Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet szakmai gyakorlat...

Hogyan lehet szakmai gyakorlatot szerezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Minden munkahelynel szakmai gyakorlat szukseges. Azonban nem kap az ember lehetoseget sehol. A gyakornoki helyek rendkivul ritkak, es szinte lehetetlen bekerulni. Mit tegyek?

2016. ápr. 13. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 A kérdező kommentje:
Válaszoltam!
2016. máj. 1. 13:11
 62/74 anonim ***** válasza:
Az én válaszomat is egy nyilvánvaló ökörséggel söpörted le, neked nem munka kell meg gyakorlat, hanem pszichológus, hogy kiderítse miért jó kamu kérdéseket kiírni ide számodra.
2016. máj. 1. 13:21
 63/74 anonim ***** válasza:

"Úgy állok vele, ahogy az egyetemen "megtanították". Sehogy!

Egyébként meg nem találkoztam még olyan emberrel aki értet volna hozzá, mert fizikai lehetetlenség. Ugyanis naponta 1000 új fejlesztés jön ki a programozási nyelvekre."

Íme a válasza. Csak, hogy röhögjön más is.

Programozók tulajdonképpen nem is léteznek.:D

2016. máj. 1. 13:54
 64/74 anonim ***** válasza:
Ó pö..csöm öccse, nem kell ám a létező összes programozási nyelv összes verzióját meg összes frameworkét meg az összes fejlesztőkörnyezetet fejből fújnod, ilyet nem tud senki, mert soha az életbe nem lesz mindre szükséged.
2016. máj. 1. 14:03
 65/74 A kérdező kommentje:
Most vagy csináld jól, vagy ne csináld sehogy.
2016. máj. 1. 14:06
 66/74 anonim ***** válasza:
:DDDDD
2016. máj. 1. 14:17
 67/74 A kérdező kommentje:

Ebben mi olyan vicces.

Nagyon is komolyan gondolom.

pl. Nemrég voltam az orvosnál és bunkó barmok voltak, akik sza*tak rám. Mondanom sem kell azonnal feljelentettem, és kérvényeztem az azonnali kizárását a kamarából. De sajnos itthon túlságosan korrupt az ügyészség, így nem lett belőle semmi. Én az ilyen "orvosokat" nem engedném az emberek közébe.

Tehát a tanulság, a munkaadónak: vagy olyan embert vesz fel aki normálisan csinálja, vagy nem vesz fel senkit.

2016. máj. 1. 18:24
 68/74 anonim ***** válasza:

Te nagyon egyszerű, ha csak az csinálná, aki mindenhez ért, akkor rohadtul nem csinálná senki.

Sza..ros kis gyakornok vagyok, de 100%-ra merem állítani, hogy tuti van olyan nyelv, keretrendszer, akármi amit én 5x jobban ismerek ott mint egy vezető fejlesztő. Egyszerűen annyi minden történik, hogy egy ember nem tud és nem is kell, hogy lépést tartson mindennel.

2016. máj. 1. 19:56
 69/74 anonim ***** válasza:
Na remélem a kamu kérdésed elérte a célját. 40 válasz. Örülhetsz.
2016. máj. 1. 19:58
 70/74 A kérdező kommentje:
Magyarorszag a kozmunkasok es a hajlektalanok orszaga. Raadasul az egesz nemzet kilora megveheto. Az ember mar sikeresnek szamit, ha nem hal ehen. Nem, hogy meg olyan allast talaljon, amibol tisztessegesen meg tud elni, es szakmabeli.
2016. máj. 2. 13:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!