Ti hogy oldanátok meg?
Nem tudom, milyen betegsége van. Attól függ, hogy a jövőben mire lehet számítani. Tehát, hogy többet lesz-e beteg, mint egy átlag ovis. Mert ezen sokan keresztülmennek, hogy az elején állandóan elkapnak valamit a közösségben.
Az lenne a legjobb, ha együtt élnétek a férjeddel és akkor könnyebb lenne megoldani, hogy váltva maradtok otthon, ha beteg.
Vagy pedig olyan munkát keresnék, ami otthonról végezhető.
Ket ev? es egy apa kibirja azt, hogy ket evig a kisfiat csak havonta egyszer latja? nekem ez eleg embertelennek tunik, en biztos nem birnam ki :(
Kijottunk mi is, igaz mi nem vagyunk gazdagok, nekunk nincs sajat lakasunk, mert otthon nem jottunk volna ki, de egyertelmu volt hogy nem szakitjuk szet a csaladot, az ugy nem csaladi elet.
Annyit egy kacsalabon forgo palota se er, hogy ne lassam a gyerekem felnoni.
de ti eletetek, senkinek semmi koze hozza, viszont amit leirtal azalapjan vagy ne menj vissza dolgozni, hiaba szeretnel (hadd legyen anyja legalabb szegeny gyereknek ha mar az apja gyakorlatilag kimarad az eletebol), vagy vegyetek fel valakit akit lehet "ugrasztani" ha kell, diakok ilyen munkakat olcson elvallalnak.
Az utolsó válaszolóval értek egyet. Teljes egészében.
Az apuka jelenleg hol él, albérletben?
Nem tudjátok a meglévő házatokat kiadni és annak az árából kivenni egy albérletet a határnál?
Ha sehogy sem tudjátok megoldani, akkor szerintem ne menj vissza dolgozni, addig a 2 évig. Elhiszem, hogy szeretnél, de nem lehetsz egyszerre két helyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!