Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja vagyok az új munkahelyemen, ahol az egyik munkatársamtól veszem/vettem át a munkakörét, mert őt előléptették egy másik pozícióba. A gondom "csupán" az, hogy az a munkakör amire most tanulok be, nem egyemberes. Vagyis mióta ott vagyok rendszeres a túlóra - alsó hangon is napi 9-10 óra a munkaidő + még itthonra is hordom haza a munkát, és még így sem elég.. . Az "elődöm" ezt magától értetődően csinálta/csinálja a mai napig is. A fizut pedig egyáltalán nem gondolom, hogy egyenes arányosságban állna a munkaidővel + felelősséggel. Voltatok már hasonló helyzetben?

2016. márc. 27. 19:56
 1/2 anonim ***** válasza:
57%
Igen, en ezt csinaltam tobb mint egy evig de szerettem. Most valtok munkahelyet mert belefaradtam hogy mas ember munkajat is en vegzem. Persze nem orultek neki hogy megyek de akkora fizetes emelest nem tudtak ajanlani amennyit az uj helyen kapok. Ha nem birod akkor vagy beszelj a fonokkel vagy keress mast. Ha szereted amit csinalsz, gondolkozz el rajta hogy hogy tudnad mashogy csinalni a feladatokat amivel idot sporolhatnal. Nekem bevallt de idovel tobb feladatom lett es kezdotott elolrol...
2016. márc. 27. 23:47
 2/2 anonim ***** válasza:
57%
Nekem is ez volt amikor előléptettek. Az új munkakörbe bele kell szokni, 2-3 hónap is el fog telni mire azt érzed, hogy jól haladsz. Nekem ennyi kellett, ahhoz hogy végre munkaidőn belül végezzék a napi feladataimmal, mert egyre gyorsabban haladtam. Ha a próbaidő után sem veszel észre változást, akkor pedig beszélj a főnököddel, és akár kérj fizetésemelést is, ha továbbra is úgy érzed a munkamennyiség nincs arányban a béreddel.
2016. márc. 30. 20:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!