Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Rendszeres kifizetetlen...

Rendszeres kifizetetlen túlóra? Elvállaljam? Lent

Figyelt kérdés

Van egy jó munkalehetőség, a bibi az, hogy rendszeres lenne a túlóra, amit ki sem fizetnek. Persze az interjún ezt nem mondták,csak azt, hogy előfordul a túlóra, de nem jellemző. Egy ismerősömtől megtudtam, hogy arra azért nyugodtan számíthatok, hogy a nyolc és fél órás munkaidőből általában kilenc és fél, tíz óra lesz egy nap. Persze nem mindig, de jóóóóóval többször mint a néha.

Ha helyben lenne, akkor nem aggódnék, csinálnám amíg jónak gondolom. De költöznöm kellene. Elég messze, albérletben. Anyagilag kijönnék, azt kiszámoltam ( persze egyáltalán nem nagy lábon élve,hanem jól kiszámolva a pénzt), de ha véletlenül mégsem jönne be a munka, akkor nagyot buknék, mivel egy vidéki kisebb megyeszékhelyről van szó, ahol csak valami piszok mázlival találhatnék olyan munkát, ahol fenn tudom tartani magam.

Irodai munkáról van szó, logisztikai vonal. Van diplomám, nyelvtudásom.

2016. ápr. 8. 00:31
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Ja és le se lehet csúsztatni.
2016. ápr. 8. 00:31
 2/27 anonim ***** válasza:
49%

Miért buknál és mit buknál (?) albérletbe mész .

Legfeljebb visszajössz a mostani lakhelyedre .

2016. ápr. 8. 00:44
 3/27 A kérdező kommentje:
Költözést! Sok pénz oda elköltözni. Főleg a kaució. Buknék rendesen. Olyan 200-250 ezret. Ez kb most minden megtakarításom.
2016. ápr. 8. 00:46
 4/27 A kérdező kommentje:
Sőt, inkább 300at.
2016. ápr. 8. 00:46
 5/27 anonim ***** válasza:
Munkanélkülin vagy ?
2016. ápr. 8. 00:48
 6/27 A kérdező kommentje:

Nem kapok semmilyen segélyt, de ha arra gondoltál, igen, munkát keresek.

De azért írtam hogy van diplomám, nyelvtudásom, hogy nem arról van szó, hogy meg kell ragadnom bármit, mert nincs semmi végzettségem.

2016. ápr. 8. 00:51
 7/27 anonim ***** válasza:
0%
A kauciód visszakapod . Vagy eleve olyan albérletet kell keresni, ahol ne kérnek .
2016. ápr. 8. 00:51
 8/27 anonim ***** válasza:
0%
A munkanélküliség kapcsán pusztán a lakhatási támogatásra gondoltam amit igénybe vehetsz .
2016. ápr. 8. 00:52
 9/27 A kérdező kommentje:

Albérleti hozzájárulással együtt számoltam azt, hogy kijövök a fizetésből.

Kaució nélküli albérlet, jó vicc. Lehet, hogy valahol van, itt nincs. Sőt, itt a legtöbb helyen kikötik, hogy hosszú távra, minimum egy évre kiadó, a fél évre ritkább.

Szóval gondolom, ha nem laknék ott annyi ideig, akkor buknám a kauciót.

2016. ápr. 8. 00:55
 10/27 anonim ***** válasza:
46%
Minden a főbérlőn múlik, milyen szerződést irtok . Új dolgozó vagy/leszel valahol, 3 hónap próbaidő . Bármi benne lehet a pakliban ilyenkor, a cég vagy megtart, vagy nem , vagy beválsz, vagy nem . Adj fel te egy hirdetést és keress a neked megfelelő kikötésekkel albérletet .
2016. ápr. 8. 01:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!