Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez ennyi munkáért...

Szerintetek ez ennyi munkáért reális?

Figyelt kérdés

Bruttó fizetésem 250.000 Ft, aminek 166.000 Ft a nettója. Az állást adminisztrátorként hirdették majd úgy, hogy belecsöppentem a dolgokba, nekem kell csinálni a bér/tb ügyintézést, pénztárat, számlázást, telefont felvenni magyarán titkárnő is vagyok, tájékoztatni a vevőket, ilyen olyan statisztikákat és még sorolhatnám. Tehát ez kicsit kimeríti az adminisztrátor feladatát. Az új kolleganő nem sokkal keres kevesebbet, és a számlázáson kívül más dolga sincs. Igazából azt sem értem ehhez miért nem kimondott szakembert vettek fel mert nekem ezekről papírom nincs, mindezt betanulás után sajátítottam el.

Csak én gondolom úgy, hogy mivel ez nem kis felelősség ezért a pénznek is többnek kéne lenni?

2016. ápr. 3. 15:45
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
29%

Miér, miért ... ???

Tanári diplomával vajon miért dolgozik valaki szalagmunkásként, vagy miért söpri a szemetet az utcán nettó 56-ért mint közmunkás, phd-val .

2016. ápr. 3. 16:17
 12/46 anonim ***** válasza:
63%

Adminisztrátorhoz képest elég jól keresel. Az, hogy mit sóznak még a nyakadba, nem jelent munkakör változást, attól te még adminisztrátor vagy. Egyébként mi szerepel a munkaköri leírásodban?

Jól írták, nem véletlenül vettek fel olyat, akinek nincs ilyen végzettsége. Ezért nem fizetnek meg. Ha reklamálnál, simán visszakérdeznének, hogy bérszámfejtő vagy?

Volt, hogy én is elláttam 2-3 munkakört. Senkit nem érdekelt. Egy fillérrel sem kaptam többet érte.

A főnök így állt hozzá: belefért a napi 8 órába? Ha nem, akkor túlóra, azt kifizeti. Ha meg belefért, akkor mire fel akarsz több pénzt?

Ha 4-5 munkakört látsz el, akkor te tulajdonképpen napi 32-40 órát dolgozol? NAPONTA???

Ha belefér a munkaidődbe, akkor meg az alap adminisztrátorként vagy túlfizetve, hiszen 1-1 munkakört el lehet végezni napi 1-2 órában.

Vagy tán bérszámfejteni a hónap minden napján kell?

Kicsit fura, hogy külön kiemelsz dolgokat, pl. ügyfelezés, statisztikák készítése... már ez sem tartozik szerinted egy adminisztrátor munkakörébe?

Adminisztratív munka MINDEN, amit leírtál, ez egy gyűjtőfogalom.

Szerinted ha ez kevés egy betanított munkáért, akkor tényleg hagyd ott, és menj el az egyészségügybe, amiről van papírod. Majd ott meglátod, hogy a szakirányú végzettségre még ennél kevesebbet fogsz kapni.

Basszus, egy diplomás ápoló nem keres ennyit!

Ezt a munkakört, amit te csinálsz, nagyon sok helyen ugyanígy oldják meg, csak általában 80 ezret visznek haza a kislánykák, akik ezt csinálják.

2016. ápr. 3. 19:10
 13/46 anonim ***** válasza:
49%
Miért van az az érzésem, hogy 30-as éveid közepén járó nő vagy, akinek büdös a munka? Amúgy miért itt panaszkodsz, mi semmit, azaz semmit nem tudunk tenni érted. Ha soknak érzed, beszélj a főnökkel és kérj fizetésemelést. Ha bejön megkapod, ha nem, lehet kirúgnak. Vagy hagyd ott, és keress olyan munkát, ahol kevesebb feladatkörért legalább ennyi pénzt kapsz. Ez miért nem evidens? Egyébként azonkívül, hogy soknak állítod be, nem tudjuk, hogy havonta átlagosan hány számlát állítasz ki, mennyi alkalmazott van, mennyi vevői kérdés, és milyen rendszerességgel kell statisztikákat gyártanod, stb... Egyébként hol van ez a munka? Bp vagy vidék? Multi vagy kkv? Szóval nehéz megítélni.
2016. ápr. 3. 19:22
 14/46 A kérdező kommentje:
Nem akármilyen cégről beszélünk, nevet nem írok de elég nagy fejes maradjunk annyiban. Nem, nem büdös a munka, 20 éves korom óta dolgozom folyamatosan, nem voltam munkanélküli. Nem fér bele a munkaidőmbe az, hogy mikor bérszámfejtés/osztás van akkor én tovább bent maradjak mert a 7-től 15.20-ig tartó munkaidőmbe nem fér bele amit ki se fizetnek. Arról nem beszélve, hogy a kolléganő is ugyanolyan betanîtott munkát végez csak neki a számlázásba ki is merül a munka, kajaidőt nem dolgoz lelép 3-kor. Az adminisztratív munkába meg nem tartozik az, hogy én egyéb állami szervek felé mint az OEP (tp) illetve a statisztikák (KSH) kötelezettséget teljesítsek. Ahhoz végzettsèg kell.
2016. ápr. 3. 20:17
 15/46 A kérdező kommentje:
A munkaköri leírást nem ismeri ez a cég :) nekem nincs
2016. ápr. 3. 20:20
 16/46 anonim ***** válasza:
Akkor neked valami csókos melód van, tudod mit, kérjél 450 bruttót, biztos megadják .
2016. ápr. 3. 20:21
 17/46 A kérdező kommentje:
Ja, és kifelejtettem, hogy a kolléganő 8 órás munkára van felvéve, a munka kb 4 órás amit végez bruttó 220.000-ért.
2016. ápr. 3. 20:22
 18/46 A kérdező kommentje:
Én meg az 5x-ösèt csinálom 20-al többért. Szerintem ő a csókos 😉
2016. ápr. 3. 20:23
 19/46 anonim ***** válasza:

A lényeg, hogy mi szerepel a munkaköri leírásodban.

Ha ezek nem szerepelnek, akkor nem vagy köteles elvégezni.

Ha ennyire önérzetes vagy, akkor tessék szólni, hogy "Nem csinálom!".

Aztán majd keress másik munkát, de ügyesen, hogy továbbra se szakítsd meg a 20 éves korod óta tartó tanfolyamot.

A kolléganődre ne hivatkozz folyamatosan, mert akármilyen szrul esik, neked őhozzá semmi közöd. Nem a sértődöttségre írom ezt, hanem jogilag. Sem a munkaköre, sem a feladatai, legfőképp a bére nem tartozik rád. Ezzel sehol sem érvelhetsz, mert ez olyan adat, amit tudnod sem szabadna. Mindenki egyedi szerződéssel kerül a céghez, a dolgozónak, ha alkalmazott, egy szava sem lehet, ha ugyanazért a munkakörért Mancika 3x annyit kap. Ő ennyit tudott kialkudni, a cég belement, itt a vége.

Hogy melyik cég, tényleg nem számít, az sem, hogy mekkora fejesről beszélünk. A munkáltató annyit fizet a munkáért, amennyit neki ér. Ha felállsz, újra meghirdeti, ennyi pénzért vidáman fogják elvállalni az érettségivel rendelkező fiatal lányok. Ez 2x annyi, mint amennyit alapesetben kapni szoktak ilyen munkáért.

De a lényeg az egészben: áruld már el, hogy ha mindenről határozott elképzelésed van, és már utána is jártál, hogy mit nem végezhetnél, akkor mit vársz tőlünk? itt nem fog megoldódni a problémád. vagy jobban fogod érezni magad, ha valaki egyetért veled, és azt írja, kaphatnál többet? mi fog változni? nem fogsz tudni több kenyeret venni a boltban, csak amennyit a fizetésed enged. attól, hogy ide kiírtad a kérdést, nem lesz több pénzed, nem fognak jobban megbecsülni, nem fogják elvenni a plusz feladataidat, hiszen ha nem szólsz, nem is fognak tudni a sérelmeidről.

egyébként meg azt írod, nem maradsz bent. azaz a munka el van végezve. tehát ha elvennék a bérszámfejtést, akkor üresjáratod lenne. ez alapján meg le lehetne csökkenteni a béredet. ez hogy esne?

2016. ápr. 3. 20:26
 20/46 anonim ***** válasza:

basszus, a munkáltatód azért bíz rád ennyi mindent, meg azért ad fontos feladatot, mert úgy gondolja, hogy ezért meg vagy fizetve.

ne távolodjunk már el a földtől, br 250 egy végzettséggel sem rendelkező nőnek, és még kevesli? azért fizet ilyen SOKAT, mert plusz feladatokat végzel.

szerintem ha nagyon ugrálsz, visszaminősít igazi adminisztrátorrá, és mit fogsz reagálni, ha ennek megfelelően 111 ezres bruttót kapsz? 83 ezret fogsz hazavinni! a maradék 80 ezret jelenleg megkapod az egyéb dolgokért, amit részmunakidőben végzel. miközben a szintén részmunkaidőben végzett adminisztrátori munkád meg 8 órában van kifizetve! kicsit gondolkozz el ezen, mert te nem átverve vagy, hanem egy nagyon is jó helyen a semmi végzettségeddel.

de figyi, én egy kicsivel keresek kevesebbet, mondj fel, küldd el a cég nevét, és én odamegyek helyetted. dalova fogok ülni egy irodában br 250 ezerért, érettségivel.

2016. ápr. 3. 20:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!