Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mindenki azt állapítja meg...

Mindenki azt állapítja meg első látásra, hogy gazdag családból származom?

Figyelt kérdés

Drágaruhákat veszek,mert nekem az tetszik pl Armani meg hasonlók. Nem cigizek,nem kocsmázok és a fizetésemet arra költöm amire akarom.

Kifizetem érte azt az árat, ami vagy leárazáskor,de mind eredeti!

Hogyan tudnék ezálltal a gazdagok vagy jól keresők között mozogni? Ha elmegyek drágább szórakozóhelyekre van esély?

21 éves fiú vagyok ésnem ringyó mielőtt erre gondolna mindenki! Szeretem a jó létet és a luxust és ezért majdnem mindent megtennèk ! Milyen lenne az élet a gazdagok között?

2015. dec. 13. 19:08
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
85%
Attól hogy oda simulsz pár gazdaghoz, mert van egy pár márkás ruhádat, nem leszel több, csak egy röhejes képmutató.
2015. dec. 13. 19:17
 2/37 anonim ***** válasza:
85%
Első körben érdemes megtanulni érthetően fogalmazni. Ilyen kommunikációs készséggel egy értelmesebb társaság nem fogad be még akkor sem, ha a legdrágább designer cuccokat hordod.
2015. dec. 13. 19:19
 3/37 anonim ***** válasza:
93%
Mégis, hogyan képzeled az életed a gazdagok között? Odamész a leárazáson vett Armani ruhádban, beülsz a gazdagokkal egy előkelő étterembe, és hogy fogsz fizetni? Térj már észhez, te szegény:)
2015. dec. 13. 19:20
 4/37 anonim ***** válasza:
32%

Én kínai cipőbe járok és több éves melegítőkbe de 2 éves (hitelmentes) focus-omba jobb idő van hajnalban, mint buszra váró divatmajmokra buszmegállóba.

(látom a szemükben hogy utálnak mikor kifordulok a sarkon minden reggel 06.10 kor)

2015. dec. 13. 19:31
 5/37 anonim ***** válasza:
43%
#4: Ja, nyilván veled foglalkozik mindenki reggel 6-kor.
2015. dec. 13. 19:36
 6/37 A kérdező kommentje:
Énsem szoktam fázni a legújabb fekete e osztályos mercedes taxiban. Vagy bér autóban. Szeretnék már egy saját autót,de tudom magamról,hogy esélytelen nagy pénzt össze spórolni,mert nem a spórolós vagyok, pedig már sokszor eldöntottem,hogy nem költök semmire.. Ez így is van az első jö cuccig vagy bármi más jó dologig.
2015. dec. 13. 19:37
 7/37 A kérdező kommentje:

Nem mindig leárazáskor megyek multkor vettem egy farmert meg egy polót 62 000 ért meg 33 000 ért. Nem volt leárazva!

Hasznonleső vagyok ennyi, nem is szégyenlem,ennyi boldogság had jusson már.

2015. dec. 13. 19:40
 8/37 A kérdező kommentje:
Az éttermben elfogyasztott szajrét is kifizetem ha az kell.. 900 000 ft- os személyi hitelemből ezt is tudom fedezni és közbe a fizetésemből pótolom a hiteles pénzt és törlesztem.
2015. dec. 13. 19:43
 9/37 tetro ***** válasza:
74%

19.40

kedvesem, nem tudod összespórolni a pénzt egy autóra, de 66ezerért veszel farmert, akkor nálad nagyon el van csúszva valami az értékrendedben. én valószínűleg jobban keresek nálad, mégsem vettem még az életben sem farmert, még fele ennyiért sem. te komolyan azt hiszed hogy ez valakit komolyan érdekel? van egy pár calvin klein farmerom. azt se tudom melyik az. onnan szokott kiderülni ha széthajtogatom... de övvel hordom, így hordva még a feliratról se. és képzeld el, nem néznek rám csillogóbb szemmel a gazdag barátaim, amikor az van rajtam. sőt a canada goose kabát miatt sem ütögetett még soha senki hátba a villamoson.

azzal nincs baj ha azt hordasz amire vágysz, de hogy ezt azért teszed, hogy tűnj valamilyennek (amilyen amúgy nem vagy), az egy irtózatos nagy baromság.

2015. dec. 13. 19:46
 10/37 A kérdező kommentje:
Nem olyan ruhákat veszek,amiken látszik a márkajelzés,azokat nem szeretem. Nekem nem az a célom,hogy mások azt lássák,hogy milyen márkájú cuccvan rajtam nekem csak annyi a célom,hogynekem jó legyen. Sohanem szoktam az árakat mondani, sőt még leis tagadom kevesebbet mondok..most az egy dologhogy ittmndtam.. A ruhákanyagából szabásából látni hogynem a kinai piacioson vásárolt.az emberek maguktól látkják,amitlátnak,de soha nem utalok arra,hogymilyen márka vagy mennyi volt. Én ugykezelem a dolgokat,mntha mindn cucc átlagoslenne. Az emberek látják,hogy nem az,ennyi. Talalgatnak,hogy miből meg honnan van és ennyi.
2015. dec. 13. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!