Fekete meló napi 2000-ért napi 10 óra vagy több. Lehet überelni negatív irányban ezt? 200 ft alatti órabér?
Állástalan vagyok egy ideje. Jött egy ajánlat fekete munka raktárban, fizikai meló trógerkedés, munkaidő 7-től és addig ameddig. Ha 8 óra annyi ha 10 annyi ha 12 annyi.
Munkaruha kell de nem adnak hozz magadnak. Öltöző nincs csak a bejelentett melósnak nekem ott az udvar meg a bokor.
És mindezért napi 2000 kp-ben. 2000!! 12 órás melóért akár. 166 ft-os órabér.
Jó ajánlat?
És ezt komolyan gondolták? Igen.
És ha jön egy NAV munkaügyi ellenőrzés akkor bajban van a melós is nemcsak a cég engem is büntetnek.
Mondtam nekik inkább kiállok a sarokra egy kalappal koldulni tuti többet összekalapozok egy nap.
57 évesen küldöld? Jó vicc.
Én már csak egy helyre fogok utazni, de oda nem kell jegy.
Töriből korrepetálást? Viccelsz nyilván. Ki az a hülye.
Ez nem matek meg fizika.
A törihöz magyarhoz más nem kell csak segg. Le kell ülni és meg kell tanulni.
A matekhoz fizikához és nyelvekhez nem feltétlen elég a segg ott már érteni és produkálni is kell.
Nem véletlen hogy anno mikor suliban dolgoztam sose láttam mást mint matek fiz nyelv esetleg kém különóra. De töri magyra különóra? Olyat sose láttam még.
Reggel még gondolkoztam azon, hogy a korrepetálást javasló hozzászólónak válaszolok, hogy a kérdező úgyis azt fogja írni erre is, hogy vicc.
És bejött.
Minden vicc, semmi se jó, semmi nem felel meg.
Az ilyen emberrel mit lehet kezdeni? Semmit. Egy vicc...
Elhiszem, hogy nehéz élete volt/van, de ilyen embert én sem alkalmaznék szívesen, és nem a kora miatt...
Amúgy nekünk gimiben volt külön töri spec (minek, amikor azt csak magolni kell...); aki emelt szintű érettségizni akar töriből, annak nem árt tanári segítség, hogy a gimis tankönyvnél mélyebben és alaposabban meg tudja tanulni az anyagot és jobban átlásson bizonyos történelmi összefüggéseket. De pótvizsgára is hasznos lehet a tanári segítség sok diáknak.
Beírtam Google-ba, hogy "történelem korrepetálás" és kidobott egy csomó találatot.
Írd be a googleba hogy "akar a társam lenni egy fejlődő cégnél és naponta/hetente akár 200.000-et is keresni? " és lesz millió találat.
Aztán mire mész vele?
"semmi se jó"
Na ebben egyetértünk. Igen, tkp semmi se jó. Úgy szar az egész ahogy van.
De hát vannak szép magas erős fák a környéken, kötél is akad itthon már csak bátorság kéne és minden jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!