Hogyan lehet szakmai gyakorlatot szerezni?
Sziasztok!
Minden munkahelynel szakmai gyakorlat szukseges. Azonban nem kap az ember lehetoseget sehol. A gyakornoki helyek rendkivul ritkak, es szinte lehetetlen bekerulni. Mit tegyek?
"Néztem már. Esély nincs rá. Jelentkeznek rá vagy 3 ezren azt felvesznek talán 10 embert. Csak akkor van esélyed ha zseni vagy, vagy protekciós. "
Ember, mondom, hogy ott dolgozom. Konkrétan programozós melókra úgy kell összefogdosni az embereket. Nem hogy 30 ezren nem jelentkeznek, de ha van 10 nyitott gyakornoki programozó állás, akkor arra jelentkeznek összesen kb 7-en...
De ez itt magyarorszag. Itt ha nem halsz ehen, akkor mar sikeres vagy. Nem tudom elkepzelni, hogy lennenek-e egyaltalan betoltetlen allasok az orszagban. Most ne jojjon senki se statisztikakkal, mert ismeritek churchill mondasat.
Egyebkent meg nem kamuztam, tenyleg vannak orvosok es infosok kozmunkan. Az orvos egyebkent politikai okok miatt kivan zarva a kamarabol.
Ja és persze mindenhol kell nyelvtudás is. Főleg angol. Amit szerintem kb az egyetemisták, diplomások 0,5%-a tud.
És persze a nyelvvizsga bizonyítvány != nyelvtudással.
NE ETESD A TROLLT!
A stílusról ítélve balázska programozó énje írogat ide, biztos megunta a burgerforgató/csórómelós dolgot, most az IT van soron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!