Megéri úgy kimenni Angliába két embernek, hogy az egyiknek ajánlottak egy 9 hónapos fix idejű szerződést?
a nyelvtudás szerencsére megvan, 1 évig helpdesk-es munkám volt, és angoloknak segítettem telón keresztül.
elvileg 1500 font lenne a fizetés, de ha nem adnának ennyit akkor szerintem nem mennénk.
Időpont ma 09:33
Ne mondj már hülyeséget! 1500 font elég jó fizetés. Még ketten is amíg nem talál a másik munkahelyet ellesznek addig, legfeljebb nem költenek egy kisebb vagyont szórakozásra, cigire, piára..(bár gondolom ez nem is fontos a kérdezőnek)
Mi igaz nem London mellett, de volt pár hónap amikor mindössze 1200 fontból éltünk. Elvoltunk, nem volt gond. Félre tenni nem lehet belőle, de lehet pár hónapig boldogulni.
#6: Nem olyan sokkal több a minimálbérnél, hogy jó fizetésnek tudjam nevezni.
Nem tudom, hogy a kérdező esetében mit jelent a London környéki kisváros, de az agglomerációban lévő településeken 200-300/hét egy garzon és ugye enni meg közlekedni is kell.
Oké, úgy legyen. Nekem is ajánlottak munkát, igaz Londonban, tehát ott is béreltem volna lakást, de utánaszámoltam és arra jutottam, hogy gazdaságilag nem érné meg, annak ellenére, hogy kb. 3000/hó lett volna a fizetés.
Nyilván nem arról volt szó, hogy nem lett volna elég, de nem biztosította volna azt az életszínvonalat, amit bárhol máshol Európában elér az ember egy alacsonyabb fizetéssel is.
Ennek fényében két embernek nekem nagyon kevésnek tűnik 1500 GBP, de elképzelhető, hogy igazad van és amíg a másik is talál munkát, addig kihúzzák valahogy ennyivel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!