Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mindenki azt állapítja meg...

Mindenki azt állapítja meg első látásra, hogy gazdag családból származom?

Figyelt kérdés

Drágaruhákat veszek,mert nekem az tetszik pl Armani meg hasonlók. Nem cigizek,nem kocsmázok és a fizetésemet arra költöm amire akarom.

Kifizetem érte azt az árat, ami vagy leárazáskor,de mind eredeti!

Hogyan tudnék ezálltal a gazdagok vagy jól keresők között mozogni? Ha elmegyek drágább szórakozóhelyekre van esély?

21 éves fiú vagyok ésnem ringyó mielőtt erre gondolna mindenki! Szeretem a jó létet és a luxust és ezért majdnem mindent megtennèk ! Milyen lenne az élet a gazdagok között?

2015. dec. 13. 19:08
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
72%
Esti kamu kérdés:)
2015. dec. 13. 19:55
 12/37 anonim ***** válasza:
87%
Komolyan nevetséges vagy XD
2015. dec. 13. 19:57
 13/37 anonim ***** válasza:
62%
fontold meg, hogy prosti leszel, ha úgyis csak a külsőségek, meg a pénz számít, akkor tök mindegy is neked
2015. dec. 13. 20:00
 14/37 anonim ***** válasza:
55%
basszus, te annyira el vagy tevedve, hogy mar felesleges neked terkepet adni, ugyse talalsz vissza. lehet jobb lenne fejbe lonod magadat, akkor ujra elednel a kezdo ponton:D:D
2015. dec. 13. 20:01
 15/37 A kérdező kommentje:

Szerintem a héten majd megyek az armaniba, ha kell feltöltöm a blokkot!

Nézegettem Gucci meg Burberry cipőt meg egy Burberry kabátot leárazták 150 000-re és annyira tetszik.

2015. dec. 13. 20:16
 16/37 anonim ***** válasza:
60%
amúgy, ha nem a feneked árulod, akkor honnan telik erre? mit dolgozol?
2015. dec. 13. 20:26
 17/37 anonim ***** válasza:
77%

Olyan "Jó estét nyár, jó estét szerelem" érzésem van...

Kérdező, ajánlom szíves figyelmedbe e film megtekintését...

2015. dec. 13. 23:31
 18/37 anonim ***** válasza:
68%
Annyi minden mással tölthetnéd a vasárnap estét.
2015. dec. 13. 23:33
 19/37 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Miért akarsz bekerülni a gazdagok közé?

Nem értem... Közöd nincs a gazdagok világához, és ahogy látom, még elképzelésed sincs róla! Szerinted egy Armani (ráadásul Armani Jeans - nem luxus egyáltalán, hanem a legolcsóbb kategória) póló és farmer miatt majd elájulnak tőled? Mi a célod? Villogni?

Ford focus? Ok, teljesen jó autó, de ez sem luxus, mèg csak nem is prémium. Figyelj! Ha be akarsz kerülni ebbe a körbe, akkor ne egy személyi kölcsönös kártyáról fizess az utolsó filléredből, hanem találj ki valami jó dolgot, alapíts egy céget, gazdagodj meg! Ez ilyen "egyszerű"! ;)

Én ilyen körökben mozgok, hidd el tudom miről beszélek! Ha már itt tartunk, akkor az Armani Jeansre rá sem nézek, mert ultragagyinak tartom.

Azt írod nem villogsz, nincs márkajelzés. Mégis ez alapján ítéled meg magad, és másokat is.

Tudod az igazi luxus akkor ér valamit, ha nem összekuporgatott pénzből veszed, úgy, hogy mellette semmi megtakarításod sincs. Én megveszem a luxus designer holmikat, de mellette saját lakásom, saját autóm van (nem Ford focus), és nem kuporgatok, hanem bármikor megtehetem, hitelkártya nélkül. Mégsem nevetem ki a buszmegállóban állókat.

Szóval kezdj el kitalálni valamit, amivel kitűnhetsz! Aztán van esélyed gazdag barátokat szerezni. Ja, még valami! A gazdagok nem szeretik, ha velük akarnak villogni, pl elmennek vacsorázni, és aztán telenyomják a Facebookot a közös fotókkal, hogy megmutassák "ők a haverjaim". Neked pont arra kellenének, mint az Armani Jeans cuccok. Magamutogatását, és színháznak! Gáz, hogy erre vered magad. Pontosabban olyan dolgokra, amiket valójában meg sem tehetsz/vehetsz.

2015. dec. 14. 14:38
 20/37 A kérdező kommentje:
A ford magába egy ócskaság soha nem kéne az nekem és snki nem mndt,hogy armani JEANSRŐL lenne szó.. Itttermészetesen mindenki gazdag ;)
2015. dec. 14. 18:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!