A 650 forintos órabér szerintetek is kiemelt bérezés 3 műszak mellett?
a betanított munka végzettség elvárása a 8 általános
ha ilyen végzettséged van mire számítasz?
vagy van esetleg szakmád is?
a fizetéseket általában a piac határozza meg, azaz mennyiért kapsz átlagosan olyan munkavállalót, és ezt fogják neked kifizetni
versenyképes... a piaccal
mi a probléma? innen meg végzettség függő
valamiből gyanítom, hogy a kérdező nem két nyelvet tárgyalóképesen beszélő, fémiparban 5-7 éves tapasztalattal rendelkező, huszon-harminc éves gépészmérnök, hogy reális lenne 400 ezres versenyképes fizetés
A 400 ezer forintos bér nyilván nem egy gyári munkás bére. Ne keverjük már a szezont a fazonnal. Nem értem, mire jók ezek a troll bekérdezések.
Az meg, hogy mi számít jó fizetésnek, nem túl pontos kérdés. Jó fizetésnek a saját szemszögedből? Vagy jónak a munkaerőpiacon? Nem mindegy. K* jó fizetés gyári munkásnak mondjuk havi 150 ezer forint, de elég az egyéntől függ, hogy az neki jó-e - szerintem nem túl jó, én nem örülnék neki.
A versenyképes annyit jelent, hogy a munkaerőpiacon elfogadott bérnél nem alacsonyabb. A kiemelt meg azt, hogy annál magasabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!