatod el,ha úgy döntesz?
2017. jún. 30. 20:45
 37/81 Mittudomain ***** válasza:

2018. második negyedévében a piacra lépést követően lehetséges lesz coint közvetlenül más valutára vagy devizára váltani. Addig viszont szabadon lehet költeni olyan helyeken, ahol elfogadják fizetőeszközként: www.dealshaker.eu vagy www.onemillionshop.pl

Annak, hogy most közvetlenül nem lehet átváltani, stratégiai oka van: A cél nem az mint az összes többi kryptovalutánál hogy gyorsan a kis haszon reményében eladni, mert akkor ennek az árfolyama is ingadozna. A cél az, hogy a piacra lépésig használjuk, tehát termékeket és szolgáltatásokat adjunk-vegyünk, ami magának a coin értékének növelésében játszik jelentős szerepet. Tehát valós vásárlói értékkel fog már a piacra lépés pillanatában rendelkezni.

Ennek a jelentőségét van hogy nem értik meg.. erre van egy nagyon egyszerű és rövid válasz:

Mi a jobb.. egy kryptovaluta ami kint van a tőzsdén de nem lehet elkölteni,.. vagy egy kryptovaluta ami még nincs kint a tőzsdén, de már most elkölthető. Melyiknek van valós értéke, és melyik csak egy lufi?

2017. jún. 30. 23:02
 38/81 Mittudomain ***** válasza:

Gondoltam megosztok egy kis helyzetjelentés.

Még mindig működik :) Görögországban új irodát nyitott a cég, a felhasználók száma emelkedik, a kereskedők akik elfogadják a Onecoint egyre többen vannak, az árfolyam pedig betonstabil, hamarosan viszont újabb emelkedés várható, most 12,45 euró az árfolyam.

Mi a helyzet eközben a többi krypto pénzzel, Bitcoinnal és az altcoinokkal?

BTC-e bezárása került, a vád pénzmosás:

[link]

A kryptotőzsde kész hullámvasút, a spekulánsoknak jó, de a kereskedőknek és a használóknak nem:

[link]

[link]

Hogyan hat ez a Onecoinra? Sehogy.

Tagok száma: 3.200.000 felett és napról napra emelkedik

Elfogadóhelyek száma: 41.000 felett és napról napra emelkedik

Árfolyam: sziklaszilárd, 12,45 euró, hamarosan emelkedni fog

Lehet linkelni a lehúzó cikkeket, de ha felmegyek a www.dealshaker.eu oldalára ahol már költöttem is Onecoint és azt tapasztalom hogy el tudom költeni és egyre több ajánlat van fent még Németországból is ahol a BaFin próbálja gáncsolni,.. akkor inkább ennek hiszek mint a lejáratásoknak.

Sosem késő :)

Üdv mindenkinek :)

2017. aug. 16. 20:12
 39/81 Mittudomain ***** válasza:

Ahogy előző kommentemben jeleztem, az árfolyam 12,45 euróról 15,95-re emelkedett :) Tehát immáron 1 db OneCoin 16 eurót ér ami mai árfolyamon 4878 Forintnak felel meg.

A www.dealshaker.com oldalon ahol tényleg elfogadják a OneCoint fizetőeszközként immáron több mint 42200 kereskedő kínálja szolgáltatásait termékeit Onecoinért. Hogy mennyire fontos ez az oldal? Immáron a következő nyelvekre lefordítva: alapból angol, kínai, japán, spanyol, orosz, portugál.

Mi van még DealShakeren kívül? Kambodzsában egy kórházban is elfogadják :)

Az első utazási iroda Kínában ahol elfogadják a OneCoint: [link] :) és a többi és a többi..

Új fejlemény, Indiában lezárult a vizsgálat, legálisan működhet továbbra is :) Szóval értem én, hogy a cikk írói szeretik kihangsúlyozni ami vonza a klikkeléseket és ez kell hogy megéljenek,... de nem minden úgy van ahogy beállítják :)

Pakisztánban szintén hivatalos dokumentum igazolja a működését :)

Egyelőre ennyi. Ez a vonat is megy, nem fékez senki kedvéért. Már nem az a kérdés, hogy megy-e, működik-e,.. hanem hogy hajlandó vagy-e elfogadni vagy beletörődni, hogy ez lesz. Ha nem tudod, az sem baj.. Mármint.. nekem biztosan nem baj :D

2017. aug. 31. 20:10
 40/81 anonim ***** válasza:

"Kambodzsában egy kórházban is elfogadják :) "

"Az első utazási iroda Kínában ahol elfogadják "

" Indiában lezárult a vizsgálat, legálisan működhet továbbra is :) "

Ezek után vegyük komolyan a dolgot?

2017. aug. 31. 20:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!