Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 2 mondattal tönkretettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 mondattal tönkretettem volna egy 5 éves kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Olyan szarnak érzem valamiért magam most.

Legjobb haverom beszélt a csajával, majd poénból oda adta telefont nekem. Nem tudtam mást tenni. Beszéltem vele pár mondatot. Elsütöttem 1 poént is. Kb ennyi volt.

Sose láttam, és ő sem látott, egymás nevét sem tudtuk.

Azért másnap a csaj megkeres, jókat beszélgettünk, meg nevettünk. Nekem is elég szimpi volt. Később valahonnan megtudta, hogy hol lakom. Hát eljött, és úgy ahogy vagyok letepert az ágyra...mondtam neki h ne, ott a barátja, de nem értette.

Rá 1 hétre a csaj elköltözött a szüleivel és meg vesztettem egy jó barátot, mert valahogy megtudta ezt...:|

2011. márc. 17. 10:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Igen, ha a szép szóból nem ért, akkor kilökni az ajtón. Ha tényleg a BARÁTOD volt (remélem, tényleg csak volt) akkor igen, azt kellett volna tenned. Pláne, ha a legjobb barátod volt... Nő van még a világon bőven, viszont barát az közel sem...

Te hagytad magad, aztán most sírsz. Így jártál! És mellékesen, megérdemelted. Én a volt barát helyében még tökön is rúgtalak volna.

2011. márc. 17. 11:32
 12/27 anonim ***** válasza:

Mit tehettél volna...tejóég, ezt komolyan mondod?

Ha lesz egy barátnőd, és esetleg előfordul ilyen megint, akkor megteszed, mert hát nem tudsz mit tenni?

Nagy barom vagy.

2011. márc. 17. 11:50
 13/27 anonim ***** válasza:
Igen, ki kellett volna pakolnod ajtón kívülre.
2011. márc. 17. 11:54
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen! Ha annyira nem akartad volna, igenis levakarhattad volna magadról! De nem akartad levakarni, úgyhogy vállald a felelősséget!!

A csaj sem egy szent, de te sem panaszkodhatsz!

2011. márc. 17. 12:04
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

"miért mit kellett volna tennem? tán ütni, vagy kilökni az ajtón??"

Inkább, mint tönkretenni egy barátságot.

Azt nem értem milyen jogon nevezed magad férfinak? Egy nő irányít, az van amit ő mond, nem tudsz ellenkezni, vagyis akaratgyenge p.cs vagy. És még a tetejében izomgyenge is, mivel egy lány is lenyom téged. Looser. :D

Amúgy mit szólnál hozzá, ha mondjuk az anyád rámászna a legjobb haverodra? Nyilván megértenéd őt...

2011. márc. 17. 12:19
 16/27 anonim ***** válasza:

Azért másnap a csaj megkeres, jókat beszélgettünk, meg nevettünk.

Talán távolságtartóbbnak kellett volna lenni vele nem?

Mit jó pofizol te a barátod barátnőjével? Ment a flört mi?

Ja te csak beszélgettél, egy nagy lóf#szt! Te fiam adtad a jeleket a csajnak, hogy bejön neked..különben nem mászott volna rád a csaj! Ha kimért vagy valakivel és távolságtartó akkor ilyen nem történik meg..és igen az ember a haverjai/barátai barátnőivel távolságtartó és azt a bizonyos határt nem lépi át soha, mert mindig észben tartja, hogy a csaj TABU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Örülj, hogy a barátod nem áll veled szóba, mert én tuti az intenzívre küldtelek volna ezek után és sz#rnék a következményekre.

"a f#sz feláll az ész megáll" gondolom ha egy kemény alvilági alak nője mászna rád és tudnád ha kiderül téged is meg a családodat is még aznap elásnak az erdőbe nem vallanád ezt a hülyeséget! Akkor nem állna meg az ész hanem be lennél szarva!

2011. márc. 17. 12:22
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

"És nyilván a fizikai erőd sokkal kisebb egy lányénál, ezért nem tudtál mit tenni, mivel sokkal erősebb nálad, így lefogott, és bár te sikongattál, ő ezzel mit sem törődve megerőszakolt. Na persze...

Te sem vagy sokkal különb ennél a lánynál."

Ott a pont.:)

2011. márc. 17. 12:26
 18/27 anonim ***** válasza:

Így legalább kiderült a baráto számára, h ribi a csaja. Ez végülis jó. Mert másokkal is csalta akkor valószínűleg.

De azért nem kellett volna meghúznod, tényleg nem vagy jobb nála.

2011. márc. 17. 12:42
 19/27 A kérdező kommentje:
;)
2011. márc. 17. 12:43
 20/27 A kérdező kommentje:

az a helyzet, hogy egy fontos dolgot kifelejtettem:

szűz voltam...

ilyenkor mit gondoltok? Mit találhatott meg bennem a csaj?

2011. márc. 18. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!