Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen az az angol nyelvtudás,...

Milyen az az angol nyelvtudás, amivel már rendes fizetést lehet elérni?

Figyelt kérdés

Mindegy hogy milyen gagyi, csak elég gyorsan beszéljen az ember?

sajnos az a baj, hogy sok embernek az angol tudása miatt jó a fizetése.

Egyéb megalapozott szakmai tapasztalata pedig nincsen.

2016. febr. 19. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy sokra mész a BME-n kapott papíroddal, ha ilyen személyiség és mentalitás társul hozzá. Tipikus mintapéldánya vagy azoknak, akik felsőbbrendűnek képzelik magukat a bme-s diplomától.

Már-már betegesnek tűnik, ahogy másokat elemzel és leszólsz, a saját sikertelenségeddel kapcsolatban viszont csak a kifogásokat keresed. Ne mások angol tudásával, bérével vagy pozíciójával foglalkozz, hanem a fejedben tegyél rendet!

2016. febr. 20. 20:54
 62/69 A kérdező kommentje:

"eltudtam"

csak tudod BME-n elég volt, hogy tanultam (még ha küszködve is), mert volt kézzel fogható eredménye a kínlódásoknak.

És rengeteg vizsgán dumáltam ki magam a teljes tudatlanságból is. (mondjuk ettől függetlenül én általában sokat és alaposan készültem).

De ez csak azért mert mert ehhez jók voltak az adottságaim.

Az emberek érzéseivel nem tudok és nem is akarok foglalkozni.

Persze a legtöbb embernek meg ez megy, a tanulás pedig nem nagyon. És az iskolát lehet utálni, mert az magától véget ér pár év alatt, de az emberekkel sajnos halálig szót kell érteni. És ez meg nekem nem esik valami jól, mert nekem ez nehezen megy.

2016. febr. 22. 08:37
 63/69 TamásTóth ***** válasza:

Tudom, hogy el tudtad. (a nylvtani hibákba fölösleges belemennünk, mivel egyszerre írom le a szöveget és utána nem nézem át)

A többi pontomra is reagálhatnál, amikben leírom, hogy mivel tudnál előrébb jutni, ahelyett, hogy azt gondolod nincs megoldás. Az, hogy te egy introvertált személyiség vagy, nem jelenti, hogy az

2016. febr. 22. 09:23
 64/69 TamásTóth ***** válasza:

hogy az emberekkel nem tudnál normálisan kommunikálni/dolgozni. Nem kell senkinek se a barátja legyél se a munkahelyen se sehol ha nem akarsz. Egy közös munkafolyamatot/projektet viszont meg kell tudni beszélni más emberekkel normális hangnemben, ez az alapja a jó együttműködésnek. (Aztán ha nem akarsz akkor nem "chatelsz" a többiekkel.Nem árt, amúgy ez se mert jó kapcsolat építés, de nem feltétlenül kell.)

Én is introvertált személyiség vagyok alapvetően és jól kijövök az emberekkel. Nem beszélek egész nap, nem beszélek sokat magamról, de meghallgatom a másikat, megpróbálok segíteni, nem azért mert kell, vagy mert jól esik nekem mást hallgatni, hanem mert így a munkában is jobb partner lesz az adott illető és könnyebb lesz vele együtt dolgozzak. Tehát felfoghatod , úgy is a munkahelyi kapcsolatokat, hogy azért kommunikálsz, hogy jobban tudd végezni a munkádat.

2016. febr. 22. 09:28
 65/69 A kérdező kommentje:

Jelenlegi kolléga felhozatal:

65 éves, 3 diplomás ex-gyárigazgató, manapság már csak 4 órában ügyvezető (beszerzés, munkaszervezés is hozzá tartozik)

55 éves kereskedelmi vezető nő

58 éves üzemvezető, aki mindenkivel ugy beszél mint a kutyával, nagyon durva dolgokat mond, állandoan fenyegetőzik (olyan aproságokkal, hogy kiszurja a szivemet, felakaszt a darura, lelő, stb, de általában ez a hangneme van mindenkihez)

Na és ez a prosztó ember mondja nekem azt, hogy én nem vagyok rendes ember :D

Ugyhogy az emberekkel való "kijövésnek" nem a kedvesség az alapja, hanem a manipuláció. Mert ez az ember nyilvánvalóan eröszakos és beteg, mégis kiterjedt kapcsolatai vannak.

NAHÁT.

2016. febr. 22. 10:03
 66/69 A kérdező kommentje:

kommunikációfejlesztés:

odamentem több száz nőhöz bulikban, itt-ott, társkeresös probálkozások ezrei az évek során

persze lehet azt mondani hogy fejlödésképtelen vagyok, azért nem lett foganatja ennyi elkeredett probálkozásnak sem.

mert lássuk be, hogy nőkkel beszélni nem olyan, mint akárkikkel beszélni.

2016. febr. 22. 10:07
 67/69 anonim ***** válasza:
Tamáska, kicsit unalmas vagy már....
2016. febr. 22. 17:22
 68/69 TamásTóth ***** válasza:
Mivel vagyok unalmas 67-es?
2016. febr. 22. 18:22
 69/69 anonim ***** válasza:

Nem te, a kérdező is Tamás...nem is néztem a nicked.

A kérdezőnek ez a heppje, havonta párszor rinyál itt, hogy mindenki hülye, csak ő a helikopter, az összes nő aki többet keres, mint az ő 170 bruttója, az mind egy szétteszi a főnöknek a lábát vagy csak szimpla k-rva. Blaba...

Persze nem fog felmondani, mert szeret szenvedni.

2016. febr. 22. 19:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!