Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ti hogy oldanátok meg?

Ti hogy oldanátok meg?

Figyelt kérdés
Férjem külföldön dolgozik, havonta egy hétvégét van itthon,én jelenleg gyesen vagyok 4 éves fiunkkal, mivel tartósan beteg.Viszont nagyon szeretnék már vissza menni dolgozni!Az egyik gond az, hogy ahol dolgoztam nincs egy szak, a másik meg, hogy segítsem sincs, mivel anyukám, és anyósom is folyamatos műszakban dolgoznak, így ha beteg a fiam, nem tudom sehogysem össze hozni a dolgot... Az a baj, hogy elég sűrűn beteg, szeptembertől jár oviba, de összesen ha volt egy hónapot!Szóval, ha el is mennék olyan helyre, ahol van egy szak,attól félek hogy a sok tp miatt elküldenének, és így nem tudom megéri-e leszámolni jelenlegi munkahelyemenről,mivel itt még ugye állományba vagyok. Tudtok valami ötletet? Ti mit csinálnátok?

2016. febr. 16. 14:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem kéne szidni a fiam apját, nem jó kedvéből van távol... Azt sem értem milyen kacsalábon forgó házról beszélsz,írtam én ilyet valahol?? Amúgy valóban, ehhez tényleg semmi közöd... Én munkával kapcsolatos kérdést tettem fel, nem arra vagyok kíváncsi, ki hogy tud minket szidni, mert nem élünk egy háztartásban! Vagyunk egy páran Magyarországon akik így élnek, egy jobb jövő érdekében, nem hinném hogy ez szégyelni való lenne!
2016. febr. 16. 16:28
 12/14 anonim ***** válasza:
53%

Saját lakásotok van és mégse tudtok együtt élni? Valamit rosszul csináltok.

Mi akkor is együtt éltünk albérletben amikor még csak sz.r diákmunka volt mind a kettőnknek kevés pénzért.

Nem minden a pénz. A gyereknek az lenne a fontos, hogy apja és anyja IS legyen. Kb el is felejti az apját mire újra látja. Egy pici gyerek életében örökkévalóság egy hónap!

2016. febr. 16. 17:20
 13/14 anonim ***** válasza:
40%

Ja szóval mivel a kérdés az volt, hogy én mit tennék...

Vagy kint élnénk együtt, vagy itthon de lényeg, hogy együtt. Csak ezután lehet arról gondolkodni, hogy menjél-e dolgozni és hogyan, hova.

2016. febr. 16. 17:24
 14/14 anonim válasza:

A 9-es válaszoló vagyok:

Kérdező, én teljesen megértelek, az én párom is Ausztriában dolgozik, és mi albérletben élünk a határ mellett. Ezért javasoltam Neked ezt a megoldást, mert működőképes, és mégis együtt van a család. Nálunk minden hétvégén hazajárt, de akkor sem voltam boldog a hétköznapokban.

Szégyellnivaló valóban nincsen abban, hogy a párod havonta egyszer jár haza, a jobb élet érdekében. A válaszolók -köztük én is - inkább csak tanácsot adnak. Hiszen a legtöbb ingázó család esetében nincs szó saját tulajdonú házról. Ezért írtuk, hogy próbáljátok meg azt eladni/kiadni, hogy ne kellene két évet várni a költözéssel.

2016. febr. 17. 08:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!