Szerintetek ez ennyi munkáért reális?
Bruttó fizetésem 250.000 Ft, aminek 166.000 Ft a nettója. Az állást adminisztrátorként hirdették majd úgy, hogy belecsöppentem a dolgokba, nekem kell csinálni a bér/tb ügyintézést, pénztárat, számlázást, telefont felvenni magyarán titkárnő is vagyok, tájékoztatni a vevőket, ilyen olyan statisztikákat és még sorolhatnám. Tehát ez kicsit kimeríti az adminisztrátor feladatát. Az új kolleganő nem sokkal keres kevesebbet, és a számlázáson kívül más dolga sincs. Igazából azt sem értem ehhez miért nem kimondott szakembert vettek fel mert nekem ezekről papírom nincs, mindezt betanulás után sajátítottam el.
Csak én gondolom úgy, hogy mivel ez nem kis felelősség ezért a pénznek is többnek kéne lenni?
talán abba kéne hagyni a hazudozást, kamukirálynő! érdekes, hogy a 4. oldalon derülnek ki olyan infók, amik elég fontosak, és egész más irányba vitták volna el ezt az egészet.
ja, hogy csak ki kellett találni valamit, hogy ne tűnj annyira ostobának?
nem vagy képes belátni, hogy leírsz egy történetet, 10ből 10 ember azt mondja, rosszul látod a magyar valóságot...
az a baj, hogy rohadtul komolytalan vagy, és egy álomvilágban élsz.
most, hogy vége a munkaidőnek, már nyilatkozhatsz a mai napról, beadtad a felmondásod? hiszen pillanatok alatt találnál másik jól, sőt jobban fizető állást, igaz????
jaaa, mégsem!
na sziaaa
egy másik kérdésnél is szóba kerültél, nem épp pozitív értelemben...
felfogta mindenki, hogy nem vagy tb-ügyintéző, hanem betanítottak rá! értjük!
te nem érted, hogy egy 8 órába beleférő, általad 4-5 munkakörnek nevezett, betanított irodai munkáért ez egy álomfizetés.
de ha eddig nem fogadtad el, ezután sem fogod.
azért valahol mélyen talán sejted, csak nehéz beismerni.
csütörtök van, még mindig ugyanott dolgozol, igaz?
nekem van melóm, és nem panaszkodom rá.
értelmesebbnek tartod magad? hát ez nem jött össze, mivel 5 oldalon át kamuzgattál jobbra-balra.
ne is reagálj, már úgysem hisz neked senki.
meg amúgy is, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter!
szánalmas egy nő vagy. :S
A szánalmas kettőnk közül te vagy, kisapám. Ismétlem, nem szokásom hazudni de ha azt tettem volna sem kéne neked bizonygatnom semmit, nem kötelező egy anonim oldalon hinni senkinek. :-D Nekem bőven elég, hogy én tudom az igazat illetve az, aki ismer. Itt pedig olyan ember nincs.
Felfogtam, ez bőven nagyon jó pénz ezért a "betanított munkáért hiszen nekem csak érettségim van" szerinted nem? :DD
Na, ismét feldobtad a napom, ezért ma is érdemes volt felnéznem.
Viszlát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!