Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mindenki azt állapítja meg...

Mindenki azt állapítja meg első látásra, hogy gazdag családból származom?

Figyelt kérdés

Drágaruhákat veszek,mert nekem az tetszik pl Armani meg hasonlók. Nem cigizek,nem kocsmázok és a fizetésemet arra költöm amire akarom.

Kifizetem érte azt az árat, ami vagy leárazáskor,de mind eredeti!

Hogyan tudnék ezálltal a gazdagok vagy jól keresők között mozogni? Ha elmegyek drágább szórakozóhelyekre van esély?

21 éves fiú vagyok ésnem ringyó mielőtt erre gondolna mindenki! Szeretem a jó létet és a luxust és ezért majdnem mindent megtennèk ! Milyen lenne az élet a gazdagok között?

2015. dec. 13. 19:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

A következő párbeszédet hallottam ma a villamoson 2 25-28 éves fiatal beszélgetéséből:

"40 ezres Tommy Hilfiger, meg 50 ezres .... (ezt sajnos elfelejtettem, milyen márkát mondtak) van rajta, azt nézd meg, hogy néz ki az a majom.

- Ja... (mondta a másik)

- Egy lyukas farmerban többre becsülök valakit, mint azt a k.csögöt" (mondta tovább az első)

17-es vagyok és tényleg nézd meg a Jó estét nyár, jó estét szerelem című filmet.

2015. dec. 15. 20:44
 32/37 anonim ***** válasza:

Előző, ez nekem irigységnek hangzik inkább! A tömegközlekedési eszközön megítélni valakit az alapján, hogy mit visel, szerintem undorító és irígy dolog! Lehet egy nagyszerű, kedves lelkű fiú volt...

Nekem inkább azokról van meg a véleményem, akik így beszélnek valakiről, akit nem is ismernek. Egyszerűen irigyek voltak!

2015. dec. 15. 21:04
 33/37 anonim ***** válasza:
Elnézést, abban igazad van, hogy kifelejtettem: egy kollégájukról beszéltek, nem a villamoson lévő valakiről. És eme párbeszéd után folytatták a munkahelyi problémák taglalását...
2015. dec. 15. 21:12
 34/37 anonim ***** válasza:

Akkor pedig ismerik, de ez így sem a ruha miatt van... Bár megeshet olyan is, hogy a fickónak megvan mindene, esetleg feljebb áll a munkahelyi hierarchiában, és pont ezért utálják. Látják, hogy a ruhái is drágák. Ez ismét az irigység!

Sajnos volt benne részem nekem is. A gyerekkori barátaim közül többen kibeszéltek a hátam mögött (hozzáteszem gazdag szülők gyerekei, akik alá 18 évesen autókat pakoltak, lakást vettek nekik. Én akkor még nem is hittem volna, hogy huszonévesen lesz saját autóm pl...), szóval kibeszeltek, amikor saját erőből 24 évesen nagyon jó munkám lett, megvettem az első autómat, lett pénzem utazni, ruhákra, stb... Irigyek lettek, majd elkezdtek szívességeket kérni, amiket elintéztem nekik, aztán még egy köszönömöt sem kaptam. Ma nőként sokkal többet keresek, mint ezek a fiúk! Némelyik még mindig a szülei pénzén él. Pàrommal is nagyon jól megvagyunk, kevés baràtunk maradt a régiek közül, de ők legalább igaziak. Az ilyen energiavámpíroktól megszabadultam. Úgy gondolom, hogy nem bennem van a hiba. Van nálam sokkal gazdagabb, és nálam sokkal kevesebbet kereső barátom is, mégis szeretjük egymást! Attól, hogy több százezres ruha van rajtam, még lehetek kedves, és normális.

Szóval lehet az a fiú is rendben van, csak egyszerűen az irigységen nem tudnak túllépni a bírálói.

2015. dec. 15. 21:36
 35/37 A kérdező kommentje:
Ma akkora szégyen ért.. Vásároltam .. 94 000 ft- ot ott hagytam a hugo bossban aztán mentem az andrássy útra.. És nem bírta lehúzni a kártyáról a 122 000 et mert túl haladta a limitet.l de nem baj,mert foglaloztattam annyi kp volt nálam,hát ne hogy azt go dolja bárki is,hogy amit kinezek az nem lesz az enyém. Én mindig nyerek, vagy így vagy úgy! És még a kabátot nem is vettem meg amit akartam.l mindegyik 100000 felett de talán majd még lesz ha leárazzák . Meg egy kasmírpulcsi 126 000 ért úristen de jo volt minden!
2015. dec. 18. 14:03
 36/37 anonim ***** válasza:
andersen a nagy mesemondó
2015. dec. 18. 14:07
 37/37 anonim ***** válasza:

ird at a kerdes cimet erre:

Mindenki azt állapítja meg első látásra, hogy újgazdag családból származom?

2015. dec. 22. 23:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!