Milyen az az angol nyelvtudás, amivel már rendes fizetést lehet elérni?
Mindegy hogy milyen gagyi, csak elég gyorsan beszéljen az ember?
sajnos az a baj, hogy sok embernek az angol tudása miatt jó a fizetése.
Egyéb megalapozott szakmai tapasztalata pedig nincsen.
jártam másfél évig még egyetemen...tovább küldött pszichiátriára, ahol irtak fel gyógyszer, amitől meg majdnem megkattantam.
egyébként látszik, hogy tényleg nem érted meg, hogy pasiként nem nehéz a szopóágra kerülni...elég csak nem joképünek születni.
Egyszer csehorszagbol jott egy 25 eves srac egy keszuleket bevizsgalni robbanasbiztonsagi szempontbol.
2 napig tartott a procedura.
Angolul nem tudott valami fenyesen, nemetul egyaltalan.
Aztán mondja h nemetbe jar altalaban atvetelekre.
AZ IGEN... ot nem kurta ki senki interjurol h nem tud eleg jol idegen nyelven?
Fizetese 1300eur, pedig ostrawai csak.
Na kisapám, nem leszek népszerű a szemedben. Vidéki, húszas évei végén járó nő vagyok, aki egy gyengébb fajta közgáz diplomával, felsőfokú angollal, középfokú némettel rendelkezik és irodai munkát végezve hazavisz havi nettó 270-et (+ céges telefon, cafeteria, 13. havi).
Nem irigykedni és fikázni kell másokat, hanem tenni azért, hogy előrébb juss.
nem volt elég küzdés, hogy a bme-t végeztem el? Nem váltja ki a te tudásodat maga a tény, hogy én a bme-t szoptam végig?
nem, mert a nyelvtudást meg a jofejséget semmi nem váltja ki.
Pedig én ezt szerettem volna. Ugyanis nem szeretem az embereket, mert mindig gonoszak voltak hozzám.
annakidején jelentkeztem vagy 100 helyre PESTEN mégsem kellettem sehova...hova tegyek ettől többet?
egy csaj meg keres 250-et aztán váltott munkahelyet még többért, 1 honap alatt lett uj munkahelye NÉGY kibaxott interjura ment el és ugy adta elő, hogy
HÁT ELÉG FÁRASZTÓ VOLT AZ ÁLLÁSKERESÉS
ugyhogy ti csak elképzelni SEM tudjátok hogy mi az igazi szenvedés, mert nektek igen könnyen jönnek a dolgok, és azt hiszitek, hogy ez a nagy erölködés.
de nem...ez SEMMI.
Az a legnagyobb probléma, hogy azt gondolod, a bme-s diplomáddal a kezedben többet érsz bárkinél és Neked áll a világ. A kutyát nem érdekli, hogy mennyit "sz.ptál" érte az egyetemen, a munka világa nem olyan, mint az alsó tagozat, hogy értékelik az igyekezetet az év végi osztályozásnál. Ezzel a mentalitással felejtsd is el, hogy majd kapkodnak utánad.
És igen, a mai világban egy komolyabb, jól fizető pozícióban általában alap a normális nyelvtudás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!