Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 mondattal tönkretettem volna egy 5 éves kapcsolatot?
Olyan szarnak érzem valamiért magam most.
Legjobb haverom beszélt a csajával, majd poénból oda adta telefont nekem. Nem tudtam mást tenni. Beszéltem vele pár mondatot. Elsütöttem 1 poént is. Kb ennyi volt.
Sose láttam, és ő sem látott, egymás nevét sem tudtuk.
Azért másnap a csaj megkeres, jókat beszélgettünk, meg nevettünk. Nekem is elég szimpi volt. Később valahonnan megtudta, hogy hol lakom. Hát eljött, és úgy ahogy vagyok letepert az ágyra...mondtam neki h ne, ott a barátja, de nem értette.
Rá 1 hétre a csaj elköltözött a szüleivel és meg vesztettem egy jó barátot, mert valahogy megtudta ezt...:|
Igen, ha a szép szóból nem ért, akkor kilökni az ajtón. Ha tényleg a BARÁTOD volt (remélem, tényleg csak volt) akkor igen, azt kellett volna tenned. Pláne, ha a legjobb barátod volt... Nő van még a világon bőven, viszont barát az közel sem...
Te hagytad magad, aztán most sírsz. Így jártál! És mellékesen, megérdemelted. Én a volt barát helyében még tökön is rúgtalak volna.
Mit tehettél volna...tejóég, ezt komolyan mondod?
Ha lesz egy barátnőd, és esetleg előfordul ilyen megint, akkor megteszed, mert hát nem tudsz mit tenni?
Nagy barom vagy.
Igen! Ha annyira nem akartad volna, igenis levakarhattad volna magadról! De nem akartad levakarni, úgyhogy vállald a felelősséget!!
A csaj sem egy szent, de te sem panaszkodhatsz!
"miért mit kellett volna tennem? tán ütni, vagy kilökni az ajtón??"
Inkább, mint tönkretenni egy barátságot.
Azt nem értem milyen jogon nevezed magad férfinak? Egy nő irányít, az van amit ő mond, nem tudsz ellenkezni, vagyis akaratgyenge p.cs vagy. És még a tetejében izomgyenge is, mivel egy lány is lenyom téged. Looser. :D
Amúgy mit szólnál hozzá, ha mondjuk az anyád rámászna a legjobb haverodra? Nyilván megértenéd őt...
Azért másnap a csaj megkeres, jókat beszélgettünk, meg nevettünk.
Talán távolságtartóbbnak kellett volna lenni vele nem?
Mit jó pofizol te a barátod barátnőjével? Ment a flört mi?
Ja te csak beszélgettél, egy nagy lóf#szt! Te fiam adtad a jeleket a csajnak, hogy bejön neked..különben nem mászott volna rád a csaj! Ha kimért vagy valakivel és távolságtartó akkor ilyen nem történik meg..és igen az ember a haverjai/barátai barátnőivel távolságtartó és azt a bizonyos határt nem lépi át soha, mert mindig észben tartja, hogy a csaj TABU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Örülj, hogy a barátod nem áll veled szóba, mert én tuti az intenzívre küldtelek volna ezek után és sz#rnék a következményekre.
"a f#sz feláll az ész megáll" gondolom ha egy kemény alvilági alak nője mászna rád és tudnád ha kiderül téged is meg a családodat is még aznap elásnak az erdőbe nem vallanád ezt a hülyeséget! Akkor nem állna meg az ész hanem be lennél szarva!
"És nyilván a fizikai erőd sokkal kisebb egy lányénál, ezért nem tudtál mit tenni, mivel sokkal erősebb nálad, így lefogott, és bár te sikongattál, ő ezzel mit sem törődve megerőszakolt. Na persze...
Te sem vagy sokkal különb ennél a lánynál."
Ott a pont.:)
Így legalább kiderült a baráto számára, h ribi a csaja. Ez végülis jó. Mert másokkal is csalta akkor valószínűleg.
De azért nem kellett volna meghúznod, tényleg nem vagy jobb nála.
az a helyzet, hogy egy fontos dolgot kifelejtettem:
szűz voltam...
ilyenkor mit gondoltok? Mit találhatott meg bennem a csaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!