Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nő is lehet kidobó vagy...

Nő is lehet kidobó vagy behajtó? 18/l

Figyelt kérdés

Én eddig még nem láttam nőket ilyen munkakörben, de érdekelne, hogy működik ez.

Ha pl nem vagyok olyan vékony, magasabb vagyok, küzdősportra járok, akkor jelentkezhetek ilyen munkára?

Jelentkezni hol lehet? Bemegyek és megmondom, hogy én nem a rúdon akarok munkát, hanem az ajtónál? :D

Köszönöm a válaszokat!

2016. máj. 23. 13:42
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
A profi testőrök is mind leszerelt rendőrök vagy katonák és úgy képezték tovább/át magukat.
2016. máj. 24. 18:50
 12/45 A kérdező kommentje:

Most annyira utáltok, de nem értem miért...

Aki nem tudja, annak mondom, hogy a karaténak is van több ága... Éppenséggel van olyan is, ami önvédelmet tanít, és van olyan is, ami nagyon is megtanít pl a támadásra, visszatámadásra és hasonlókra...

Én kyokushin-ozok, az baromira nem az önvédelemről szól. Éppenséggel full-kontaktos küzdelmekre épül, és földharc is van benne, pedig a karate álló harc, mint a hozzá hasonló társai is, ez mégis beleveszi azt is. Igaz, nem elég egy hónapot járni, hosszú évekbe kerül, míg egyáltalán mutatnak neked ilyet, mert addig nem vagy elég ügyes, és nem bírnád. Itt valóban felkészítenek arra, ha valaki megtámad, vagy ha valaki olyat támadnak meg, akit szeretsz és meg kell védened...

Lehet, hogy "kicsi" vagyok valaki szerint. De ha kell, akkor miután kiröhögte magát az illető, én igenis ki tudom dobni. Nyilván nem töröm el a térdét, ha nem lehet, de simán kidobom.

Nem katona akarok lenni, sem pedig rendőr. Nagyon tisztelem azokat, akik ilyesmivel foglalkoznak, de én máshová adtam be a jelentkezésemet a felvételi megkezdésekor. A nyárra szerettem volna munkát, és elegem van abból, hogy 3 éve dobozokat pakolok, kertet ások, vagy valaki után a mocskot súrolom. Akartam egy jó állást, ideiglenesen. Ehhez kértem segítséget. Sajnos ezt a többség nem értette. Aki mégis, annak köszönöm, a többiek pedig nyugodtan menjenek olyan helyre, ahol adott esetben nagydarab emberek vannak, akik viszont adott esetben majd nem védik meg őket, sőt, akár ott is hagyják őket, hogy a saját életüket mentsék...

Futni én is tudok, de én azt tanultam a mesteremtől, hogy a karatét, a kyokushin karatét, mások megvédésére igenis használhatom.Ez a mi stílusunk szellemiségéhez hozzátartozik! Én nem akartam elfutni, nem akartam embereket otthagyni a s.z.a.rban, de ha ez nem elég, ha ez rá a reakció, akkor nyugodtan küldjetek el mindenkit, akinek az ereje nem a nyakán egymásra boruló zsírredőkben nyilvánul meg!!

2016. máj. 24. 21:57
 13/45 anonim ***** válasza:
Most tedd már őszintén a szívedre a kezedet: KOMOLYAN 18 éves diáklányként akarsz kidobó lenni? Ki a büdös fene venne komolyan? Neked a balhét megelőzni kell, nem elsősorban kezelni. Tegyük fel, hogy tényleg te vagy az atya úr isten, akárkit leversz a franca 2 ütéssel... de EZ NEM LÁTSZIK RAJTAD! Le merném fogadni, hogy egy átlagos kidobót bármelyik félamatőr küzdősportoló hülyére verné, mégis inkább ilyen nagy dabellákat alkalmaznak. Mert ha megjelenik 3 ilyen a képedbe, akkor nem azon kezd el agyalni az átlag ember, hogy ők most vajon hogy tudnak karatéjozni meg földre vinni, hanem hogy ezek külön-külön is 2x akkorák mint én, esélytelen vagyok.
2016. máj. 24. 22:05
 14/45 anonim ***** válasza:
0%
Miért nem leszel inkább a leendő gyermekeid anyja, akire ők tisztelettel felnézhetnek, a férjed pedig teljes szívével szerethet és megbízhat benned?
2016. máj. 24. 22:08
 15/45 A kérdező kommentje:

#13 Igen, én ezzel akarok foglalkozni!! Nem akarom az eddigi életemet, nem akarok olyan helyen dolgozni, ahol kb emberszámba sem vesznek, és csak egy cseléd vagyok... Én ennél sajnos büszkébb vagyok, inkább lennék kidobó, tiszta szívemből.

#14 Te miről beszélsz? :D 18 évesen nem akarok anya lenni, mellesleg később sem tervezem egyenlőre....

2016. máj. 24. 22:18
 16/45 A kérdező kommentje:
És egyébként is mi baj azzal, hogy nem hiszi el, h erős vagyok? Majd megtapasztalja!!
2016. máj. 24. 22:20
 17/45 anonim ***** válasza:
0%

Egyenlőre a cigányok fognak darabolni, mikor nekiállsz megtapasztaltatni velük az "erődet", persze csak miután megerőszakoltak 8-an.

Te az "egyelőre" gondoltál.

Nem 18 évesen, de 18 évesen is lehetnél anya, ha elég érett lennél hozzá. A mai nők még 40 évesen se azok, és sajnos te is elég messze vagy tőle. De legalább próbálkozz, hátha nem pusztulunk ki itt Európában.

2016. máj. 24. 22:26
 18/45 anonim ***** válasza:

Az, hogy akár hiszed, akár nem, a munkáltató pont le fogja szarni hogy milyen erős vagy... egyébiránt, szerintem egy átlag korod beli fiú úgy vágna földhöz, hogy csak nyekkennél. Pici vagy, ez van.

Szép dolog ez a "bármi lehetsz csak akarni kell", de nem igaz.

Nem mellesleg a kidobónál kevés rosszabb "szakma" van abból a szempontból, hogy emberszámba vesznek-e vagy sem. Az összes vendég rühellni fogja a fejedet, a főnökeid meg bármikor pótolhatnak 5 másik emberrel, mert semmi végzettség nem kell hozzá, csak kicsit nagydarabnak kell lenni.

2016. máj. 24. 22:27
 19/45 A kérdező kommentje:

#17 Éppenséggel nem lehet gyerekem. Van ilyen. Akkor minek tervezgessem. Mellesleg nem vmi haszonállat vagyok, hogy kihordjam vkinek a kölykét és megelljek...Gyarapítsd te Európa lakosságát.

Undorító nőgyűlölő, embereket számba nem vevő, illetve azok közé csak a férfiakat soroló személy vagy. Gusztustalan!

Ó, és igen, köss bele az egyetlen szóba, amit elrontottam... ez a lényeg, a kérdésre viszont sajnos még nem sikerült értelmes, segítő választ adni.

#18 A mai fiúk, az én kortársaim, hova és hogy vágnának engem? :D Megnézem én azt, hogy kire igaz ez :DDDD Nevetséges 50 kilós, semmi kisfiúk, akiknek csak az xbox, meg az éjjel-nappal bp a szórakozás, meg az,hogy leigyák magukat minden pénteken... Éppenséggel én edzeni járok, meg dolgozni. Engem egy nulla, semmi gyerek nem fog tudni földhöz vágni, de még csak megütni sem. Azt pedig nem hiszem, hogy valakit, aki jól dolgozik, kidobnának. Eddig engem sehonnan sem rúgtak ki, mert keményen dolgozok. Az pedig cseppet sem érdekel, ha utálnak, az nem olyan, mintha cseléd lennél.

2016. máj. 24. 22:42
 20/45 anonim ***** válasza:
34%

Gondoltam hogy te is ilyen feminizmus által behülyített agyatlan, önálló gondolkodásra képtelen zombi vagy.

Tudod kik a feminizmus legnagyobb ellenségei? Segítek, nem a férfiak, hanem azok a nők, akik boldogok a férjükkel és a gyerekeikkel.

Persze, tökéletes kifogás, hogy nem lehet gyereked, épp erre volt szükséged, hogy bármiféle érvényes kifogást felhozz ellenem. Nem mintha ez érvényes lenne, mivel örökbe fogadni és a süllyesztőből megmenteni gyerekeket értelmes emberek szemében éppen annyi, mint életet adni.

A kérdésedre az az értelmes válasz, hogy esélyed sincsen férfiak ellen fizikai erő terén. Tudod, a férfiak abban jók, hogy férfiak legyenek, a nők pedig abban jók, hogy nők legyenek.

Ha összekevered a kettőt, akkor csak alsóbbrendű férfiakat és alsóbbrendű nőket kapsz. Pont olyat, mint amilyen te szeretnél lenni.

2016. máj. 24. 22:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!