Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rendszeres kifizetetlen...

Rendszeres kifizetetlen túlóra? Elvállaljam? Lent

Figyelt kérdés

Van egy jó munkalehetőség, a bibi az, hogy rendszeres lenne a túlóra, amit ki sem fizetnek. Persze az interjún ezt nem mondták,csak azt, hogy előfordul a túlóra, de nem jellemző. Egy ismerősömtől megtudtam, hogy arra azért nyugodtan számíthatok, hogy a nyolc és fél órás munkaidőből általában kilenc és fél, tíz óra lesz egy nap. Persze nem mindig, de jóóóóóval többször mint a néha.

Ha helyben lenne, akkor nem aggódnék, csinálnám amíg jónak gondolom. De költöznöm kellene. Elég messze, albérletben. Anyagilag kijönnék, azt kiszámoltam ( persze egyáltalán nem nagy lábon élve,hanem jól kiszámolva a pénzt), de ha véletlenül mégsem jönne be a munka, akkor nagyot buknék, mivel egy vidéki kisebb megyeszékhelyről van szó, ahol csak valami piszok mázlival találhatnék olyan munkát, ahol fenn tudom tartani magam.

Irodai munkáról van szó, logisztikai vonal. Van diplomám, nyelvtudásom.

2016. ápr. 8. 00:31
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ez hasznos válasz, csakhogy szorít az idő...három hét múlva kezdenem kellene, ha elfogadom. És benne van a z ajánlatban, hogy ha mégse mennék, akkor két havi béremet ki kell fizetnem nekik..elég szemét megoldás, de ez van. Ezért (is) hezitálok...
2016. ápr. 8. 01:08
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Micsooodaaaa ? Ha nem mész, te fizetsz a munkahelynek 2 havi keresetet ??? Remélem nem szerződtél még le velük és semmit nem írtál alá .

Na nekem ennél több nem is kellene . Ilyen feltételekkel biztos, hogy nem mennék el ilyen helyre dolgozni és nem mennék ebbe az egészbe bele . Hát mi lesz akkor később ...

2016. ápr. 8. 01:13
 13/27 A kérdező kommentje:

Igen, még nem írtam alá semmit...elég gáz ez a túlóra önmagában is..

azt hozzáteszem, hogy ezelőtt egy mulitnál dolgoztam, és ott is ott volt ez a munkabéres dolog (igaz, ott "csak" 1 havi), mármint hogy én fizetek, ha mégse mennék. Azért nem akadtam fenn annyira ezen, csak persze így, hogy költözni kell, egész más a dolog fekvése.

2016. ápr. 8. 01:21
 14/27 anonim ***** válasza:

Én amondó vagyok, hogy maradj és ne menj ebbe bele .

Türelem rózsát terem . Találsz egyszer majd egy olyan helyet ahol tudnak korrektek is lenni ha jó munkaerőre van szükségük .

2016. ápr. 8. 01:25
 15/27 A kérdező kommentje:
Köszi. Sajnos ahol én lakom, ott még kevesebb a lehetőség. Arra is gondoltam talán érdemes lenne felköltöznöm Budapestre. Mondjuk nem vagyok egy városi ember, falun nőttem fel, még csirkéink is vannak, meg veteményesünk. Na nem mondom, hogy ezt semmiképp sem tudnám nélkülözni, de a természet hiánya. Bár gondolom megszoknám..
2016. ápr. 8. 01:28
 16/27 anonim ***** válasza:
Olyan munkahelyet keress, ahol nem még neked kell fizetned azért, hogy ott dolgozhass . Vagy próbálkozz megyeszékhelyen, ahol kisebb, kevesebb az albérlet körüli kiadás, de semmiesetre sem ilyen inkorrekt helyen és cégnél.
2016. ápr. 8. 01:34
 17/27 A kérdező kommentje:

Szóval azt mondod, ez nem annyira szokványos? Mármint, hogy ilyen legyen az ajánlatban..

Még csak egy munkahelyem volt ezelőtt, és ott is bent volt ez a szerződésben, ahogy írtam is. Akkor gondolom, csak én szaladtam bele ezekbe. :/

2016. ápr. 8. 01:39
 18/27 A kérdező kommentje:
Mármint fizetni akkor kellene, hogyha a munkába lépés napjakor mégsem mennék el dolgozni, azaz visszamondanám a már aláírt ajánlatot. Mindkét esetben így volt.
2016. ápr. 8. 01:40
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom milyen diplomád van, de elképzelhetetlennek tartom, hogy egy közgazdásznak pl . egy multinál, hipernél fizetnie kellene .
2016. ápr. 8. 01:53
 20/27 A kérdező kommentje:

Mondom, nem kell! :) Csak ha nem mennék mégsem. Gondolom, így védik magukat, ha vki az utolsó pillanatban mégis meggondolná magát.

Győrben végeztem (SZE) logisztikusként.

2016. ápr. 8. 01:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!