Mit kezdenél az első millióddal amit megkerestél?
Figyelt kérdés
2012. okt. 24. 22:24
1/10 anonim válasza:
Semmit. Vártam 8 hónapot, míg összegyűlt 6 millió és vettem egy range rovert.
2/10 A kérdező kommentje:
De közben romlik a pénz, és üresjáratban áll...
2012. okt. 24. 22:32
3/10 anonim válasza:
Én az egyetem elején kaptam ennyit a biztositótól. Beraktam 5 éves kötvénybe jó kamatra, hogy mire végzek legyen valami kezdőtőkém az élethez.
4/10 anonim válasza:
semmit. most is van ennyim. nem túl nagy összeg.
5/10 anonim válasza:
Be kell rakni bankba, kamatoztatni, és folyamatosan rakni hozzá. Minél több van, annál jobban kamatozik. Lehet mozgatni is az akciós betétek között. Én is ezt csinálom évek óta, már több millióm gyűlt össze így.
Aki kockáztatni akar, annak persze lehet tőzsde is, de én már megégettem magam, azóta csak a biztos kamatra megyek.
6/10 anonim válasza:
Keresnék még 20-25 ilyen embert és belekezdenék a vállalkozásomba.
7/10 anonim válasza:
Visszaforgatnám abba amivel megkerestem!
8/10 anonim válasza:
Én is tovább forgatnám.
Bankba semmiképp nem tennék semennyi összeget!!!
9/10 anonim válasza:
Visszaforgatnám, vagy amíg kitalálok valamit, hagynám, hogy a bankban kamatozzon. Én most ezt csinálom a pénzemmel. Egy millió forint nagyon kevés, kábé semmire nem elég, még egy tök alap vállalkozásra sem, pénzt nem termelő dolgokra elkölteni meg luxus.
10/10 anonim válasza:
Ha van türelmem részvények (elég akkor eladni mikor többet ér a pakk mint amikor vettem), ha nincs akkor kötvények (fél- vagy egyéves lejárat), vagy sima bankbetét (ez hülyeség hogy nem kamatozik, jó bankot kell választani, ahol én vagyok mindig elég rendes kamatokat fizetnek és nem nyúlják le költségekre hivatkozva). Esetleg valuta, de ez zűrösebb, készpénzben nehéz ennyit gyorsan összeszedni és majd visszaváltani, számlát meg kár nyitni, tényleg brutális költségei vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!