Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet szakmai gyakorlat...

Hogyan lehet szakmai gyakorlatot szerezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Minden munkahelynel szakmai gyakorlat szukseges. Azonban nem kap az ember lehetoseget sehol. A gyakornoki helyek rendkivul ritkak, es szinte lehetetlen bekerulni. Mit tegyek?

2016. ápr. 13. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/74 anonim ***** válasza:
Igen, full reális hogy Budapesten informatikusok és orvosok közmunkáznak. :D Mikor mindkettőből jókora hiány van.
2016. ápr. 18. 00:47
 42/74 anonim ***** válasza:
Amúgy meg megkérdeztem a kérdezőt privát üzenetben, hogy mihez ért, hátha tudnék intézni valamit. Válaszra se méltatott.. :D
2016. ápr. 18. 00:48
 43/74 anonim ***** válasza:
100%

"Néztem már. Esély nincs rá. Jelentkeznek rá vagy 3 ezren azt felvesznek talán 10 embert. Csak akkor van esélyed ha zseni vagy, vagy protekciós. "

Ember, mondom, hogy ott dolgozom. Konkrétan programozós melókra úgy kell összefogdosni az embereket. Nem hogy 30 ezren nem jelentkeznek, de ha van 10 nyitott gyakornoki programozó állás, akkor arra jelentkeznek összesen kb 7-en...

2016. ápr. 18. 10:05
 44/74 A kérdező kommentje:

De ez itt magyarorszag. Itt ha nem halsz ehen, akkor mar sikeres vagy. Nem tudom elkepzelni, hogy lennenek-e egyaltalan betoltetlen allasok az orszagban. Most ne jojjon senki se statisztikakkal, mert ismeritek churchill mondasat.

Egyebkent meg nem kamuztam, tenyleg vannak orvosok es infosok kozmunkan. Az orvos egyebkent politikai okok miatt kivan zarva a kamarabol.

2016. ápr. 18. 12:20
 45/74 A kérdező kommentje:
Egyebkent mint mar mondtam jelentkeztem a Tcom gyakornoki programjara, es le se voltam sza*va.
2016. ápr. 18. 13:23
 46/74 A kérdező kommentje:
Pedig mar kulon ugy irtam hogy ingyen is meloznek, csak legalabb legyen valami szakmai tapasztalatom.
2016. ápr. 18. 13:24
 47/74 anonim ***** válasza:
Jó, ez troll kérdés.
2016. ápr. 18. 14:40
 48/74 A kérdező kommentje:

Ja és persze mindenhol kell nyelvtudás is. Főleg angol. Amit szerintem kb az egyetemisták, diplomások 0,5%-a tud.

És persze a nyelvvizsga bizonyítvány != nyelvtudással.

2016. ápr. 18. 17:10
 49/74 anonim ***** válasza:
100%
Angolul a 0,5%-a tud? :D Ne legyél már ekkora baromállat. Inkább 0,5% nem tud. Programozói melóhoz általában csak olvasni kell tudni angolul (vagy azt se), ott meg azért ma már elég nagy segítség a Google fordító ezt komolyan mondom.
2016. ápr. 18. 19:27
 50/74 anonim ***** válasza:
82%

NE ETESD A TROLLT!

A stílusról ítélve balázska programozó énje írogat ide, biztos megunta a burgerforgató/csórómelós dolgot, most az IT van soron.

2016. ápr. 18. 19:34
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!