Hogyan lehet szakmai gyakorlatot szerezni?
Sziasztok!
Minden munkahelynel szakmai gyakorlat szukseges. Azonban nem kap az ember lehetoseget sehol. A gyakornoki helyek rendkivul ritkak, es szinte lehetetlen bekerulni. Mit tegyek?
"Úgy állok vele, ahogy az egyetemen "megtanították". Sehogy!
Egyébként meg nem találkoztam még olyan emberrel aki értet volna hozzá, mert fizikai lehetetlenség. Ugyanis naponta 1000 új fejlesztés jön ki a programozási nyelvekre."
Íme a válasza. Csak, hogy röhögjön más is.
Programozók tulajdonképpen nem is léteznek.:D
Ebben mi olyan vicces.
Nagyon is komolyan gondolom.
pl. Nemrég voltam az orvosnál és bunkó barmok voltak, akik sza*tak rám. Mondanom sem kell azonnal feljelentettem, és kérvényeztem az azonnali kizárását a kamarából. De sajnos itthon túlságosan korrupt az ügyészség, így nem lett belőle semmi. Én az ilyen "orvosokat" nem engedném az emberek közébe.
Tehát a tanulság, a munkaadónak: vagy olyan embert vesz fel aki normálisan csinálja, vagy nem vesz fel senkit.
Te nagyon egyszerű, ha csak az csinálná, aki mindenhez ért, akkor rohadtul nem csinálná senki.
Sza..ros kis gyakornok vagyok, de 100%-ra merem állítani, hogy tuti van olyan nyelv, keretrendszer, akármi amit én 5x jobban ismerek ott mint egy vezető fejlesztő. Egyszerűen annyi minden történik, hogy egy ember nem tud és nem is kell, hogy lépést tartson mindennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!