Milyen az az angol nyelvtudás, amivel már rendes fizetést lehet elérni?
Mindegy hogy milyen gagyi, csak elég gyorsan beszéljen az ember?
sajnos az a baj, hogy sok embernek az angol tudása miatt jó a fizetése.
Egyéb megalapozott szakmai tapasztalata pedig nincsen.
szexben szerencsére sosem voltak gondjaim...
van egy ismi gyerek, aki menőzik azzal, hogy nagy a farka, és mivel jóképü is, EZÉRT mindig szép lányokkal szexelhet.
Csak neki még erre sem áll fel rendesen, meg hát nem is lehet valami leleményes...ugyhogy 23 évesen már rá is szokott a viagrára, de már azzal is ilyen fél óra mulva áll fel csak neki. (sajnos azért tudom ezt ennyire, mert kéretlenül ezt taglalja nekem facebookon...ja meg egyszer a véresre vert farkát is elküldte képen...tiltottam is)
na és ez az ember kell szép nőknek. Pedig kirugták egyetemről, az anyja zavarta el dolgozni szupermarketbe, de egy jo ideig otthon volt.
ÉRDEKES...rajta ezeket nem érzik meg a nők?
nekem hozzá képest 100x rendezettebb az életem mégis csuf nőkkel kell beérjem, mert én nem nzéek ki jól.
A depresszió egy mondva csinált baromság, amit a gyenge embereknek találtak ki. Szívd fel magad vagy fogadd el a sorsod, ennyire egyszerű. Másnak legalább annyi baja van, mint neked (ha nem több), mégse "depressziósak".
Az adottság meg adott, természetes velejárója az életnek. Viszont ahogy MINDEN adottságot, minden területet lehet szorgalommal FEJLESZTENI! Most te azt hiszed, hogy pl. a prezentációtechnikádat / kommunikációdat nem lehet? Dehogynem lehet, csak mennyivel könnyebb bemesélni magadnak, hogy a Feri "vele született" és neki milyen könnyű. Egy frászkarikát, meg lehet tanulni és kész. Csak hát ugye az nehezebb, mint sopánkodni...
csak tudod sok ember születik olyan adottságokkal ami biztositja neki ALAPBÓL a jó létet (jo külső, jo beszélőke, stb)
ugyhogy az ilyen mákereknek nem is kell nagyon feszülni az önfejlesztésen, mert nnincsenek rászorulva
És megint a régi történet... Esetleg tegyél érte, hogy ne legyél nyomoronc. Mint pl ő:
Öltözködj normálisan, legyen stílusod, legyél ápolt, járj edzeni.
Igen, ezekért mind küzdeni kell annak, akivel elbánt a természet. De legalább 500%-ot lehet javítani rajta MINDIG. Csak küzdeni kell. Ennyi.
én ilyen kis nyeszlett gyerektestü, gyerekképü vagyok.
mindig azzal jöttek, hogy "rád férne egy kis kondi"
na hát már több mint fél éve járok le edzeni heti 3x, és nem telefont nyomkodok a padon, hanem csinálom...
ÉS MÉG MÉGIS azt kapom, hogy "hát...rád férne egy kis kondi"
ennyit számit az ún. ALKAT (adottság) ---> abból nem mosod ki magad
arról meg nem is beszélek, hogy világ életemben megkpatam, hogy csúnya vagyok...pedig nekem nem ragyás a bőröm, nem vagyok szemüveges sem...
Fél év? Hűha... Tiszta szerencse, hogy nem 3 hét után sírdogálasz...
El foglak keseríteni, ez nem megy egyik napról a másikra. Ha jól eszel akkor egy év alatt simán fel kell, hogy szaladjon 10 kiló izom. Az már meglátszik mindenkin, főleg egy vékony srácon. Ha ez nem történik meg akkor rosszul kajáltál és/vagy edzettél. Bár ezt már jóval előbb észre kéne venni, hogy ne pazarold feleslegesen az idődet.
Ugyanis aki jól edz és jól kajál arra jön a tömeg. Ez nem genetika kérdése. A genetika kérdése az, hogy 10 kiló izom mellé 1 vagy 4 kiló zsír jön fel, illetve az, hogy "meg tudsz-e nőni" 120 kilós száraz állatra vagy "csak" 90 kilósra.
nekem az átlagos kinézet a cél.
ezt a kondi feltevéseidet meg írd ki a kondis topikba, örülni fognak neki :D
bár itthon mindenki NAGYON jól keres, NAGYON izmos, NAGYON tud csajozni, és ért a focihoz.
eleve hogyan vegyek komolyan BÁRKIT, aki a gyakorikerdesekre ír? :D
Mit írjak meg a kondis topicba? Kezdőnek naturálba 1 kg / hónap egy teljesen középszerű, reális elvárás.
Nyugodtan klikkelj át itt a kondis témába, jó, értelmes emberek írnak bele, bárki bármikor megerősíti, ahogy azt is, hogyha ez nem megy akkor vagy a kajád (90%) vagy az edzésed (10%) nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!