Milyen az az angol nyelvtudás, amivel már rendes fizetést lehet elérni?
Mindegy hogy milyen gagyi, csak elég gyorsan beszéljen az ember?
sajnos az a baj, hogy sok embernek az angol tudása miatt jó a fizetése.
Egyéb megalapozott szakmai tapasztalata pedig nincsen.
szaktudás nem annyira fontos.
a HAWWERSÁG fontos (és nyilván ehhez kapcsolodó skill a duma amit meg idegenekkel is kell müvelni)
az tök mindegy, hogyha annyiban merül ki a tudása, hogy tükörforditással operál és nevetséges magyarangol kifejezéseket kohol...AZ NEM BAJ.
Aha, tehát innen fúj a szél, hogy kis pöts komplexusod van...
Áruld már el, hogy melyik "női szakmában" keresnek nagyságrendileg ugyan annyit a kollégák, mint egy jó mérnök?
Azt azért tisztázzuk, hogy aki nem keres 350-400e között minimum az nem jó mérnök, hanem max. középszerű vagy valami habi közlekedés / környezet, stb.. mérnök.
hát volt egy nőm tavaly összel, 290-et kap, pedig csak érettségije van...és ő "csak egy számlázó munkatárs"
ha ő annyit kap, akkor egy mérnök legalább fél millát!
kifogás, kifogás, kifogás. Ezért vagy te sikertelen, mert csak a kifogásokat keresed. Amíg ilyen a hozzállásod bármihez, addig vesztes is maradsz.
És mint mondtam, amelyik mérnök 290e-t keres (úgy, hogy nem pályakezdő) az nem jó szakember vagy totálisan nincs tisztában a munkája értékével (sokkal inkább az előző).
egyébként meg dolgozom együtt fiatalokkal más cégektől és némelyik rettenetesen jó fizetéssel flangál, de a döntési képessége meg a problémamegoldása eléggé sok kérdést vet fel.
multkor pl idejött egy kiscsaj munkavédelmi megbizott cégtől és nézték a telephelyet, aztán elkezdi igy fröcsögve mondani, hogy "hát...titeket fognak megbaxni, engem annyira nem érdekel"
ÉRTED? Ilyen hozzáállással keres többet, mint én mérnökként.
Az ő munkahelye is kellemetlen helyzetbe kerül, ha a mi cégünkkel van valami, mert ők a munkavédelmi megbizott!
És 26 évesen ennyi kapcsolatot nem birt a dolgok között meglátni?
egyébként meg kvára unalmas már ez a kifogás->vesztes téma...
látom, amit látok...
látom, hogy céltalan, vinnyogó emberek gyártanak kifogásokat, MÉGIS többre viszik mint én. De nem azért, mert jobban küzdenek...egyszerüen csak jobbak AZ ADOTTSÁGAIK!
pl a legalapvetőbb példa:
egy 30as, RONDA, kibirhatatlan, unalmas, semmitmondó életü nő is szexelhet AKÁRMIKOR épkézláb pasival
de egy ugyanilyen paraméterű férfi meg a kutyának sem kell, még akkor sem, ha KIDOLGOZZA A BELÉT a cél érdekében.
példa 2.
jóképü, jó testü, de az életben sodródó, munkanélküli, céltalan, depressziós gyerek ---> két teljesen elfogadható csaj jár hozzá dugni
alacsony, vézna, gyerektestü, gyerekfejü, alulfizetett mérnök ---> egy csomót probálkozik nőknél, türi az elutasitást, a megalázást ---> 1-2 havonta összejön valami csomány nő
Neked komoly problémáid vannak. Elsőként egy szexuálpszichológust ajánlok egy hosszútávú terápiára. Nagy szükséged van rá. És amikor leküzdötted az összes komplexusodat akkor elkezdhetsz azon gondolkodni, hogy ki lett sikeresebb az életben:
Aki "nyávogós", "nemtörődöm" és a dupláját keresi fele annyi munkával, mint te, vagy te, aki csak rinyál...
akinek jobbak az adottságai.
nekem sulyos depresszióval kell küzdenem, ezzel nem lehet elmenni táppénzre sem. ez olyan, mintha tüdögyulladással jártam be volna két évig dolgozni.
persze az egy megfogható betegség meg fizet rá a tb...a depresszió meg csak kitaláció ugye...
de különben akármit lehet mondani...én vagy amilyen, mégis többet keresek, mint egy szorgos, jólelkü, kedves, de alacsony végzettségü ember.
mert nekem jobbak az adottságaim.
minden szinten müködik ez.
igazából itt is csak napi 5-6 órát dolgozom JOBB esetben...persze még ha ennek alapján számolnám az órabérem akkor sem lennék sehol...
(ettől függetlenül itt kell lennem 8 órát)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!