Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mindenki azt állapítja meg...

Mindenki azt állapítja meg első látásra, hogy gazdag családból származom?

Figyelt kérdés

Drágaruhákat veszek,mert nekem az tetszik pl Armani meg hasonlók. Nem cigizek,nem kocsmázok és a fizetésemet arra költöm amire akarom.

Kifizetem érte azt az árat, ami vagy leárazáskor,de mind eredeti!

Hogyan tudnék ezálltal a gazdagok vagy jól keresők között mozogni? Ha elmegyek drágább szórakozóhelyekre van esély?

21 éves fiú vagyok ésnem ringyó mielőtt erre gondolna mindenki! Szeretem a jó létet és a luxust és ezért majdnem mindent megtennèk ! Milyen lenne az élet a gazdagok között?

2015. dec. 13. 19:08
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
40%

Az árból tudom, hogy Armani Jeans, hiszen ahhoz képest, hogy nem szoktad hangoztatni mi mennyibe került, ide szépen, részletesen leírtad!

De az is lehet, hogy azt sem tudod mit viselsz, vagy kamu a kérdésed.

Mindenki biztos nem, én igen. Ha hiszed, ha nem, nekem mindegy.

Ja és nő vagyok! (Nem prosti, én keresek.)

2015. dec. 14. 18:59
 22/37 anonim ***** válasza:
41%
A Ford focust tényleg nem te írtad, rosszul emlékeztem, bocs! Neked nincs is autód... Mivel képtelen vagy rá összeszedni a pénzt!
2015. dec. 14. 19:03
 23/37 anonim ***** válasza:
60%
2015. dec. 14. 19:23
 24/37 A kérdező kommentje:

Egy taxis merci Többet ér,mint egy ford meg úgyis ha sajat tuljdon.

Ha mondjuk minden hónapban eltennék 100 000 et az egy égben 1,2 millio, 2 év alatt 2,4 millió amiből már lehetne több pénzt csinálni..ez így egyszerű, közbemeg kivitelezhetetlen,mert akkorle kell mndani a jó létròl.

Úgyérzek bele vágnéj ebbe, de sokáig ugyem birnám a nélkülözést!

2015. dec. 14. 19:50
 25/37 A kérdező kommentje:
Az első egyébkènt rám illik és tök jó, felszibessèg az egész mások meg irigyjednej h nekem minden lehet, azt ezek mögött hiteles keret meg ilyenek de azt nem tudjàk. Aztán csak irigykednek a jo lêtre azt ez boldoggá tesz. Veszek inkább vmi drága cuccot az hamarabb megvalosul mint a 2 millio ft
2015. dec. 14. 20:16
 26/37 anonim válasza:
Kamu kérdés, ha meg nem valami nagyon nincsen rendben veled. Én is adok magamra és jól öltözök, de lehet armani ruhád, ha belsőleg egy ostoba, senki vagy, attól senki nem fog szeretni, mert te armaniban jársz. Először legyen belső értéked, hidd el hosszú távon jobban megéri, mint egy armani cipő. Amúgy neked is sok életed lehet, hogy itt meséled, hogy 66 ezerért vettél ruhát.
2015. dec. 14. 21:06
 27/37 anonim ***** válasza:

Csak nem fordról beszélünk már... Te luxusról írsz, akkor minimum prémiumról legyen szó!

De még mindig nem érted... Egy Armani ruháért - legyen az bármelyik kollekcióból - nem fognak szeretni! De még csak kicsit kedvelni sem! Az eszedért és a személyiségedért viszont igen! Egy Armani farmer nem belépő semmilyen körbe sem!

2015. dec. 14. 21:28
 28/37 anonim ***** válasza:

"Ha mondjuk minden hónapban eltennék 100 000 et az egy égben 1,2 millio, 2 év alatt 2,4 millió amiből már lehetne több pénzt csinálni..ez így egyszerű, közbemeg kivitelezhetetlen,mert akkorle kell mndani a jó létròl. "

Te meg a nagyot mondashoz is tul szegeny vagy...

2015. dec. 14. 22:44
 29/37 anonim ***** válasza:
71%

Először is ez kamu, ennyire csökött ember nem létezik a világon. Najó, talán a berki krisztián. (a fradista, nem az olimpiai bajnok)

Csóró vagy, hitelből próbálsz villogni, elég szánalmas.

4-es: "Én kínai cipőbe járok és több éves melegítőkbe de 2 éves (hitelmentes) focus-omba jobb idő van hajnalban, mint buszra váró divatmajmokra buszmegállóba.

(látom a szemükben hogy utálnak mikor kifordulok a sarkon minden reggel 06.10 kor)"

Focusra irigykedni? Hol van ez? De egyáltalán ki az, aki erre veri magát? Havonta cirka 500k-at tudok félrerakni (másik fele elmegy), mégis még most is biciklivel megyek, és semmi problémám nincs azzal, hogy kívülről nem látszik, hogy hűde gazdag vagyok.

Másrészt, 6:10-kor elindulni otthonról, minden, csak nem menő. (Igen, van, akinek akkor kell, ami szükséges dolog, de attól még baromira nem alkalmas menőzésre.)

2015. dec. 15. 00:07
 30/37 A kérdező kommentje:

Mindenki legalább 1 milliót keres és 2 milliót tud félre rakni,de akkora mártír, hogy inkább gyalogmegymindenhova,mert akkora cigány..

Amígte 6 kor mész én addig 4 kor kelek és a legújabb fordra sem állna fel a f...szom az ilyeneket megsem nézem . Az e osztályos merci még használtan is többet ér ,mint 2 új ford! Mert a külsőségek a legfontosabb első sorban!

2015. dec. 15. 15:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!