Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rendszeres kifizetetlen...

Rendszeres kifizetetlen túlóra? Elvállaljam? Lent

Figyelt kérdés

Van egy jó munkalehetőség, a bibi az, hogy rendszeres lenne a túlóra, amit ki sem fizetnek. Persze az interjún ezt nem mondták,csak azt, hogy előfordul a túlóra, de nem jellemző. Egy ismerősömtől megtudtam, hogy arra azért nyugodtan számíthatok, hogy a nyolc és fél órás munkaidőből általában kilenc és fél, tíz óra lesz egy nap. Persze nem mindig, de jóóóóóval többször mint a néha.

Ha helyben lenne, akkor nem aggódnék, csinálnám amíg jónak gondolom. De költöznöm kellene. Elég messze, albérletben. Anyagilag kijönnék, azt kiszámoltam ( persze egyáltalán nem nagy lábon élve,hanem jól kiszámolva a pénzt), de ha véletlenül mégsem jönne be a munka, akkor nagyot buknék, mivel egy vidéki kisebb megyeszékhelyről van szó, ahol csak valami piszok mázlival találhatnék olyan munkát, ahol fenn tudom tartani magam.

Irodai munkáról van szó, logisztikai vonal. Van diplomám, nyelvtudásom.

2016. ápr. 8. 00:31
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Értem .

Nem mennék akkor sem :D Ha találsz olcsó albérletet ami a te pénztárcádnak is megfelel akkor vágnák bele a munkába csak és kizárólag . Tavaly láttam egy papírfecnin egy albérlet hirdetést (nagyváros) 20.000 ft/hó hirdette a tulaj .

2016. ápr. 8. 02:04
 22/27 anonim ***** válasza:

"Mondom, nem kell! :) Csak ha nem mennék mégsem. Gondolom, így védik magukat, ha vki az utolsó pillanatban mégis meggondolná magát. "

De ilyen nincs. A próbaidő is akkor csak egyoldalúan mondható fel? Nevetséges ez a kitétel.

2016. ápr. 8. 11:15
 23/27 anonim ***** válasza:
Ilyenről még én se hallottam. Nyilván ebben az esetben nincs próbaidő. Hát érdekes megoldás..
2016. ápr. 8. 16:04
 24/27 A kérdező kommentje:
De lett volna próbaidő. Mondjuk az is érdekes, mert 3 hónap próbaidő, de a fizetés csak 6 hónap után nőtt volna. ( Nem olyan sokkal)
2016. ápr. 8. 18:55
 25/27 anonim ***** válasza:
Ilyen nincs, hogy fizetni kell ha lelépsz próbaidő alatt. Pont azért van a próbaidő, hogy át tudd gondolni akarsz-e maradni.
2016. ápr. 8. 20:06
 26/27 anonim ***** válasza:
Próbaidő alatt mindkét fél indoklás nélkül felmondhat. Mindenféle követkemény nélkül. Full törvénytelen lenne, ha ezért pénzt kérnének tőled.
2016. ápr. 8. 20:16
 27/27 anonim ***** válasza:

Próbáld meg inkább Budapestet. Logisztikusként el tudnál helyezkedni, főleg ha van tapasztalatod is.

Budapestnek is vannak vidékiesebb részei (külső kerületekben) szóval nem kell róla lemondani.

És ilyenről még én se hallottam soha, hogy neked kellene fizetni, ha mégsem mész dolgozni...

2016. ápr. 9. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!