Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet szakmai gyakorlat...

Hogyan lehet szakmai gyakorlatot szerezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Minden munkahelynel szakmai gyakorlat szukseges. Azonban nem kap az ember lehetoseget sehol. A gyakornoki helyek rendkivul ritkak, es szinte lehetetlen bekerulni. Mit tegyek?

2016. ápr. 13. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/74 anonim ***** válasza:
83%
Budapesten hemzsegnek a gyakornoki pozíciók. Én miskolci vagyok, de még itt is viszonylag könnyen el lehetett helyezkedni.
2016. ápr. 14. 21:34
 22/74 anonim ***** válasza:

"felsőfokú szoftverfejlesztő szakmám"

hagyjátok, csak trollkodik, közben meg kijelenti, hogy a cégek elvárásai mennyire nem fedik azt, amit ő tud.

2016. ápr. 14. 21:37
 23/74 A kérdező kommentje:

Egyébként meg 25 a felső határ.

Munkára jelentkezés feltételei

betöltött 16. életév (legtöbb esetben a munka jellege miatt javasolt a betöltött 18. életév)

aktív vagy 25. életévét be nem töltött diákok esetében passzív nappali tagozatos hallgatói jogviszony igazolás (eredeti) VAGY adott félévre/évre érvényes matricával ellátott diákigazolvány vagy az oktatási intézmény által kiállított ideiglenes diákigazolványt helyettesítő igazolás

2016. ápr. 14. 21:40
 24/74 A kérdező kommentje:

20#

Az ERP az vállalatirányítási információs rendszer szakértő.

Szerinted mikor/melyik egyetemen oktatnak ilyet? Elárulom sem a műszakin sem az ELTE-n nem találkoztam ilyennel, okj-n meg pláne.

2016. ápr. 14. 21:44
 25/74 anonim ***** válasza:

Atyaisten. Hogy jutottál az utolsó évedhez az ELTE-n, ha olvasni se tudsz?

aktív VAGY(!!!!!!!) 25. életévét be nem töltött diákok esetében passzív nappali

Vagy te passzív vagy? Nyilván nem hisz azt írtad, hogy utolsó éves vagy és gyakorlati helyet keresel.

2016. ápr. 14. 21:45
 26/74 A kérdező kommentje:
+nem is vállalhatok melót iskolaszövetkezeten keresztül.
2016. ápr. 14. 21:45
 27/74 A kérdező kommentje:
Szeptembertől leszek aktív, van még 3 tárgyam. Csak gondoltam már most elkezdek melót keresni, ismerve a piacot, meg jó magam.
2016. ápr. 14. 21:47
 28/74 anonim ***** válasza:

"Az ERP az vállalatirányítási információs rendszer szakértő.

Szerinted mikor/melyik egyetemen oktatnak ilyet? Elárulom sem a műszakin sem az ELTE-n nem találkoztam ilyennel, okj-n meg pláne."

Te kajak nem tudsz olvasni. Hol írja, hogy értened kell az ERP-hez? Elvárások:JAVA, MySQL

Ennyi kell ahhoz hogy felvegyenek. Pont.

2016. ápr. 14. 21:48
 29/74 anonim ***** válasza:
Akkor te nem utolsó éves vagy, hanem utolsó éves leszel. Tehát fogalmazni se tudsz rendesen. Én kajak nem vágom, hogy jutottál el idáig. Én úgy tudtam az ELTE egy erős egyetem.
2016. ápr. 14. 21:50
 30/74 A kérdező kommentje:
Bár magam ellen szólok, de sajnos az intelligencia és a végzettség nem mindig mozog együtt. :D
2016. ápr. 14. 22:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!