Úgy érzem, hogy tönkretettem az életemet, amiért egyetemere mentem, szerintetek?
Egyetemen tanulok, második évemet végeztem el.
Nem egy díjnyertes szak, maradjunk annyiban, hogy egy gazdasági.
Van egy német középfokú általános és egy gazdasági nyelvvizsgám, ezen kívül még egy gazdasági közép lesz angolból. Van jogosítványom is és persze érettségim(gimnáziumi).
A régi ált. iskolás osztálytársaimnak van szakmájuk és állásuk. (nem vágyom azokra a munkákra pl: operátor, gyári munkás, raktáros stb., de van fizetésük, ebből adódóan tudnak jó cuccokat venni maguknak, drága telefont, autót. Az én pénzem az egyetemre megy sajnos.)
Attól félek, hogy ez a sok lemondás, a rengeteg energia, pénz és idő, amit befektettem nem éri meg, mert mondjuk fogok keresni 10-20 000 Ft-tal többet, mint egy gyári munkás.
Rossz érzés, hogy én még 22 évesen mindig a társadalom legalján vagyok, csak azért, mert nekem tanulnom kellett.
Mivel nem kell saját magukat eltartani, ezért van rá pénzük a fiatalabbaknak.
Biztos én élek rossz régióban, de erre felé rengeteg fiatalnak van saját autója...
Hát egyébként én mindenkit lebeszélek már a továbbtanulásról.
Az a baj, hogy szerintem nagyobbak. Erről szól szerintem mostanság az élet, hogy kinek mije van. Persze, hogy nem költöznek el, jó ez így nekik, minden pénzük mehet autótuningolásba, bulizásra meg ilyesmire.
Én csak azt nem tudom, hogy ha én veszem a fáradtságot, hogy tanuljak, akkor mért nem látok esélyt sem arra, hogy ha egyszer lesz munkám, akkor mondjuk tudjak venni magamnak egy autót...
ma 23:52
Az a baj, hogy diákmunkásként igen sokat dolgoztam így, pontosan a Tescoban. Mivel egy gépként kell dolgozni, ezért számomra borzalmasan unalmas és nehezen bírom lelkileg, nincs benne kihívás, ami fent tudná tartani a figyelmem.
Az értelmesen elbeszélgetés dolgot nem tudom, kevés ilyen közeli ismerősöm van, inkább csak látom őket és hallok felőlük. Hát nekik nem annyira cél egy elegáns étterem, ez biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!