Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 mondattal tönkretettem volna egy 5 éves kapcsolatot?
Olyan szarnak érzem valamiért magam most.
Legjobb haverom beszélt a csajával, majd poénból oda adta telefont nekem. Nem tudtam mást tenni. Beszéltem vele pár mondatot. Elsütöttem 1 poént is. Kb ennyi volt.
Sose láttam, és ő sem látott, egymás nevét sem tudtuk.
Azért másnap a csaj megkeres, jókat beszélgettünk, meg nevettünk. Nekem is elég szimpi volt. Később valahonnan megtudta, hogy hol lakom. Hát eljött, és úgy ahogy vagyok letepert az ágyra...mondtam neki h ne, ott a barátja, de nem értette.
Rá 1 hétre a csaj elköltözött a szüleivel és meg vesztettem egy jó barátot, mert valahogy megtudta ezt...:|
"Hát eljött, és úgy ahogy vagyok letepert az ágyra...mondtam neki h ne, ott a barátja, de nem értette."
És nyilván a fizikai erőd sokkal kisebb egy lányénál, ezért nem tudtál mit tenni, mivel sokkal erősebb nálad, így lefogott, és bár te sikongattál, ő ezzel mit sem törődve megerőszakolt. Na persze...
Te sem vagy sokkal különb ennél a lánynál.
Pontosan második.
Te is mondhattad volna, hogy ne és kész. De nem mondtad. Viseld a következményeit. Nem vagy jó barát.
Bizony te sem vagy sokkal különben ennél a r*bancnál!:S
Nem tudtál volna neki nemet mondani?Vagy sokkal erősebb volt nálad?
Ja és nem azt mondtad hogy te hülye p*csa hagyj vagy ilyesmi,hanem hogy ott a barátja,de ha nem lesz ott majd akkor beszélhetünk róla,vagy mi?
Nagyon sajnálom a barátodat ilyen barátja van meg egy ilyen bnője!:S
Szerintem menj orvoshoz. Biztos nem normális, ha egy lány olyan szinten le tudott teperni, hogy mozdulni sem tudtál.
Mert gondolom te ellenkeztél, hadakoztál, kézzel-lábbal, nemigaz?!
Azért a csajnak is tudnék gratulálni.
De egyébként ez csak valami vicc, ugye?
miért mit kellett volna tennem? tán ütni, vagy kilökni az ajtón??
mint írtam, nekem is szimpatikus volt a csaj, de nem azt terveztem, hogy így alakul:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!