Rendszeres túlóra? Részletek lent
Elvileg fél nyolctól négyig lenne a munkaidőm, gyakorlatilag legjobb esetben is öt körül végzek. De nem ritka a fél hat fél hét sem. Kifizetni nem fizetik, lecsúsztatni nem lehet ( nem is nagyon van mit, mert annyi a munka). Igazából kellene ide még egy ember az irodába, és úgy jó lenne, persze nem vesznek fel senkit. Ketten vagyunk, a társam is i így van bent. Két hónapja dolgozom még csak itt. Szó volt arról, hogy néha bent kell lenni tovább, de nem jellemző. Na most, a két hónap alatt egyszer, ismétlem egyetlen egyszer mentem el a munkaidő végén, akkor is azért mert dolgom volt, el kellett, nem azért mert végeztem.
Voltatok már hasonló helyzetben? Mit lehet tenni?
NEm egy könnyen pótolható vagyok egyébként ( persze az, de mégsem annyira, hogy azonnal lenne a helyemre ember), mivel tárgyalóképes spanyol nyelvtudás kell + logisztikai végzettség ( diploma). Vidék, magyar vállalkozás. A fizetés jó lenne, ha tényleg annyi lenne a munkaidő amennyi, de így nem.
"A fizetés jó lenne,..."
Na és mennyi az az annyi? Mert attól függ, mit válaszolok :-)
Első vagyok:
no, hát akkor ez nettó min. 180 ezer ft, napi 10 óra munkával számolva megközelítőleg nettó 1.000 ft-os órabérért dolgozol. Szerintem ez azért nem olyan kevés...
Megértem, hogy a kicsi gyerekekhez is haza kéne sietni, de eldöntheted: vagy kevesebbért dolgozol kevesebbet vagy "benyeled" ezt a békát.
Megértem, hogy tanulnod is kell, de ott a hétvége...
Nem tudom, a férjed mit dolgozik, anyós, nagymama segítség van-e, de ha ez Neked így sok - ezt meg is értem - akkor valakit be kell szervezni segíteni.
pl. férj többet segít a háztartási munkákban, stb- nem tudom, nem látom az életedet.
Mindenesetre vidéken nem igazán van esélye - szerintem - hogy ennél több fizetést kicsikarj...
Javaslom a bruttó nettó kalkulátort, ez 166 nettóban...
igazából kereshetnék többet, persze nem itt, hanem Bpn.
Az idő meg pénz. Nagyon is.
Mondjuk diploma meg nyelvtudás mellé ez nem olyan húdesok, hanem szerintem reális.
na mindegy, megszoksz vag ymegszöksz ahog ymondani szokás :)
megyek, legalább ezt a kis időmet ne itt töltsem..azért ha van valakinek még ötlete javaslata, az jöhet!
"Javaslom a bruttó nettó kalkulátort, ez 166 nettóban..."
Azzal számoltam, családi adókedvezménnyel - ha már van 2 gyereked - így jött ki 191 ezer, de inkább alámentem az összeggel.
Viszont ha nem te veszed igénybe, akkor a férjednek nyilván jobban megéri.
Meg aztán nem írtál semmit arról, hogy van-e plusz juttatás: közlekedés, cafeteria, stb.
Nincs plusz juttatás, semmi. Cafeteria sincsen.
Igen, bocsánat, az kimaradt, h ezeket a férjemnek jobban megéri.
1,4,6 vagyok:
Amúgy én pont beszélek spanyolul, bár nem olyan helyen dolgozom, de - ha Isten is úgy akarja, épp 16-án megyek Alicantéba pár napra.
Szóval, az igaz, hogy logisztikai diplomám nincs, de ha kilépsz, szólj nekem, beugrok a helyedre :-) (bár én meg bp-i vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!