Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nő is lehet kidobó vagy...

Nő is lehet kidobó vagy behajtó? 18/l

Figyelt kérdés

Én eddig még nem láttam nőket ilyen munkakörben, de érdekelne, hogy működik ez.

Ha pl nem vagyok olyan vékony, magasabb vagyok, küzdősportra járok, akkor jelentkezhetek ilyen munkára?

Jelentkezni hol lehet? Bemegyek és megmondom, hogy én nem a rúdon akarok munkát, hanem az ajtónál? :D

Köszönöm a válaszokat!

2016. máj. 23. 13:42
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

De fogd már fel, hogy nem kidobóként dolgoztál :D Édes istenem, mi a frászt akarsz a hatvan kilóddal most komolyan? :D Tudod mit, mi mind hülyék vagyunk, csak te vagy helikopter, jelentkezz kidobónak.

Mondjuk én a helyedben, ha feltétlenül valamilyen olyan munkát szeretnél ahol szerepe van a küzdősportnak, akkor rendőr/katona tisztire vagy tiszthelyettesire mennék. Sokkal nagyobb megbecsülés, jobb fizetés és ténylegesen alkalmazhatod is a tudásodat, nem csak arra lennél jó, hogy magukat összehányó embereket kitessékelj.

2016. máj. 24. 22:51
 22/45 anonim ***** válasza:
0%
Katonaként legalább csak körberöhögnének a társaid, a civilek meg idiótának tartanának és mentálisan sérültnek. De legalább életben maradnál.
2016. máj. 24. 22:53
 23/45 A kérdező kommentje:

#20 Ezért nem akartam mondani...

Gondoltam örökbefogadásra, de azt a gyereket nem adják magától, sok minden kell hozzá, én is utána néztem. Éppenséggel nem vagyok olyan nő, aki szerinted agyatlan zombi, de az igaz, hogy önállóságra neveltek. Szükségem volt rá.

#21 Megértem, hogy nem ebben volt tapasztalatom, de szeretném megpróbálni. Nem értem miért baj...

2016. máj. 24. 23:00
 24/45 anonim ***** válasza:
0%

Az meg külön vicces, hogy azt gondolod hogy majd behajtóként meg kidobóként 50 kg-s Xboxozó kisfiúkat kell majd "kidobnod".

Látszik, hogy egy naiv kis buta lány vagy, aki azt se tudja miről beszél.

2016. máj. 24. 23:00
 25/45 A kérdező kommentje:
#22 Neked mi bajod? Láttad h milyen emberekből lesz katona v rendőr? Nagyon kis termetű emberek is vannak, és egyáltalán nem ettől függ... mellesleg mi bajod a 173 centimmel? Vagy nem értelek...
2016. máj. 24. 23:04
 26/45 A kérdező kommentje:

#24 Te nem tudsz olvasni!!!!!!!!!!!!! Jézusom!!! Nem tudom felfogni, hogy mi lehet az a sötétség, ami belőled árad, remélem engem nem fertőz meg...

Egy kommentre reagáltam, amiben azt írták, földhöz vágna egy ilyen... Olvassál már. Idióta...

2016. máj. 24. 23:06
 27/45 anonim ***** válasza:
0%

Nők nem valók katonának, se rendőrnek, se semmilyen foglalkozásba, amiben fizikai erőre vagy személyi tekintélyre alapoznak. Miért? Mert NŐK, és a FÉRFIAS tulajdonságok nem a NŐK erényei.

"egyébiránt, szerintem egy átlag korod beli fiú úgy vágna földhöz, hogy csak nyekkennél. Pici vagy, ez van. "

Erre írtad az 50 kilós hülyeséget. Egyébként szerintem egy 50 kilós fiú is földhöz vágna ha igazán akarna, vagy csak egy sima igénytelen dagadt a súlyával. Plusz nem is eggyel kerülnél szembe az esetek 99%-ában.

Ennek ellenére továbbra se tudtad cáfolni, hogy SEMMI esélyed nem lenne se bűnözők, se megtermett felnőtt, részeg férfiak, se ellenséges katonák ellen. Egy nőtől az is maximális teljesítmény, ha meg tudja SAJÁT MAGÁT védeni (és egy férfitől sem utolsó, mivel a mai férfiak nem férfiak).

Jól van, azt visszavonom, hogy agyatlan zombi vagy, a feministát egyelőre(!) nem, mert ilyen munkakört szeretnél magadnak, mikor ezeregy másik van, ami alkalmas egy nőnek. Azzal semmi baj nincsen, hogy dolgozni akarsz, és az önállóságodat is megértem egy bizonyos fokig. Átfogalmazom inkább úgy, hogy ez egy agyatlan idióta kérdés, az ötleted pedig a valóságtól teljesen elrugaszkodott bäromság, mindegy, hogy milyen erős vagy egy nőhöz viszonyítva.

Max akkor lehetne esélyed vagy lehetnél hatásos kidobó vagy testőr, vagy katona, ha szteroidokat szednél. :) Azok pont átalakítanak annyira belülről, hogy jobban hasonlíts egy férfira, mint egy nőre. Persze akkor sem lennél a közelében sem annak, amire egy férfi képes fizikai erő / fellépés terén szteroidokkal (vagy anélkül).

2016. máj. 24. 23:15
 28/45 A kérdező kommentje:

Szerintem most sokan jól szájba rúgnának, meg is érdemelnéd...

Azért azt be kellene , hogy lásd, hogy a nőknek igenis helyük van ilyen posztokon. Sokkal kitartóbb egy nő, mint egy férfi, minden edzőm ezt mondta, és én is ezt veszem észre. És nem, nem vágna földhöz egy fiú, csak mert f.a.sz van a lába között!!! Gondolkodjál már.

És voltak érveim, logikusak, felépítettek, egyedül te vagy az, aki csak a maga igazával foglalkozik.

2016. máj. 24. 23:26
 29/45 anonim ***** válasza:
0%
Egy kiherélt férfi is több tesztoszteront termel, mint egy nő. Mondd ez neked valamit?
2016. máj. 24. 23:29
 30/45 A kérdező kommentje:

Azt, hogy nem figyeltél biológia órán!!

A tesztoszteron ugyanis a herében termelődik...

(Nézz utána máskor, mielőtt hülyeségeket mondasz!)

2016. máj. 24. 23:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!