Nő is lehet kidobó vagy behajtó? 18/l
Én eddig még nem láttam nőket ilyen munkakörben, de érdekelne, hogy működik ez.
Ha pl nem vagyok olyan vékony, magasabb vagyok, küzdősportra járok, akkor jelentkezhetek ilyen munkára?
Jelentkezni hol lehet? Bemegyek és megmondom, hogy én nem a rúdon akarok munkát, hanem az ajtónál? :D
Köszönöm a válaszokat!
Cica, több dolog, szépen, sorjában:
1. 空手に先手なし
2. A kyokushinnak vajmi kevés köze van a tradicionális karatéhoz - a kyo-sok valamiért betonkeménynek érzik magukat, pedig... a karate és a kumite fejben dől el
3. a sensei-t edzőnek hívni?! jó, egy agyatlan kyo-stól mondjuk ne várjunk többet
4.
#40 Ěn ilyen arănyokkal tanultam... Nem hinném, hogy hülye vagyok. Te vagy az, hogy a csalădomat szidod. Innentől kezdve nem csak undorító vagy de irtandó is. Ne te akard megmondani "hol a helyem" vagy mit csináljak! Semmi közöd hozzá, ěn döntöm el.
1.a fordítóba măsolt szöveg nem tesz menőbbě
2. Elvert păr kyos az a gond? Talán ěpp van mire felvăgnunk... Pont mert különösen nehéz a mi stílusunk. Mert nem olyan h leměsz ěs tudod.
3. Egyěrtelmesítěs fogalma ismerős? Nyilván nekünk is sensei 3.dantól de itt nem mindenki ěrti ezeket a szavakat. Agyatlan meg te vagy...
4. Felvăzoltad az új karriered.
Cica-mica...
Cica,
meggyőztél, szerintem menj kidobónak.
(A japán felirat pedig ki ki volt függesztve a dojo bejárata fölé. Nagyjából ezerszer olvastam el, talán többször is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!