Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nő is lehet kidobó vagy...

Nő is lehet kidobó vagy behajtó? 18/l

Figyelt kérdés

Én eddig még nem láttam nőket ilyen munkakörben, de érdekelne, hogy működik ez.

Ha pl nem vagyok olyan vékony, magasabb vagyok, küzdősportra járok, akkor jelentkezhetek ilyen munkára?

Jelentkezni hol lehet? Bemegyek és megmondom, hogy én nem a rúdon akarok munkát, hanem az ajtónál? :D

Köszönöm a válaszokat!

2016. máj. 23. 13:42
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
89%

Mekkora arc vagy :D

Nem tudom felvesznek-e kidobónak. Ha nem akkor b.a.s.zd oket a foldre es lehet fel leszel véve :D

Behajtóról hallottam már. Azok sokat telefonálnak inkább, kipakoltatni kevesebbszer mennek, mint ahanyszor szoban figyelmeztetnek elotte.

2016. máj. 23. 13:47
 2/45 A kérdező kommentje:

Te is kidobó vagy?

Azt tudod esetleg, hogy hol kell jelentkezni? Pl akkor behajtónak...

Köszi a bókot :D

2016. máj. 23. 13:53
 3/45 anonim ***** válasza:

Kidobónak esélytelen. A "kidobók" viszonylag ritkán alkalmaznak fizikai kényszert, leginkább azzal érik el amit akarnak, hogy akkorák mint egy kétajtós szekrény és félelmetesnek néznek ki (na meg általában többen vannak).

Egy ittas férfi szemében egy női kidobó inkább vicc, még akkor is, ha te vagy az erősebb.

Behajtóknál szintén ez a helyzet. Mármint ha arra gondolsz, amikor 4-5 kopasz, nagydarab ember kimegy egy házhoz.

Valóban behajtónak hívják azokat is akik telefonálgatnak, meg egyéb módon csesztetik az adósokat, de ez nem az a munkakör amire te gondolsz, ezt gyakran csináltatják diákokkal is.

2016. máj. 23. 15:05
 4/45 anonim ***** válasza:
Igen lehet kidobó nő is, mert engem például azért dobott ki egy harmincas nő, mert berúgtam és véletlenül összetörtem a poharat egy kis klubba pár éve. :D Kis termetű volt, de testes és keményen fellépett :D
2016. máj. 23. 17:57
 5/45 anonim ***** válasza:
100%

Most mindenki valami 50 kg / 150cm vékony-izmos meseszép arcú kung-fu mester kislányt képzel el, miközben...

[link]

2016. máj. 23. 18:04
 6/45 anonim ***** válasza:

Kidobó: a kidobók nagydarabok, némelyik kimondottan dagi. Itt a méret a lényeg, illetvea zord megjelenés. Testi kényszert nem alkalmazhatnak, nem hatósági személyek.

Emellet nem is golyóállóak :))

Behajtó: telefonos kisasszony lehetsz, max. elküldenek a halál f***ára. Ha bírod, hajrá. Ha ilyen costella-szerű bohóckodáson gondolkodsz, oda is zord, nagydarab embereket keresnek. Ők nem pakolnak ki semmit, max megállnak a ház előtt, becsöngetnek, annyi a jogkörük, mint a postásnak. Ha némelyik sokat hisz magáról, akkor simán rájuk hívják a rendőrséget.

Ja, a costellások sem golyóállók.

BKK ellenőr szakma nem érdekel? :D

2016. máj. 23. 18:31
 7/45 A kérdező kommentje:

Azért az a kép csúnya volt!

Nem 50 kg vagyok, hanem 65, és nem 150 cm, hanem 173 cm, és nem kung-fuzok, hanem karatézok... kedves utolsó előtti :)))

Na de, tényleg nem lehet? Engem nem az a telefonálós dolog érdekel, hanem az, hogy vki rosszul viselkedik, én meg kijjebb taszigálom a helyről, szépen fogalmazva :D Én nem ütöm meg, megrúgom. Abba nem hal bele, max vissza-töröm a térdét, vagy pl földre viszem, kicsavarom a karját és kívülre gurítom, ki az ajtón. Nem fog neki maradandó károkat okozni. Ha olyan részeg, úgysem mászik vissza a lépcsőn. Igazán nem bántom. De ezt meg tudom csinálni egy 120 kg-os férfivel is, aikidoztam, ott is csak pasik voltak, jó nagy darabok, annak is az az elve, hogy meg kell találni a megfelelő pontot, ill szöget, hogy az egyensúlyából kibillentsd. Nagyon jó dolog a küzdősport, azzal ilyeneket simán megcsinálhatsz :)

Ha elmondom,hogy küzdő sportolok, akkor se vesznek fel?

2016. máj. 23. 23:48
 8/45 anonim ***** válasza:
100%

1. 65 kg-al még mindig rohadtul pici vagy.

2. A karate meg a hasonló kelet-ázsiai harcművészeteknek majdhogynem nulla az önvédelmi értéke.

3. Te kidobóként ha nekiállsz térdeket szétrúgni, akkor eléggé hamar munkanélkülivé válnál. Meg mondjuk azt is megnézem, hogy egy szűk, emberekkel tömött helyen hogy állsz neki rugdalózni.

4. Hányszor írjuk le, hogy nem az a lényeg, hogy jól verekedj, hanem hogy nagy legyél és olyan legyen a fellépésed, hogy mindenki betojjon és ne álljon neki balhézni. Most egy ilyen csöpp kislánykát komolyan, ki venne komolyan? Kiröhögne mindenki, ha neki álltál keménykedni.

Menj el egy full kontaktos edzésre valami küzdősport terembe, aztán miután kaptál két valódi ütést utána gondold át ezt az ötletedet.

2016. máj. 23. 23:57
 9/45 anonim ***** válasza:

Jaj, te lyány...

Nem tudom, milyen kamu karatéjozást tanultál, de nekem a sensei az első leckén megtanította: 空手に先手なし

Mellesleg, ha elkezdesz rugdosódni, jó esetben rád hívják a rendőrséget, rosszabb esetben visszajönnek nyolcan, és megkéselnek.

Szerényebben. Alázattal.

2016. máj. 24. 00:23
 10/45 anonim ***** válasza:

Inkább testőrnek képezd magad, ha a harc, küzdősport érdekel.

Léteznek magas szinten dolgozó női testőrök.

Biztos, hogy több van belőlük, mint női kidobóból.

Aztán ott a hadsereg, a rendőrség, a titkosszolgálat.

2016. máj. 24. 18:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!