Tavkapcsolatot ti, hogy oldanatok meg?
460 km-t simán. Gyakorlatilag ha akartok, akár minden hétvégén találkozhattok vagy két hetente. Pénteken suli után elindulsz, vasárnap délután haza. Heti két éjszakát együtt tudtok tölteni. Egyszer te mész, egyszer ő. Az utazás min. 4 óra, de az áthidalható távolság. Vagy ugye félúton is találkozhattok, de ott kell valami szállás.
Diákként anyagilag is megoldható (diákmunka + kedvezményes jegy).
Hétközben skype, viber, telefon.
Van, akiért érdemes.
(Nekem is ilyen, nagyobb távolsággal, ritkábban találkozunk, de "le nem cserélném" a barátom. :) )
jó lett volna leírni, hogy mióta vagytok együtt, ő dolgozik -e vagy szintén tanul.
kezdjük ott, hogy én nem mentem volna bele egy párkapcsolatba.
de ha már együtt vagyunk, és úgy alakul, hogy x időt távkapcsolatban kell töltenünk, akkor természetesen belemennék.
ha már régebb óta együtt vagytok, akkor próbálkozz más egyetemen ugyanezt a szakot elkezdeni szeptembertől. ha elfogadnák a tantárgyaid akkor én megpróbálnám.
ha új kapcsolat, vagy nem vagytok benne biztosak, akkor marad a hétvégi találkozás. sok karon el lehet intézni, hogy pénteken ne kelljen bemenni. ebben az esetben nyernél egy napot.
és ha van egy köztes város akkor ott is találkozhatnátok a hétvégére.
vagy egyik hétvégén ő utazna, másik héten te a városukba.
nyilván péntektől vasárnapig.
és ha van valami, pl neked hétfőn vizsga, akkor ő utazna, mert azért ez az út kicsit fárasztó lehet..
szerintem meg lehet oldani, a kérdés hogy megéri -e. olyan emberrel akiben nem vagyok biztos, nem vállalnám be.
de akiben igen pl a mostani párommal simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!