Ha nagyon gazdag vagyok, akkor jól teszem hogy az ismerkedések elején (legalább az első szexig) nem sokat mutatok a gazdaságomból és így tudom hogy a lány nem a pénzemért szeret?
Tehát nem kocsival megyek randira, hanem busszal. Egy randira max. 2000 forintot költök (italra). Nem tízezres, hanem ezres nagyságrendű árú ruhákban megyek. Nem említem hogy jól fizető munkám van, vagy hogy bármilyen értelemben sok pénzem van vagy lehetne.
26/F
De kis okos :D
Titkold hónapokig aztán majd egyszer megmutatod neki mi is a helyzet ...
Ha gazdag lennék örökre titok maradna. Azt hazudnám, hogy mit tudom én mit csinálok aki nem fix fizetést ad és mikor veszek valamit neki vagy magamnak azt mondom "ez sikeres hónap volt"...
De gazdagnak lenni jó lehet. Rögtön egy olyan dolgot van ami másnak nem lehetséges: lelki nyugalom.
Csak közben ott van mindig egy olyan kísértés, hogy mutogassam a pénzemet meg a gazdagságomat. Tudom hogy akkor könnyebben szereznék nőt, vagy több nőt szereznék meg, de valahol rossz érzés lenne hogy nem magamért szeretnek, hanem a pénzemért.
Volt ilyen már, hogy az első randin a kocsimban leszopott egy lány, de ott aztán tényleg kiraktam mindent magamra, amiből látszik hogy van pénzem. Mivel egy normális, "álcázott" randin (amit a kérdés leírásában írtam) ilyen nem történik, ezért gondolom az is a pénzem miatt volt. Egy darabig jó volt rib-.ancokat dugni, akik a pénzemre gerjedtek, de most valahogy jobb olyanokat, akik "magamért" (tehát a személyiségemért) szeretnek.
Van egy jó barátom, aki szintén gazdag, ő is megpróbálkozott ezzel, hogy csak a személyiségével szedjen fel lányokat, de neki nem ment, mert ezek szerint nem olyan a személyisége, ami tetszik a nőknek. Nekem szerencsére megy, úgyhogy úgy érzem jól teszem hogy így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!