Szerintetek ez ennyi munkáért reális?
Figyelt kérdés
Bruttó fizetésem 250.000 Ft, aminek 166.000 Ft a nettója. Az állást adminisztrátorként hirdették majd úgy, hogy belecsöppentem a dolgokba, nekem kell csinálni a bér/tb ügyintézést, pénztárat, számlázást, telefont felvenni magyarán titkárnő is vagyok, tájékoztatni a vevőket, ilyen olyan statisztikákat és még sorolhatnám. Tehát ez kicsit kimeríti az adminisztrátor feladatát. Az új kolleganő nem sokkal keres kevesebbet, és a számlázáson kívül más dolga sincs. Igazából azt sem értem ehhez miért nem kimondott szakembert vettek fel mert nekem ezekről papírom nincs, mindezt betanulás után sajátítottam el.
Csak én gondolom úgy, hogy mivel ez nem kis felelősség ezért a pénznek is többnek kéne lenni?
2016. ápr. 3. 15:45
1/46 anonim válasza:
Betanított munkáért igen. Nyilván nem véletlenül vettek fel olyat, akinek nincs végzettsége.
3/46 A kérdező kommentje:
Sok? Hát kb 5 munkakörért kétlem, hogy sok.
2016. ápr. 3. 15:57
4/46 anonim válasza:
Ha neked ez kevés akkor 4 végzettséggel menj el egy idősek otthonába 3 műszakba melózni mint szakképzett, láss el 8 munakkört havi bruttó 150-ért !
5/46 anonim válasza:
Ééés, látsz a 150_ből hó végén 90-95 nettót .
6/46 A kérdező kommentje:
Tanultam egészségügyet is, arról van papírom! ;) Köszi, de nem hiányzik a 130 ezer Ft hétvégén,ünnepnapon,éjszaka. Ha neked 4 végzettséged van miért dolgozol szoc. otthonban 90 ezerért havonta?
2016. ápr. 3. 16:05
7/46 anonim válasza:
Ez még jó is, én kb ugyanennyi munkakört végeztem 110e-ért, amikor fizetésemelést kértem, az volt a válaszuk, hogy nem fontos itt dolgozni.
8/46 anonim válasza:
Nem dolgozom ott, példaként hoztam fel, mert sokan azt sem tudják milyen fene jó dolguk van aztán mégis elégedetlenkednek . Miközben más meg akkorákat szív mint a torkos borz és lehetősége sincs, hogy kilépjen .
9/46 anonim válasza:
#6-os, talán mert nem akart beülni valahová betanított kávéfőzőnek, és hisztizni, hogy kevés a fizetés érte.:D
10/46 anonim válasza:
Magyarul semmi végzettséged nincs, titkárnősködsz valahol és nettó 166-ot keresel, álmodj szépeket, ilyenért max. nettó 100-at adnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!