Onecoin üzlet? Vélemények, tapasztalatok?
Érdekes hogy ez a fránya média és még jó pár ország támadja a pénzmosodát, és tönkre fogja tenni a tuti bizniszt :/ Ennek ellenére IGAZI kriptovaluták rendeszét már bankok is használják. (pl. Ripple)
Elég friss, minden lényeges infó megtalálható. Fektessetek bele pénzt amíg lehet, 1500%-os haszon garantált!
Orfeus, látom azóta sem sikerült fejlődésnek indulnod :)
A portfolio eddig is megmondta a tutit, hány ilyen cikke is jelent már meg? :D Kérlek számold össze ha tudsz 3-nál többig számolni... Mondjuk legalább 20-ig...
Minekután a kezdetektől fogva nem coinokat árul a cég és sem venni nem lehet közvetlenül pénzért, sem eladni közvetlenül pénzért vagy pénzre váltani,.. akkor inkább várjuk ki a végét ;)
Az 1500%-ot nem tudom hol olvastad, de nem állja meg a helyét ahogy a "megtérülés", "hozam", "befektetés" stb szavak sem. Itt sosem volt szó ilyenekről, dehát ilyen ez ha valaki majmol és nem jár utána :)
Mondjuk telket venni [link]
vagy szemműtétet intézni, vagy autót venni, vagy üdülést, stb-t venni még mindig lehet..
Hátráltatni lehet, meg lejáratni, azt elismerem :)
Bocsi de csak második vagy.. :D Mint úgy általában :D Már linkelték ezt a cikket a másik topikban, bár akkor is már előre mondtam hogy már várom :D Szóval.. csak harmadik vagy igazából :D
Hányszor is írta meg a portfólió már hogy vége, ennyi, stb? :D Nagyon erőlködnek a fiúk, most a korábbi szerkesztő helyett akit kirúgtak más nyakába dobták hogy elvihesse majd a balhét ezért :D
"Menekülőben van.. üzleti partner.. folyik a Onecoin felszámolása"
Azigen :D Szegény srácnak tényleg csak odadobták hogy ezt posztold ki :D Konstantin ha nagyon menekülne nem posztolna facebook eseményeket.. magáról képeket.. nem tartana előadásokat világszerte.. amúgy nem a partnere hanem a testvére... a felszámolás meg el sem kezdődött :D ... de a portfóliótól ezt már megszoktuk, hogy nem igazán van tisztában dolgokkal :D Ez ráadásul csak az első bekezdés amibe bele tudtam kötni :D
Tudtad, hogy a Portfóliósok részvény elemzőket keresnek? Csak érdekesség képpen, hogy milyen szintűek a fiúknál az elvárások :D
Figyeld a szöveget és a feltételeket:
"Portfolio lelkes és szakmai sikerekre éhes munkatársat keres"
szakmai sikerekre éhes... hm.. a marketingesük nincs a toppon :D
"Ha tudod, ki az a Warren Buffett vagy Mark Mobius, van elképzelésed arról, mit jelent a DCF, a P/E vagy az EBITDA, tudod, mivel foglalkozik a Tesla vagy az OTP, szeretnél egy inspiráló és jó hangulatú munkahelyen, dinamikus csapatban dolgozni, akkor jelentkezz a Portfolio-hoz!"
Komoly feltételek :D Kb ha tudsz olvasni már részvényelemző vagy :DDDDDDDDDD
Ha tudod mivel foglalkozik a Tesla.. :D Elektromos autókat és egyéb kiegészítőket gyárt.. nah? nah?? király vagyok? :DDDDDD
Kicsit komolytalan ne haragudj amit szakmai téren művelnek :D Nos akkor az ami ráadásul nem is az asztaluk, mennyire lehet hihető? :D
Várjál, van még.. az elvárások között:
"Részvények fundamentális elemzésének elméleti ismerete"
Elméletileg tudnak részvényeket elemezni.. gyakorlatilag? ugyanmár, az minek :D :D :D :D :D :D: D: D: D: D: :D
"Tőkepiacok iránti nyitottság"
Nyitott vagyok :D Enyém az állás? :D
"Jó íráskészség"
Megjegyzés: az olvasási készség sem hátrány, de nem feltétel.
"Biztos angol nyelvtudás"
Azt hittem charton elemezni bármilyen nyelven lehet :DDD
"Word, excel, internet felhasználói szintű ismerete (legalapvetőbb excel függvények és grafikonok készítésének ismerete alapkövetelmény) "
Ezt általános 4. óta elég jól tudom :D
Várj várj.. most jön az amin végül könnyesre röhögtem magam..
Juttatások:
"Szakmai elismerés a Portfolio csapatának tagjaként"
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Portfólió = komolytalan :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Majd megírják megint hogy már nincs Onecoin.. meg majd újra.. meg megint... a Onecoint mint céget meg ez nem igazán fogja érdekelni :D
Onecoin = globális
Portfólió = .. hazai .. végtermék.. magyarul.. magyaroknak... szint megvan :D
Alapblog? Ez olyan mint a Titokterminál? :D Ahol leírták hogyan tudsz 2 dróttal meg egy csavaranyával végtelen energiát csinálni? :D
Gratulálok, most hogy belinkelted ez 100% hihető? :D Vagy csak ctrl c ctrl v-zték a portfóliót? :D Ja nem.. imitt amott átírták :D
Hm de érdekes.. A vezető Konstantin nyíltan hirdeti még mindig a Barcelóniai nagy előadássorozatot Májusban :) Igazából.. egy kétballkezes ügyefogyott 150 éves remegő kezű is el tudná kapni ha akarná :D
Ember.. gondolkodj már.. nyílt előadások.. tudod.. amire akár be is lehet menni és el is tudnák kapni.. ha valóban igaz lenne amit linkelsz :D Dehát nem az.. Így jártál :DDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!