Fekete meló napi 2000-ért napi 10 óra vagy több. Lehet überelni negatív irányban ezt? 200 ft alatti órabér?
Állástalan vagyok egy ideje. Jött egy ajánlat fekete munka raktárban, fizikai meló trógerkedés, munkaidő 7-től és addig ameddig. Ha 8 óra annyi ha 10 annyi ha 12 annyi.
Munkaruha kell de nem adnak hozz magadnak. Öltöző nincs csak a bejelentett melósnak nekem ott az udvar meg a bokor.
És mindezért napi 2000 kp-ben. 2000!! 12 órás melóért akár. 166 ft-os órabér.
Jó ajánlat?
És ezt komolyan gondolták? Igen.
És ha jön egy NAV munkaügyi ellenőrzés akkor bajban van a melós is nemcsak a cég engem is büntetnek.
Mondtam nekik inkább kiállok a sarokra egy kalappal koldulni tuti többet összekalapozok egy nap.
Ó dehogy nincs rá igény. Lenne. Csak az kéne hozzá hogy a koromból lekapjunk vagy 20 évet.
Érdekes, ha olyan életrajzot adok be amin se fotó se életkor nincs egyből jön a visszajelzés. Csak aztán előbb utóbb csak színt kell vallani hány éves is vagyok és akkor jön a hümmögés meg a szar kamuk hogy mégis mire fogják a "nem"-et. Mert azt hogy ennyi idősen nem kellesz azt nem mondhatják.
Töritanárnak bármikor felvennének. Bármikor.
Csak nem 57 évesen.
57 éves töritanár? Miért ne?
Nem hiszem, hogy a korod miatt utasítanak el.
Az írásaidból arra következtetek, hogy férfi vagy.
Így pedig egy iskola még 7-8 évig alkalmazni tud.
Ez nem az a kategória, amikor visszautasítanak.
Azt megérteném, ha egy 39 év munkaviszonnyal rendelkező nőről lenne szó. Ki venné fel? Mire betanul, már el is megy nyugdíja.
A néprajzra valóban nincs szükség, így viszont inkább az lehet a baj, hogy egy használható szakod van.
Vagy ha az utóbbi 10-20 évben nem tanítottál, kevés a gyakorlatod, esetleg valahonnan, előző helyekről rossz híredet keltik.
Gyárban valóban hátrány lehet ez az életkor, de tanárnál szerintem nem.
Ne viccelj. Hol élsz te. Tudod mennyit kéne nekem fizetni a bértábla alapján? Sokat. Hát inkább felvesznek kevés éves tanárt.
Kínálat van bőven humán szakosból.
Vagy 5x annyi legalább mint amennyi kell.
Az igaz, hogy bölcsészből van elég.
Én is tanár szakon kezdtem el az egyetemet, az első év után otthagytam.
De 10 éve végeztem, tehát nem volt még olyan nagyon rég, és nekem elég sok idős tanárom volt.
változnak az idők. régen két kézzel kaptak volna utánam hiszen idős tapasztalat tanár. az kell. már nem kell.
már csak az számít mennyit kell fizetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!