Szerintetek ez ennyi munkáért reális?
Bruttó fizetésem 250.000 Ft, aminek 166.000 Ft a nettója. Az állást adminisztrátorként hirdették majd úgy, hogy belecsöppentem a dolgokba, nekem kell csinálni a bér/tb ügyintézést, pénztárat, számlázást, telefont felvenni magyarán titkárnő is vagyok, tájékoztatni a vevőket, ilyen olyan statisztikákat és még sorolhatnám. Tehát ez kicsit kimeríti az adminisztrátor feladatát. Az új kolleganő nem sokkal keres kevesebbet, és a számlázáson kívül más dolga sincs. Igazából azt sem értem ehhez miért nem kimondott szakembert vettek fel mert nekem ezekről papírom nincs, mindezt betanulás után sajátítottam el.
Csak én gondolom úgy, hogy mivel ez nem kis felelősség ezért a pénznek is többnek kéne lenni?
akkor mi tart vissza???
hogy nem rohantál a munkanélkülibe, az nem egy okos döntés, 2 hétre is lett volna jogviszonyod, biztosításod, stb.
meg sem említettem a segélyt. nem kéne így nagyzolni.
segítek, leírom mégegyszer: folyamatos jogviszony, biztosítás. ezekről írtam.
felmondtál már??????
nyilván nem.
figyelj, már itt van 4 oldalnyi válasz, konkrétan mindenki ugyanazt mondja, de te mindenkivel szembemész.
ha ennyire biztos vagy (azaz az lennél) magadban, már felmondtál volna, és egy jobb helyen dolgoznál.
nagyon jól tudom, hogy milyen nehéz ezt elfogadni, de a vitát félretéve, próbáld meg elfogadni, hogy ebben az országban, ezt a munkát végezve, kvázi végzettség nélkül, egy nagyon jó fizetést viszel haza.
persze mindig többre vágyik az ember, és mindig mindenben talál kivetnivalót, de próbáld meg valahogy feldolgozni, hogy ennél csak rosszabb helyed lesz.
sehol senki nem fog neked egy ilyen állásért br 300at vagy többet kifizetni.
a legtöbb helyen vezetők sem keresnek ennyit.
lehet írtam már, hogy egy közmű-szolgáltatónál dolgoztam.
a csoportvezetők 160 nettó körül visznek haza. mind diplomás, teljesen mindegy, hogy tanári vagy mérnöki diploma, csak a diploma a feltétel.
érted, hogy diplomás vezető kevesebbet kap, mint te?
a jelenlegi helyemen a főnököm egyben haver is, a bruttója a kezdéstől számított 2 éven át 230 volt. szintén diplomás, méghozzá a helynek megfelelő szakirányú diploma.
tudom jól, hogy ennél sok-sok vezető sokkal jobban keres, de azért nem az a jellemző, hogy több százezret visznek haza az emberek.
csak érzékeltetni akartam, hogy te mire kapsz mennyit.
az egészségügyi végzettséged ma egyenlő a semmivel. meg se kell említeni, mert nem számít, hogy tudsz injekciót beadni vagy vért venni. neked a munkaerőpiacon egy szimpla érettségid van, aminek a birtokában az emberek összetennék a két kezüket egy 250 ezres állásért.
jó, hát akkor áltasd magad ezzel, csak nem értem, minek írsz ki kérdést, ha csak a saját gondolatodat fogadod el, és senkit másét.
akkor menj kávéfőző titkárnőnek havi 500 ezerért, ha ilyen ügyes vagy.
csak tudnám, miért dolgozol már évek óta ezért a szros bérért, ha egyszer van jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!