Mennyi a reális havi bér ezért a munkáért?
Figyelt kérdés
25 év alatti pályakezdő vagyok, egyetemi passzív féléven megyek el dolgozni teljes munkaidőben (heti 41,5-42 óra) műszaki ábrázolóként. Ismerősök, egyetemi csoporttásraim által kapott tanács szerint 800 ft-os órabért megér a munka, amit végzek. Igaz ez?2015. febr. 18. 17:59
1/2 anonim válasza:
Ugyan így vagyok tescoban árufeltöltő, CSAK éjszakai munkán, havi 40 órában, órabérem nettó 450ft.
Régebben voltam alkalmi munkán ruhaüzletben, ott 750Ft nettót kaptam.
A 800ft szerintem elfogadható, bár ha nem tanulsz mellette most és csak pénzhiány miatt hagyod ott az egyetemet, akkor javaslom, hogy harcolj ki teljes munkaidőt vagy plussz műszakokat, mert heti 2-3x 8 óra semmi... Ha már csinálod, csináld ahogy bírod, ne lustulj.
Egyébként konkrétan milyen munkát vállaltál?
Vagy ha nem is akarod elmondani, nehéz fizikai, könnyű fizikai, irodai vagy valami tanító jellegű?
2/2 anonim válasza:
Ha jól gondolom akkor neked szakmai melód lesz,szerintem próbáld meg az 1200Ft-os órabért,aztán abból ha alkudnak is több lesz mint 800Ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!