Állás interjún milyen negatív tulajdonságokat lehet mondani magadról, hogy felvegyenek?
ilyen szart még mindig kérdeznek?
én anno mindig azt mondtam, hogy rendetlen vagyok, de igyekszem javítani rajta illetve szeretem, ha keresztül tudom vinni az akaratomat, és nem érdekel, hogy esetleg időszakos sértődés lesz belőle...ja meg, hogy oké a teammunka is, de ha határidő van, akkro inkább megcsinálom egyedül és nem érdekel a csapatszellem
Az ilyen kérdésekkel a hülyéket szűrik. Ha nem a szalag mellé keresnek embert, akkor sok dolog kikövetkeztethető a válaszból, a reakcióból. Nyilván csak megfelelő munkakörben van értelme ilyet kérdezni.
Próbálj meg egy jó tulajdonságot kifordítani, hogy rossznak tűnjön. Lehetsz túlbuzgó, kényszeresen megfelelni akaró, a csapatban az irányítást magadhoz ragadó (ha vágod mit kell csinálni) emberke. Vagy mondhatod, hogy ha nincs kihívás, akkor hamar unatkozni kezdesz. Persze vigyázz, hogy milyen munkára melyiket mondod. A szalag mellé pl. nagyon rosszul hangzik, ha rosszul tűröd a monotonitást, de egy kreatív munkakörben már egyáltalán nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!