Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 300. 000 ft kezdőtőkével ki...

300. 000 ft kezdőtőkével ki lehet menni Angliába?

Figyelt kérdés
Magyar munkaközvetítőn keresztül, tehát előre lebeszélt munkára...repjegy+1 havi kaja pia net rezsi bérlet albérlet meg kaució bár azt nem tom mi. Tudom helytől függ. Ha már itt tartunk, küldenétek linkeket magyar munkaközvetítőkről? 8 ált. + B1 angol, társalgási lvl. Inkább falura mennék mert London 1 drága város és nem szeretem a várost mert nagyon sokan vannak. Van olyan közvetítő, aki tud garantált munkát adni olcsó, kis lélekszámú faluban is?
2015. nov. 21. 10:53
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Az angol mennyire megy?
2015. nov. 24. 17:15
 32/41 A kérdező kommentje:
B1-B2. Erős társalgási szint, 6 éve tanulom, ennyi idő alatt lehetne simán felsőfokúm csak az oktatás 1 kalap tudjukmi.
2015. nov. 24. 17:20
 33/41 anonim ***** válasza:
Rühellem, amikor a nyelvtudás hiányát az oktatás minőségére kenik. Nem a 17. században élünk. Lusta vagy és kész.
2015. nov. 24. 17:21
 34/41 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hajlandó a saját szabad időmet azzal tölteni hogy olyat nézegessek amit az intézményben kéne megtanítaniuk csak épp sz nak rá elnézést.
2015. nov. 24. 17:25
 35/41 anonim ***** válasza:

Elárulok egy k**va nagy titkot:

Egyikünk sem az intézményben tanulja meg rendesen az idegen nyelveket.

Ahogy a munkám során hasznosított tudás 90%-át sem középiskolában és egyetemen tanultam meg, hanem a saját szabadidőmben. Ez így van tőlünk nyugatra is. Nem magyarországon dolgozom, van rálátásom.

A cégnél felvételiző potenciális alkalmazottak közül azok, akik a tanulmányaikra támaszkodva keresnek állást teljesen esélytelenek. Lehet, hogy ez az oktatási rendszer hibája, de ez nem magyar jelenség, globális szinten el van maradva a köz- és felsőoktatás.

Tehát azt ne hidd, hogy kint annyival jobb az oktatás, hogy megtanítanak mindent, amit tudnod kell és a fejedbe verik a nyelveket is.

Ha Magyarországon lusta voltál tanulni, ez külföldön sem lesz másképp.

2015. nov. 24. 17:43
 36/41 A kérdező kommentje:
Akkor marad a magán tanulás.
2015. nov. 24. 17:45
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Úgy akarsz kimenni, hogy nem vagy hajlandó a nyelv tanulására feláldozni a szabadidődet. Most ez komoly? Ha ilyen fontosra nem vagy hajlandó feláldozni a szabadidődet, akkor te nem is akarsz kimenni, csak kell neked egy kifogás, hogy Magyarországon miért ne tanulj. ,,Mert rossz az oktatás minősége". Nem csak az iskolapadban lehet tanulni. Ahogy előttem is írták én is nagyon sok dolgot a szabadidőmet feláldozva tanultam meg, ami kell a munkámhoz, stb. Ugyanis iskolában nem tudnak megtanítani neked, ezt az elvárást felejtsd el, de sürgősen. Egyszerűen lusta vagy és elvárod, hogy mindent egyből adjanak meg neked, mert az neked jár. Így kise menjél, mert az ilyen mentalitást nem nagyon szokták szeretni a külföldi munkahelyeken.
2015. nov. 24. 20:05
 38/41 A kérdező kommentje:
De már eleget tudok hogy kint megértessem magam. Már voltam kint 1 hetet igaz nem angol országban de mindent angolul intéztem szótár nélkül, ott meg csak angolul beszélek, nyílván gyorsan fog fejlődni a nyelvtudásom.
2015. nov. 24. 20:12
 39/41 A kérdező kommentje:
beszélnék*.
2015. nov. 24. 20:14
 40/41 anonim ***** válasza:
Menjél, de ne is gyere haza!
2015. dec. 6. 18:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!