Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lehet szakmai gyakorlat...

Hogyan lehet szakmai gyakorlatot szerezni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Minden munkahelynel szakmai gyakorlat szukseges. Azonban nem kap az ember lehetoseget sehol. A gyakornoki helyek rendkivul ritkak, es szinte lehetetlen bekerulni. Mit tegyek?

2016. ápr. 13. 17:54
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 A kérdező kommentje:
Mindenhol kérnek tapasztalatot. Sajnos! A Shönherznel is. 25 éves vagyok most. Mert van még két év felsőfokú szakmaim + 1 év bme. Voltam a hvg börzén. :D
2016. ápr. 14. 15:19
 12/74 A kérdező kommentje:
És persze AZ elte és a bme is nagy kula. Tehát a munkáltatók elvárásai és az elte elvárásai között van egy grand canyon.
2016. ápr. 14. 15:21
 13/74 anonim ***** válasza:
92%
Veled komoly baj van. Mint mondtam az elmúlt években nem 1 nem 2 gyakornok fordult meg a kezeim között, és egyiktől sem kértünk tapasztalatot (annyit igen, hogy tudjon programot írni, meg mondjuk tisztában legyen vele, mi a rák az az XML, de tapasztalatot nem).
2016. ápr. 14. 17:56
 14/74 anonim ***** válasza:
91%
Honnan vetted azt a baromságot, hogy nem lehetsz iskolaszövetkezeti tag? Ott nincs felső korhatár. Ha diák vagy, lehetsz tag.
2016. ápr. 14. 20:23
 15/74 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 14. 20:37
 16/74 A kérdező kommentje:
Csak szólok, hogy még a végzettek se tudnak programozni. Akinek meg nincs azok meg főleg. Az egyetem nem tanítanak meg rá. A munkahelyen meg főleg nem.
2016. ápr. 14. 21:05
 17/74 anonim ***** válasza:
100%
Ezért kell fejleszteni magadat és otthon önszorgalomból is foglalkozni vele. Ha van egy jó alapod, akkor simán kapsz egy junior állást főleg Budapesten. És majd ott lehet igazán fejlődni.
2016. ápr. 14. 21:24
 18/74 anonim ***** válasza:
100%
ŐŐőő... akkor tényleg veled van a gond, ha nem vagy képes programot írni... nem arra gondoltam, hogy a komplett vállalatirányítási rendszert egyedül, de azért programot még a legkutyaütöbb gyakornok jelöltek is össze tudnak rakni, pl annyit, hogy egy szöveges állományt feldolgozzanak.
2016. ápr. 14. 21:25
 19/74 A kérdező kommentje:

Megnéztem az állásokat itt: [link]

meg itt is gyakornok.com.

De persze itt is zseniket várnak. :(

Na csúnyán megszívtam.

Szerintem irdatlan nagy a különbség a munkáltató elvárása meg az egyetem között. Szerintem egy se ment még egyik egyetem közelébe se.

Akkor a szakadék, mint a középsuli meg az egyetem között. Pedig jó középbe jártam.

2016. ápr. 14. 21:26
 20/74 anonim ***** válasza:

Te mi a francról beszélsz? Mi az hogy zseniket várnak? Vagy te mást olvasol, mint én?

Itt van pl. ez: [link]

Nem kérnek semmi különöset. Szakmai tapasztalatot pláne nem.

2016. ápr. 14. 21:31
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!