Nő is lehet kidobó vagy behajtó? 18/l
Én eddig még nem láttam nőket ilyen munkakörben, de érdekelne, hogy működik ez.
Ha pl nem vagyok olyan vékony, magasabb vagyok, küzdősportra járok, akkor jelentkezhetek ilyen munkára?
Jelentkezni hol lehet? Bemegyek és megmondom, hogy én nem a rúdon akarok munkát, hanem az ajtónál? :D
Köszönöm a válaszokat!
A 34%-ossal ne foglalkozz, ő egy hülye troll.
Viszont abban igaza van, hogy kidobónak soha a büdös életbe nem fognak felvenni. Női biztonsági őr lehetsz valahol, ahol specifikusan nőket kell alkalmazni, például olyan helyeken ahol motoznak, meg mint említettem a katonai és rendőri pálya is előtted áll.
Jelentkezz csak kidobónak, ha akarsz, semmit nem fogsz veszíteni, maximum kiröhögnek - ki fognak.
#31 De hát miért röhögnének ki? Én tényleg meg tudom mutatni, hogy tudok verekedni. Miért nem lehet azt tenni, hogy kipróbálnak? Nem értem...
A 34%-os, igen, az is egy idióta
"#31 De hát miért röhögnének ki? Én tényleg meg tudom mutatni, hogy tudok verekedni. Miért nem lehet azt tenni, hogy kipróbálnak? Nem értem... "
Most neked komolyan, nincs realitás érzéked? Miért röhögnének ki egy 60 kilós iskolás kislányt egy olyan munkakörben, ahol állig tetovált 30-40 éves 120 kg-os 190+ centi magas férfiak az átlagos dolgozók? :D Nem verekedni kell itt, már 15x elmondtam. Az önvédelmen kívül semmilyen erőszak alkalmazási jogköre nincs a biztonsági őrnek meg a kidobónak. A fellépésével kell kicsikarnia a szabályok betartását, nem az öklével, mert azt nem teheti meg.
A herékben termelődik 90-95%-a a tesztoszteronnak. Amire te gondolhatsz, hogy sok van belőle, az a DHEA.
Te p.ö.cs!!!!
Ha a nőkben 3 gramm tesztoszteron termelődik, a ffiakban 10-30 gramm, és ezzel számolunk, akkor is több termelődik a nőkben ha egy pasit kiherélnek.
Menjél, vitatkozzál kutatásokkal és tudósokkal, te kis fässzopó. :D
Az hogy egy herélt férfiban is több tesztoszteron termelődik, mint egy egészséges nőben, nem VÉLEMÉNY, hanem TÉNY.
És tudod mi a jó a TÉNYEKBEN? Az, hogy LESZARJÁK, hogy te milyen hülye vagy, mennyire sértenek meg és mennyire törik össze a beteg, degenerált világodat, attól még TÉNYEK maradnak.
Ha nem vettél részt kutatásban herélt férfiak és nők tesztoszteronszintjét illetően, de még csak nem is olvastál ilyen kutatásokat, akkor kérlek kussolj, hiszen az értelmi szintedet már csak az is tükrözi, hogy behajtónak akarsz menni kislányként.
Az a baj a számokkal, amiket írtál (3 gramm / 10-30 gramm), hogy még a mértékegység átváltásokat sem ismered, annyira sötét vagy, aranyom.
10 GRAMM? :D :D 3 gramm tesztoszteront Ms. Olympia sem tol de még kettőt se, sőt, TALÁN még egyetlen GRAMMOT se. :D
Persze ha kiolvasni se tudod mondjuk a ng/dl-t vagy az nmol/L-t, akkor továbbra értem hogy miért pofázol olyanokról, amikhez nyilvánvalóan SEMMI közöd nincsen.
Ja várjál, te akarsz behajtó lenni.. :D
34%-os, téged heréltek ki, hogy ilyen jól ismered a témát? Vagy mi a helyzet? Hmmmm...??
Azért írtam, h pl, hogy ne köss bele se te, se senki...
Történetesen ismerem a mértékegység átváltást, de igazából teljesen mindegy miben számolunk, kb ez az arány, minden mértékegységben is ez jönne ki, amit én mondtam.
Egy átlagos férfi ~500 NANOGRAMM / DECILITER tesztoszteront termel, az 500 pedig a reggel mérve, mikor a LEGMAGASABB a termelése, délutánra-estére lecsökken fiatal férfiakban (idősekben a nap folyamán általános).
De hagyjuk ezt a témát, egyértelműen nincsen meg az értelmi kapacitásod ahhoz, hogy lássad hogy mit akarok mondani ezzel az egésszel, így meg csak kidobott szó és idő, mint ez az egész fäszság itt. Ha hülye vagy, nem tudok rajtad segíteni.
Fogalmad sincsen miről beszélsz, mint ahogy azt se tudod mit csinálsz, és az elbäszott családi életed miatt elképzelésed sincsen hol a helyed az életben, ezért gondolkozol ilyen degenerált fäszságokon, hogy behajtó meg űrhajós meg vadakat terelő juhász leszel.
Értem, hogy a legtöbb kislánynak nincsen normális apja, se olyan férfi körülötte akire felnézhet és aki megtanítja, hogy ne legyen egy s€gghülye idióta ribänc, de talán fel kéne nőni. Persze nem okolhatlak, mert nálad sokkal idősebb nők is sokkal elbäszottabbak, mint te... a "férfiakról" meg nem is beszélve.
Vállalj valami munkát amiben nem kell emberekkel ténylegesen fizikailag ellentétbe kerülnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!