Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 300. 000 ft kezdőtőkével ki...

300. 000 ft kezdőtőkével ki lehet menni Angliába?

Figyelt kérdés
Magyar munkaközvetítőn keresztül, tehát előre lebeszélt munkára...repjegy+1 havi kaja pia net rezsi bérlet albérlet meg kaució bár azt nem tom mi. Tudom helytől függ. Ha már itt tartunk, küldenétek linkeket magyar munkaközvetítőkről? 8 ált. + B1 angol, társalgási lvl. Inkább falura mennék mert London 1 drága város és nem szeretem a várost mert nagyon sokan vannak. Van olyan közvetítő, aki tud garantált munkát adni olcsó, kis lélekszámú faluban is?
2015. nov. 21. 10:53
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
Ha Angliába akarsz menni alsó hangon háromszorosa. Munkaközvetítő biztos akad ami tényleg ad munkát csak a fizetésed legalább felét behúzzák úgy meg semmi értelme az egésznek. Szóval gondolkozz még ezen.
2015. nov. 21. 11:38
 2/41 A kérdező kommentje:
Mi? Mi a fenére kéne 900.000 ft? Alsó hangon?
2015. nov. 21. 11:42
 3/41 A kérdező kommentje:
Munkaközvetítő csak azért kéne, hogy azonnal kaphassak munkát, aztán nyugodtan keresgéljek, csak nem akarok azzal szívni h nem találok elfogy a pénz és mér a visszaútra sincs, így legalább ez nem jöhet szóba és nem egy munkásszállón kötök ki 8 arabbal 1 szobába 1 hónap múlva.
2015. nov. 21. 11:48
 4/41 anonim ***** válasza:
75%
300 ezer csak a munkaközvetítőre elmegy. Aztán fizetned kell ott egy lakást alsó hangon havi 100 ezer, plusz a kaució ami legtöbbször ugyanannyi, tehát 500 ezernél járunk és akkor még nem ettél nem ittál. Aztán ha kifogsz egy átverős munkaközvetítőt amire jó az esély lévén 100-ból ha egy van ami nem átverés, akkor az legombolja rólad ezt a suskát és melót se kapsz. Ha mázlid van még itthon ha nem akkor kint és akkor ott állsz egy fillért nélkül, munka nélkül.
2015. nov. 21. 11:51
 5/41 A kérdező kommentje:
Mi az a kauicó? Kaját hoznék itthonról 2-3 hétre. A munkaközvetítőnek minek fizetni? Nem ő fizet nekem? xD Amúgy a repjegyet nem számoltad bele. Csak hivatalosan megerősített közvetítőket veszek igénybe. Akik már többezer embernek adtak munkát. Amúgy hallottam olyanról is, hogy a munkabérbe bele van számítva a szállás ami kedvezményes mert a közvetítő szállásai így nekik is megéri, olyan közvetítőt tud valaki linkelni?
2015. nov. 21. 11:57
 6/41 A kérdező kommentje:
Persze nem Londonba mennék ennyi pénzből, falura. Előre megbesz. munka. Létezik ilyen?
2015. nov. 21. 12:02
 7/41 anonim ***** válasza:
100%
3 heti kaját nem engednek fel a repülőre, meg kb másfél hónap ameddig elintézik a munkavállalási papírokat. Tehát addig nem fogsz semmit keresni, ha közvetítővel mész ki akkor meg mikor már dolgozol ők akkor is behúzzák a fizetésed jelentős részét. Tehát még az a 900 ezer is kevés lehet.
2015. nov. 21. 12:11
 8/41 A kérdező kommentje:
Nem itthon intézik a papírokat, hogy ha kimegyek rögtön kezdhessek? A közvetítői díjat nem az órabérből számolják le? 1 ben kell 300.000 ft ot fizetni nekik? Ezt nem hiszem el!!! Szerintem óránként levonják.
2015. nov. 21. 12:23
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

"Mi az a kauicó?"

Ha ezen a szinten vagy, akkor ne menjél.

2015. nov. 21. 12:27
 10/41 A kérdező kommentje:
Ez most sértés? Mert senki sem úgy született, hogy tudta, mi az a kaució. Ettől senki nem alsóbbrendű.
2015. nov. 21. 12:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!