Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen az az angol nyelvtudás,...

Milyen az az angol nyelvtudás, amivel már rendes fizetést lehet elérni?

Figyelt kérdés

Mindegy hogy milyen gagyi, csak elég gyorsan beszéljen az ember?

sajnos az a baj, hogy sok embernek az angol tudása miatt jó a fizetése.

Egyéb megalapozott szakmai tapasztalata pedig nincsen.

2016. febr. 19. 11:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:

Te most direkt vagy hülye vagy szándékosan nem érted amit írok?

- Tök mindegy milyen terembe jársz, nem attól leszel "állat", hogy milyen a terem

- A kezdők 90%-ának rossz a kajája, mert arra sem veszik a fáradtságot, hogy megnézzék mit kéne enni, tehát ez abszolut nem meglepetés

- Fél év alatt senki nem lesz "állat", 5 kiló épp, hogy meglátszik egy 50 kilós gyereken is. Az "állat" a 100 kilótól kezdődik.

2016. febr. 19. 16:40
 32/69 anonim ***** válasza:
BTW, a toborzók sokkal többet is megkeresnek mint 180 ;) És használják(nagyobb cégeknél) az angolt napi szinten.
2016. febr. 19. 16:45
 33/69 A kérdező kommentje:

pedig a toborzó kisasszonyoknak túl sok hasznuk az okoskodáson meg a "női megérzésükön" kivül nincsen.

mert nekik ugye a lábuk közt lévő dolog irányitja, hogy ki a szimpatikus = szakmailag alkalmas

2016. febr. 19. 17:24
 34/69 anonim ***** válasza:
Mégis többet érnek egy cégnek, mint te... :)
2016. febr. 19. 17:29
 35/69 A kérdező kommentje:

akkor meg légyszives ne ugy állitsd be, hogy ez a TE személyes teljesitményed...egyszerüen cska a rendszer ilyen és te a fax jo oldalára SZÜLETTÉL.

én meg nem.

nem tudom miért kéne hogy megleckéztessen az élet? Mi rosszat tettem én? Nem azért ilyen az életem, mert rosszat tettem, hanem eleve hátrányból indultam, és csak halmozódott a dolog.

2016. febr. 19. 17:32
 36/69 anonim ***** válasza:
A mentalitásod miatt. Az élet sz.r oldalára születtem, csak tettem érte, hogy a másik oldalra kerüljek. Lenézel valakit, akinek fogalmad sincs a napi feladatáról vagy akár arról, hogy mi a fő tevékenysége, mivel szív egy nap, menni stressz vagy csalódás éri. Ezért leckéztet meg az élet.
2016. febr. 19. 17:36
 37/69 A kérdező kommentje:
nahát...az élet rossz oldalára születtél? kellett ÉVEKET kinlódnod azért, hogy pl szexelhess? Hogy egyáltalán szexelhess VALAKIVEL? Mert nekem kellett...persze te abból indulsz ki hogy szex az csettintésre van...hát nem mindenkinek...nekem rengeteg agysejtem ráment erre az alapvető dologra is....mármint hogy elérjem. Meg pénz, meg idő...fáradozások.
2016. febr. 19. 17:38
 38/69 anonim ***** válasza:

Jajjmár, istenem, mekkora tragédia, hogy szexelhettél. Képzeld, volt, hogy két napig nem ettem, mert nem volt pénzem, ugyanis nem támogattak a szüleim.. de így is elvégeztem az egyetemet, mellette melóztam és jó munkám van.

Az, hogy valaki csúnya még nem azt jelenti, hogy nem kap nőt. Láttam már csúnya pasit olyan kisugárzással és dumával, hogy a nők odavoltak érte...

2016. febr. 19. 17:41
 39/69 A kérdező kommentje:

na kezdődik már a klasszikus mellébeszélés...

egy nő sem fogja azt mondani, hogy ő akart dugni, csak épp a kutyának sem kellett.

a legkisebb mértékben még csak elképzelni sem tudod, hogy milyen az, hogy még a szexet sem kapod meg az élettől...

persze tudom én, hogy nőként ezt nagyon nehéz elképzelni, mert csettintésre van. ÉS INGYEN. És semmit nem kell érte tenned.

2016. febr. 19. 17:43
 40/69 anonim ***** válasza:

Keress fel egy pszihológust, és ezt nem rosszból mondom. Én is járok, bár más miatt.

Valami nagyon félrement benned. Segítene, de tényleg.

2016. febr. 19. 17:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!