Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkretettem egy kapcsolatot. Hogy hozzam helyre?
Ott aludtam egy fiúnál, akinek 2 és fél éve barátnője van.
Nem történt semmi, csak előző este ittunk és ők közel laknak a Belvároshoz, ezért mikor kicsit rosszul lettem, hozzájuk mentünk. Beszélgettünk, sorozatoztunk, aztán hajnalban mondta, hogy ne induljak egyedül haza, ő kocsival nem tud elvinni, mert ivott, aludjak ott (már kb. félálomban voltam).
Úgy voltam vele, hogy felkelünk korán, kienged és senki nem tudja meg. Ezt ő is támogatta, mert a barátnője alapból féltékeny volt rám, ma családi buli volt náluk a jövőheti névnapja miatt, ahová ment a barátnője is...
Ez volt a gond. Nem keltünk fel, csak 11 után, mikor az anyukája kopogott, hogy megjöttek a nagyszülei és mindjárt jön a barátnője is (nem tudta, hogy én is ott vagyok). Szóval nem maradt titok és nagyon összevesztek, a lány már le is szedte, hogy kapcsolatban volt, plusz annyi az összes közös képnek és gondolom elmesélte már az összes barátnőjének, hogy mekkora ribi vagyok és hogy milyen helyzetbe került a barátom családja előtt.
De a srác tényleg szereti, úgy volt, hogy a nyáron össze is költöznek, mikor elkezdik az egyetemet. Mondtam neki, hogy beszélek a barátnőjével, de annyit mondott, hogy szerinte ennek már mindegy, de ahogy gondolom...
Csak nem tudom, hogy mit kéne mondjak. Gondolom ha esküdöznék, hogy nem feküdtem le a barátjával, annak nem nagyon hinne... De mégis tök rossz, hogy egy félreértés miatt eldob egy több éves kapcsolatot, miközben a srác szereti és mindent megtenne érte.
Ha Velem történne hasonló én is kiborulnék. De ismerem a barátom, tudom,hogy bármivel próbálkozna nála egy csaj nem mûködne. Beszélj a lánnyal legyél õszinte. Mond meg neki,hogy ne Legyen ilyen buta és ne higgye azt,hogy a barátja megcsalta ha egyszer szereti.
Ha egy ágyban aludtatok akkor örülj, hogy nem az én barátomnál akadtam rád mert már rég nem élnél..
Nem tudja, hogy egy ágyban aludtunk. Már csak az kellett volna még oda, hogy azt is megtudja...
A csaj szerintem sem százas, de mindenki szerint "álompár" voltak, meg szerintem az évfolyamon az ő kapcsolatunk az egyetlen, ami megélte volna az érettségit...
Szóval most mindenki szemében én leszek a gonosz ribi, aki lefeküdt a barátjával.
Kérdezõ jó pofátlan vagy már ne haragudj... Egy dolog,hogy elfogadtad az Ott alvást holott van barátnõje, taxiról nem halottál?
2) Volt képed egy ágyban aludni a sráccal?! Max a kanapén lett volna szabad.
Tuti nem élnél...
(1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!